McNerd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Για να αρχίσω ξανά να δίνω θετικές ψήφους πρέπει να περάσουν 24 ώρες; Ή νααλλάξει η ημερολογιακή ημέρα;
soteras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ότι λέει ο φίλος από πάνω θέλουμε και άλλα Like (πως θα ζυσουμε χωρίς αυτά στο survivor )
McNerd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Σήμερα συνέβη άλλο, έδωσα πολλές θετικές από τις 8 και μετά αλλά τέλειωναν συχνά, κάθε λίγες που έδινα μετά έπρεπε να περιμένω λίγη ώρα και μετά ξαναείχα. Το όριο είναι ανά ώρα; Θα εκτιμούσα μια απάντηση από τον μοντερέιτος
McNerd Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Και ξανά ξέμεινα από likes..... Μα ας πει κάποιος πόσα έχουμε άνά ώρα ή ανα 24ωρο; θα βοηθούσε λίγος σχεδιασμός ώστε να μη φεύγουν στο βρόντο αλλα να γινεται συνετή διαχείρηση. Πλιζ!
Sheogorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Σήμερα συνέβη άλλο, έδωσα πολλές θετικές από τις 8 και μετά αλλά τέλειωναν συχνά, κάθε λίγες που έδινα μετά έπρεπε να περιμένω λίγη ώρα και μετά ξαναείχα. Το όριο είναι ανά ώρα; Θα εκτιμούσα μια απάντηση από τον μοντερέιτος To όριο είναι ανα 24ώρες, και είναι 20κάτι αν δεν κάνω λάθος.
redhotstef Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δεν τα εχω εξαντλησει ποτε. Οποιος θελει να μου στειλει πμ που θελει να του κανω like.
redhotstef Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Να μου στειλετε που θελετε να δωσω εννοουσα και γω 1
Ghost_Rider Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Να μου στειλετε που θελετε να δωσω εννοουσα και γω αλληθωρίζει ο τυπος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 1st world problem... 1
McNerd Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 1st world problem... χιχιχιχι.... για το μικροσύμπαν του φόρουμ όμως πιστεύω πως είναι legit το πρόβλημά μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Πως γκένεν να ξοδέψεις όλα τα likes? Πόσα δίνεις κάθε μέρα?
McNerd Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δεν συμβαίνει κάθε μέρα αυτό, άραξε. Μόνο όταν περνάω 3 ώρες το βράδυ στο θρεντ του σαρβάηβου την ώρα του επεισοδίου, και μοιράζω θετικές στους συμφορουμίτες που με στέλνουν με τις ατάκες τους. Για πέρνα μία από κει να δεις τι γίνεται.... edit παλιότερα πάντως και γω αναρωτιόμουν όταν ο zio πχ. ανέφερε ότι δεν έχει άλλες θετικές για σήμερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Με ρέγουλα, να σκέφτεσαι ότι δεν είναι τσάμπα... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Παντως εχετε ζηλο πολλοι, προσωπικα πολλες φορες πλεον πιανω τον εαυτο μου να βαριεται να παει τον κερσορα στο like κι ας μου αρεσει πολυ ενα ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα