Θεkλα Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ε δεν το λες και καθημερινό θέαμα. Ειδικά στις αγελάδες.
idomeneas7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ούτε οι αγελάδες από μόνες τους είναι καθημερινό θέαμα. Από κοντά έχω δει ελάχιστες φορές. Αυτό με την τρύπα πάντως το είχα δει ως παιδί σε ντοκιμαντέρ και δεν μου φαίνεται παράξενο. 1
michalisv Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Εγώ πάντως Γαλλικό μοσχάρι δε θα έπαιρνα με τίποτα. Οι δεύτεροι που χρησιμοποιούν αγελάδες με φινιστρίνια (μετά τους Ελβετούς).Αυτο το φινιστρινι χρησιμοποιεται μονο σε ερευνητικες εγκαταστασεις και οχι σε τυχαιους σταβλους παντως.http://ellinikahoaxes.gr/2016/06/22/agelada_me_tapa/ 3
Θεkλα Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Για να επιστρέψουμε στο θέμα, απ όσο έχω καταλάβει, τα ελληνικα κρέατα περνιονται για καλύτερα στη συνείδηση μας. Θεωρητικά καλύτερες συνθήκες εκτροφής, μεγαλύτεροι χώροι, κάποιοι έχουν την εικόνα της ελευθερης βόσκησης κλπ. Με καθε ειλικρίνεια έχοντας δει αγελαδες σε Ελβετία και κυρίως Ολλανδία δε θα είχα καμια επιφυλαξη να φαω ξένο κρέας. Το αντίθετο μάλλον. Ίσως εκεί τα πράγματα να ειναι πιο ελεγχόμενα ως προς το είδος τροφής, τις συνθήκες κλπ. Ολλανδια ειχα γνωρίσει μαλιστα έναν τύπο που συστεινοταν ως "γητευτής των αγελάδων" και παρειχε με την εταιρεία του υπηρεσίες συμβουλευτικης για κτηνοτροφους με το σλογκαν οτι "χαρούμενες αγελάδες παράγουν περισσότερο γάλα" (εννοώντας σε καλές συνθήκες εκτροφής) (κατω το logo τους). Είχε αναφέρει ένα σωρό επιχειρηματα για το πως οι καλές συνθήκες μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή, χωρίς να αυξάνεται το κόστος. Τα ίδια και για το κρέας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Για να επιστρέψουμε στο θέμα, απ όσο έχω καταλάβει, τα ελληνικα κρέατα περνιονται για καλύτερα στη συνείδηση μας. Θεωρητικά καλύτερες συνθήκες εκτροφής, μεγαλύτεροι χώροι, κάποιοι έχουν την εικόνα της ελευθερης βόσκησης κλπ. Ούτε θεωρητικά αν δεν συγκρίνεις ίδιες ράτσες πχ μοσχαριού... Αν πας να συγκρίνεις πχ Black Angus με κάποιο "normal" ή ακόμα χειρότερα τα Wagyu (Ιαπωνία) κι ειδικά τα Kobe, τρως goal από τα αποδητήρια... 1
Haldol Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Wagyu, Kobe, δε ξέρω που είστε και τι ακριβώς είστε, αλλά θα σας βρω και θα σας φάω. ...και μετά θα δείρω τον ThReSh που θα μ' έχει βάλει σ' έξοδα. 2
BritGreek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καμία σχέση το ελληνικό μοσχαρίσιο κρέας σε σχέση με beef από Αμερική, Βρετανία και Γαλλία, εννοώντας ότι τα ξένα είναι πολύ πιο νόστιμα, κατά τη γνώμη μου. Ίσως παίζει ρόλο η τροφή που τους δίνουν. Επίσης το ελληνικό χοιρινό (όσα έχω δοκιμάσει, προφανώς), εμένα μου βρωμάει και δεν μπορώ να το φάω με τίποτα, έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό. 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μην ασχοληστε αλλο με την τρυπα στις αγελαδες. Normal ειναι, και θεωρειτε πρωτοποριακο στον εξωτερικο. Το οτι δεν το ειχατε ξαναδει καποιοι δεν λεει κατι. Μιλαμε γενικα. Ελλαδα νομιζω δεν το κανουν
Θεkλα Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Στην αρχή νομιζα πάντως ότι ήταν για να τις στουμπωνουν στο φαΐ και να τις παχαίνουν. 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Για την καλη υγεια του ζωου ειναι. Για επιβλεψη. Ναι το προφανες ειναι αυτο, αλλα ειναι λαθος. Δεν ειναι για να βαζουν τροφη.
Predatorkill Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ελληνικα κρεατα καλα υπαρχουν, αρκει να ξερεις που να τα αγορασεις. Στη Πατρα υπαρχει κρεοπωλειο που φερνει και ντοπια και εισαγωγης, α ποιοτητας και τα δυο και δεν εχουν καμμια σχεση με αυτα των σουπερ μαρκετ. 1
margaritagr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Εχουμε κι εμείς εξαιρετικό χασάπη , το χαν οι γονείς, τωρα το χει παρει ο γιος σχεδόν μόνος του. Έχει βάλει δίπλα και μια ψησταριά και σου ψήνει αν θες όποτε πολυ συχνά τα παραγγέλνω έτοιμα. (Και) στο κρέας ο,τι πληρώσεις παίρνεις. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ελληνικα κρεατα καλα υπαρχουν, αρκει να ξερεις που να τα αγορασεις. Στη Πατρα υπαρχει κρεοπωλειο που φερνει και ντοπια και εισαγωγης, α ποιοτητας και τα δυο και δεν εχουν καμμια σχεση με αυτα των σουπερ μαρκετ. Εχουμε κι εμείς εξαιρετικό χασάπη , το χαν οι γονείς, τωρα το χει παρει ο γιος σχεδόν μόνος του. Έχει βάλει δίπλα και μια ψησταριά και σου ψήνει αν θες όποτε πολυ συχνά τα παραγγέλνω έτοιμα. (Και) στο κρέας ο,τι πληρώσεις παίρνεις. Το αυτό.
zianna Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Επίσης το εισαγώμενο ακόμη και πρόσφατα σφαγμένο να είναι, μία κατάψυξη παραπάνω την τρώει για την μεταφορά του. Το ελληνικό "υποτίθεται" ότι από την σφαγή πάει σε λίγες ώρες στο ψυγείο του χασάπικου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Επίσης το εισαγώμενο ακόμη και πρόσφατα σφαγμένο να είναι, μία κατάψυξη παραπάνω την τρώει για την μεταφορά του. Το ελληνικό "υποτίθεται" ότι από την σφαγή πάει σε λίγες ώρες στο ψυγείο του χασάπικου. Ετσι..Υποτιθεται !!! Επισης εισαγεται το ζωο ζωντανο και σφζεται εδω και ετσι ειναι ...Ελληνικο . Το Πασχα ειδικα με τα αμνοεριφια ειναι κανονας . 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα