Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πιο φρέσκο Από την άλλη βέβαια πληρώνουμε "χρυσό" το dry aged (σιτεμένο) μοσχαρίσιο κρέας, όσο πιο πολύ καιρό τόσο καλύτερο (μέχρι ένα όριο βέβαια)... Βέβαια ο περισσότερος κόσμος αν το δει από κοντά θα τρομάξει... 2
dollyyy19 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 η ελλαδα ειναι πισω στην μαζικη παραγωγη,το οποιο συνεπαγεται πιο βιολογξκο κρεας.αν εδω ,δινουν στα ζωα δεκα αντιβιωσεις,στην γαλλια δινουν εκατο,κλπκλπ.οταν γινουμε ευρωπη,θα εχει γελιο. 3
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 To ελληνικό vs εισαγώμενο εχει δυο βασικές παραμέτρους Πρώτη η ιδέα οτι το ελληνικό ειναι καλύτερο. Μαρκετίστικο κόλπο για αυξημένες τιμές. Εχω φάει ελληνικά είδη (οχι μονο κρέατα) που ήταν αθλια σε σχέση με αντίστοιχο εισαγώμενο. Εννοείται και το αντίθετο. Δευτερη ειναι η σχέση κόστους παραγωγής - κόστος διακίνησης. Οταν κάνεις μαζική και οργανωμένη παραγωγή, μπορεις να συμπιέσεις υπερβολικά το κόστος (ανα μονάδα πάντα) και να εξάγεις (δηλαδη να εισαγουμε στην Ελλάδα). Το αν ειναι καλό ή οχι εξαρτάται απο πάρα πολλούς παραγοντες. Στα τρόφιμα ψωνίζω και απο τα δυο (γιατί για προϊοντα τεχνολογίας αναγκαστικά ψωνίζω μόνο εισαγωμενα) αναλογα με τις αναγκες μου, αλλα οποτε μπορώ να εχω πρόσβαση σε καλό ντόπιο παραγωγό ψωνίζω απευθείας. 1
Zerg13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Στην Ελλαδα δεν δινουν βαρυτητα στον τροπο σφαγης. Ο ντοπιος super duper παραγωγος, αν δεν σφαξει σωστα το ζωο(το πιθανοτερο), παραγει κρεας γεματο αδρεναλινη αρα δηλητηριο. 3
Expertr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Γιατι ειναι παςιγνωςτο οτι οι τροποι σφαγης στην Γαλλια ειναι οτι καλυτερο υπαρχει!Τα σκανδαλα που κατα καιρους εχουν ξεσπασει ειναι για την σωστη σφαγη τους 2
De@th L0rd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εγώ πάντως Γαλλικό μοσχάρι δε θα έπαιρνα με τίποτα. Οι δεύτεροι που χρησιμοποιούν αγελάδες με φινιστρίνια (μετά τους Ελβετούς).
Zerg13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εγώ πάντως Γαλλικό μοσχάρι δε θα έπαιρνα με τίποτα. Οι δεύτεροι που χρησιμοποιούν αγελάδες με φινιστρίνια (μετά τους Ελβετούς). Τα φινιστρινια δεν θεωρω οτι ειναι κακο. Μπορει να φαινεται φρικιαστικο αλλα το ζωο δεν υποφερει. Τεσπα παμε αλλου σε λεπτομερειες και ξεφευγουμε. Συνχρονη μεθοδος θεωρειτε.
andreapaog328 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Εγώ πάντως Γαλλικό μοσχάρι δε θα έπαιρνα με τίποτα. Οι δεύτεροι που χρησιμοποιούν αγελάδες με φινιστρίνια (μετά τους Ελβετούς). γουατ δε φακιν φακ 4
Anorymous Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Υπαρχει αυτη η εντυπωση αλλα δεν νομζω να ειναι σωστη . Απο το ιδιο μαγαζι ειχα παρει καλαμακαι σουβλακια εισαγωγης και την επομενη εβδομαδα ειχε μονο ελληνικα και πηρα .Τα εισαγωγης ηταν πιο νοστιμα. Πολλοί μεγάλης ηλικίας ανήκουν σε αυτή την κατηγορία
Haldol Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ο περισσότερος κόσμος που γνωρίζω ενδιαφέρεται να πάρει "ντόπιο" και "φρέσκο" κρέας. Δεν έχει σημασία αν θα είναι καλό, αρκεί να είναι ντόπιο και φρέσκο. Που το ντόπιο στην καλύτερη δεν έχει καμία αξία. Και το φρέσκο σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι πολύ χειρότερο από το 'μπαγιάτικο'. Αλλά άντε πείσε τη θείτσα να πάρει το παραπάνω μοσχαράκι που πόσταρε ο ThReSh. 4
Gtr34 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Φίλος κρεοπώλης μου έχει πει ότι δεν υπάρχουν ελληνικά μοσχάρια στην αγορά.Οι περισσότεροι πουλάνε γαλλικό και μάλιστα β' ποιότητας που το πλασάρουν για α'. 1
panagos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ο περισσότερος κόσμος που γνωρίζω ενδιαφέρεται να πάρει "ντόπιο" και "φρέσκο" κρέας. Δεν έχει σημασία αν θα είναι καλό, αρκεί να είναι ντόπιο και φρέσκο. Όλα τα κρέατα ντόπια είναι (κάπου). 2
Θεkλα Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Εγώ πάντως Γαλλικό μοσχάρι δε θα έπαιρνα με τίποτα. Οι δεύτεροι που χρησιμοποιούν αγελάδες με φινιστρίνια (μετά τους Ελβετούς). Ολα τα λεφτά οι εικόνες με το fisting.
idomeneas7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Σιγά το πράγμα.Τόσοι άνθρωποι έχουν g tube και mic key button, στις αγελάδες σας φαίνεται παράξενο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα