Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να αρχίσω ξανά να δίνω θετικές ψήφους πρέπει να περάσουν 24 ώρες; Ή νααλλάξει η ημερολογιακή ημέρα;

Δημοσ.

Σήμερα συνέβη άλλο, έδωσα πολλές θετικές από τις 8 και μετά αλλά τέλειωναν συχνά, κάθε λίγες που έδινα μετά έπρεπε να περιμένω λίγη ώρα και μετά ξαναείχα.

Το όριο είναι ανά ώρα; Θα εκτιμούσα μια απάντηση από τον μοντερέιτος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και ξανά ξέμεινα από likes.....

Μα ας πει κάποιος πόσα έχουμε άνά ώρα ή ανα 24ωρο; θα βοηθούσε λίγος σχεδιασμός ώστε να μη φεύγουν στο βρόντο αλλα να γινεται συνετή διαχείρηση. Πλιζ!

Δημοσ.

Σήμερα συνέβη άλλο, έδωσα πολλές θετικές από τις 8 και μετά αλλά τέλειωναν συχνά, κάθε λίγες που έδινα μετά έπρεπε να περιμένω λίγη ώρα και μετά ξαναείχα.

Το όριο είναι ανά ώρα; Θα εκτιμούσα μια απάντηση από τον μοντερέιτος

To όριο είναι ανα 24ώρες, και είναι 20κάτι αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

1st world problem...

χιχιχιχι.... για το μικροσύμπαν του φόρουμ όμως πιστεύω πως είναι legit το πρόβλημά μου :-)

Δημοσ.

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα αυτό, άραξε.

Μόνο όταν περνάω 3 ώρες το βράδυ στο θρεντ του σαρβάηβου την ώρα του επεισοδίου, και μοιράζω θετικές στους συμφορουμίτες που με στέλνουν με τις ατάκες τους.

Για πέρνα μία από κει να δεις τι γίνεται....

edit παλιότερα πάντως και γω αναρωτιόμουν όταν ο zio πχ. ανέφερε ότι δεν έχει άλλες θετικές για σήμερα

• Moderators
Δημοσ.

Παντως εχετε ζηλο πολλοι, προσωπικα πολλες φορες πλεον πιανω τον εαυτο μου να βαριεται να παει τον κερσορα στο like κι ας μου αρεσει πολυ ενα ποστ :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...