adams24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ναι οκ αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν έχει φύγει απο από την αποθήκη της Κίνας.Τέλος παντον περιμένουμε και βλέπουμε.και πόσο πληρωσες τελωνείο?
toyotats Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ναι οκ αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν έχει φύγει απο από την αποθήκη της Κίνας.Τέλος παντον περιμένουμε και βλέπουμε.και πόσο πληρωσες τελωνείο? εδω και μια εβδομαδα ειναι κολημενο δεν ξερω ακομα. μπες στο site της malaysia pos και θα το βλεπεις και απο εκει.
adams24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλα Πάμε αντε να δούμε Mar 28, 2017 03:44 pm Item dispatched out ATHENS AIR MAIL UNIT (AMU)Malaysia Post - Registered KUALA LUMPUR D
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Είδες προχώρησε το δέμα σου. Κάνε υπομονή και θα δεις πρόοδο μόλις περάσουν μερικές μέρες ακόμα. 1
FarCry Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Συνήθως όταν κάνει παραγγελία άνω των 15€ σου δίνουν απο μόνοι τους tracking number και ας έχεις βαλει απλή αποστολή. Σε εμένα πάντως σε πολλές παραγγελίες από alixpress και gearbest έτσι έχει γίνει. Aliexpress σου λέει τις διαθέσιμες επιλογές και ποιες έχουν tracking. Δεν έχει σχέση με το πόσο. Σχεδόν όλες οι αποστολές έχουν tracking για Ελλάδα. Χωρίς δυνατότητα tracking είναι ελάχιστα πράγματα που έχω εντοπίσει. Το καλό είναι πως ξέρεις εξαρχής τι έχει tracking σε αντίθεση με το eBay που δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα. Το Ali είναι πιο σοβαρό σε αυτό το θέμα γνώμη μου Εγκλημα το unregistered.Κατι σεντς παραπανω κοστιζει.Το gearbest ειναι πολυ αξιοπιστο και πολυ συνεργασιμο.Εκανα παραγγελια κυριακη 8 η ωρα το απογευμα και 12 η ωρα μου εστειλαν μειλ οτι το εστειλαν.Ανεβαζουν στο λογαριασμο σου στην gearbest ακομα και φωτο το πακετο σου με τυπωμενη την καρτελα ετοιμο να φυγει(σαν αποδειξη οτι το εστειλαν,η μαλλον οτι ειναι ετοιμο να σταλει).Ηρθε σε 12(!) μερες μαζι με σκ. Γιατί έγκλημα το unregistered? Αν σου πιαστεί τελωνείο βαράς ένα μη παραλαβή και τελειώνεις. Με registered βαράς το κεφάλι σου Γνώμη μου Στο Ali και eBay δε γίνεται αλλά σε gearbest και banggood παίζει
adams24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παλικάρια απο τις 28/3 μου λέει αυτό Item dispatched out ATHENS AIR MAIL UNIT (AMU)Malaysia Post - Registered KUALA LUMPUR D δεν θα έπρεπε να αλλάξει η κατάσταση? Μήπως οταν φύγει σταματάει η ενημέρωση?
bromiaris Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παλικάρια απο τις 28/3 μου λέει αυτό Item dispatched out ATHENS AIR MAIL UNIT (AMU)Malaysia Post - Registered KUALA LUMPUR D δεν θα έπρεπε να αλλάξει η κατάσταση? Μήπως οταν φύγει σταματάει η ενημέρωση? Αγαπητέ μάλλον έκανες μεγάλο λάθος να παραγγείλεις από Κίνα και μάλιστα με το απλό ταχυδρομείο… Δεν έχεις Υπομονή καθόλου…!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα