Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους  :lol:  :lol: (έστω ακόμα και στις 2μιση τα μεσάνυχτα)!!!!!!!

Λοιπόν , αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Θέλω να αγοράσω κάτι από το Amazon .

Προκείμενου να το αγοράσω πρέπει να συμπληρώσω μια φόρμα με τα στοιχεία της κατοικίας μου . Την φόραμα αυτή την συμπλήρωσα (στα λατινικά-αγγλικά κεφαλαία) , παρ'όλα αυτά το Amazon δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω την διαδικάσια της αγοράς του με ως πρόσχημα ότι δεν έχω συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία , ότι ο πωλητής δεν μπορεί να στείλει το προιόν στην περιοχή μου και για αυτό να επιλέξω κάποιον άλλο πωλητή. 

Για να μην τα πολυλογώ κοίταξα και έναν άλλο πωλητή αλλά πάλι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.

Τι μπορεί πραγματικά να φταίει ? 

Και πως μπορεί να λυθεί?

Υ.Γ. Αν το θέμα αυτό έχει ανοιχτεί σε λάθος λήμμα , συγχωρέστε με.

Δημοσ.

Προκείμενου να το αγοράσω πρέπει να συμπληρώσω μια φόρμα με τα στοιχεία της κατοικίας μου . Την φόραμα αυτή την συμπλήρωσα (στα λατινικά-αγγλικά κεφαλαία) , παρ'όλα αυτά το Amazon δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω την διαδικάσια της αγοράς του με ως πρόσχημα ότι δεν έχω συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία , ότι ο πωλητής δεν μπορεί να στείλει το προιόν στην περιοχή μου και για αυτό να επιλέξω κάποιον άλλο πωλητή. 

Για να μην τα πολυλογώ κοίταξα και έναν άλλο πωλητή αλλά πάλι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.

Και πως μπορεί να λυθεί?

Οι πωλητές που βρήκες, μαλλον δεν στέλνουν Ελλάδα και για αυτό πέφτει πόρτα απο το αμαζον.

Δοκίμασε μήπως το βρεις απο ευρωπαικό amazon, ίσως βρεις πωλητη που να στελνει Ελλάδα

Δημοσ.

Και πως μπορεί να λυθεί?

Προφανώς, δεν στέλνουν οι πωλητές στην Ελλάδα, όπως σου απάντησαν παραπάνω.

Μπορείς να αντιγράψεις τον αριθμό ASIN που υπάρχει πιο κάτω στο site του πωλητή, να το βάλεις στο αντίστοιχο πεδίο του heidoc και να σου βγάλει σε ποιες άλλες αμαζόνες υπάρχει και τις τιμές του.

Δημοσ.

Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι στις επιλογές του αμαζον είχα επιλέξει τους πωλητές που στέλνουν στην Ελλάδα και μου έβγαλε αυτούς τους 2 πωλητές , που ουσιαστικά δεν στέλνουν.

Το γεγονός αυτό με προβληματίζει αρκετά και δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει.

Δημοσ.

Οτι ειπαμε παραπάνω

Είναι απο το αμερικάνικο amazon και επισης και οι δυο πωλητες δεν στέλνουν Ελλάδα. Μολις μπει ελληνική διευθυνση βγαίνει μήνυμα 

Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order. You can also see if this item is available to ship to your address from another seller. 

Δεν ξέρω αν ειναι μονο για Ελλάδα ή  γενικα εκτός usa (βαριεμαι να ψάξω)

με βαση αυτό που σου προτεινε ο makfil

https://www.heidoc.net/amazon/amazon_global_check.php?q=&asin=B00AOIRCI6&button=GO

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...