κουξκουκ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Χωρίς να γνωρίζω παιδιά σε ένα review για το a3 όντως ήταν πολύ θετικά τα νούμερα και εγώ xiaomi user είμαι αυτήν την στιγμή 3s αλλά νομίζω ο ziaba πρεπε να έχει δίκαιο 1
antirix024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δύσκολη απόφαση. Μάλλον θα το κρατήσω το A5. Κυρίως γιατί αισθητικά μου αρέσει λίγο περισσότερο. Ίσως αυτό να έχει τελικά σημασία. Να έχεις κάτι που οπτικά (τουλάχιστον) να σε ικανοποιεί. 1
vchristod84 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δύσκολη απόφαση. Μάλλον θα το κρατήσω το A5. Κυρίως γιατί αισθητικά μου αρέσει λίγο περισσότερο. Ίσως αυτό να έχει τελικά σημασία. Να έχεις κάτι που οπτικά (τουλάχιστον) να σε ικανοποιεί.Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το αλλάξεις
AggelosTz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω για τα σπεκ του Xiaomi αλλά αισθητικά και design κλάμα
whatsmyname Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Εχω το Α5 2016 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Η μπαταρια κραταει μιαμιση μερα με πολυ χρηση και απο μνμτα και απο εφαρμογες,μειλ,ιντερνετ κλπ.Φανταζομαι οτι του 2017 θα ειναι ακομα καλυτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα