Doctor Who1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας !!!! Αρχικά να παραδεχτώ ότι το θέμα αυτό είναι περίεργο και θα δικαιολογηθούν όλες οι απαντήσεις αφού βρισκόμαστε σε τεχνολογική κοινότητα ( ). Ας μπούμε όμως στο ψητό. Ψάχνω αντρικά παπούτσια για τρέξιμο μέχρι ταβάνι-οροφή τα 60-70 ευρώ από 42 με 44 νούμερο από μαγαζιά-καταστήματα εντός Λεκανοπεδίου Αττικής. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω όμως είναι με ποια κριτήρια επιλέγω τα σωστά παπούτσια ώστε να έχω καλύτερη απόδοση και να αποφύγω τυχόν τραυματισμούς (ή όσο αυτό είναι εφικτό). Αν γνωρίζει κανείς ή είναι δρομέας ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά , θα επιστούσα την προσοχή σας για να μάθω και εγώ . Και αν έχετε να προτείνετε και κανένα παπούτσι στις προαναφερείσες τιμές , θα είστε τζαμάτοι ( ).
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 να πας να δοκιμασεις ειναι το θεμα γιατι καθενος το ποδι ειναι διαφορετικο
trelas007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 ειχα παρει στο budget σου ενα asics αποδειχθηκε σκυλι και εβγαλε πολλα χλμ. Δεν θυμαμαι μοντελο.
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 ναι, σωστο, να συμπληρωθει οτι στο budget που δινεις δεν υπαρχουν πολλες επιλογες, οι πολλες ειναι στο 120-180 ευρω ευρος
djcat Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Για να βρεις προσφορές παραγγέλνεις απ΄έξω κανά περσινό μοντέλο. Εγώ παίρνω δρομικά από http://www.sportsshoes.com
townleader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Kανεις πελματογραφημα σε οποιο μαγαζι πας για να δεις τι τυπο ποδιου εχεις.. ειναι πολυ σημαντικο! Για τρέξιμο 30-50 χλμ την εβδομάδα θες κατι απο 90 ευρω και πανω. Δεν ειναι σωστο που βαζω χιλιομετρα ομως με ενα ακαταλληλο παπουτσι πιθανων να τραυματιστεις. Πες μας υψος κ κιλα ?? 1
Socratis_g Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 assics nimbus ή cayano, ανάλογα με την καμάρα σου. adidas ultra boost. αν έχεις σκοπό να ξεκινησεις συστηματικά τρέξιμο μην κάνεις οικονομία στο παπούτσι. πιθανο να σου βγουν προβλήματα σε πέλμα, γονατα, προσαγωγούς κτλ κτλ. και το βασικό, πριν και μετά, διατάσεις μέχρι να βαρεθείς. 3
Doctor Who1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Kανεις πελματογραφημα σε οποιο μαγαζι πας για να δεις τι τυπο ποδιου εχεις.. ειναι πολυ σημαντικο! Για τρέξιμο 30-50 χλμ την εβδομάδα θες κατι απο 90 ευρω και πανω. Δεν ειναι σωστο που βαζω χιλιομετρα ομως με ενα ακαταλληλο παπουτσι πιθανων να τραυματιστεις. Πες μας υψος κ κιλα ?? Ναι αυτό ισχύει. Αρχικά σκέφτομαι για 10-15 χλμ και μετά 20χλμ, , μέχρι να συνηθήσω , μόλις γίνει αυτό θα περάσουμε στο άλλο στάδιο. Λοιπόν έχω ύψος 1,86 και ζυγίζω 78-79 κιλά.
panosno1com Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 επισης, σε ποια μαγαζια κανουν πελματογράφημα ?? 1
townleader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ναι αυτό ισχύει. Αρχικά σκέφτομαι για 10-15 χλμ και μετά 20χλμ, , μέχρι να συνηθήσω , μόλις γίνει αυτό θα περάσουμε στο άλλο στάδιο. Λοιπόν έχω ύψος 1,86 και ζυγίζω 78-79 κιλά. Πολυ καλο μαγαζι το 2013-14 που ψαχνομουν ηταν αυτο https://www.facebook.com/Runners-Corner-129207963893457/?ref=page_internal (runners corner ) εκαναν και πελματογραφημα. Τα κιλα σου ειναι καλα..εισαι δλδ αδυνατος. Αλλα ναι..αυτο που σου ειπαν οτι το καλο παπουτσι τα βγαζει τα λεφτα του. Δεν ξερω εαν αποφασισεις παπουτσι και τα παρει απ'εξω εαν θα τα βρεις καλυτερη τιμη.
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ας κάνω και εγώ μια ερώτηση, 1.82 112 κιλά παπούτσι θέλω για καθημερινή χρήση; Ίσως κ για βάδισμα. Εννοώ από πόσα χρήματα έως πόσα;
Doctor Who1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Επομένως πρέπει να κοιτάξω για πελματογραφία? Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί-κατάστημα που να πουλάει παπούτσια και να κάνουν πελματογραφία?
ababapanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Ρωτάω καλύτερα εδώ που είναι πιο σχετικό θέμα...αγόρασα σημερα σε προσφορά τα Asics Gel Nimbus 18Ήμουν μεταξύ απο Nimbus και Adidas Ultra Boost , http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/227583 και προτίμησα το nimbus. Επειδή ομως θελω και ενα δεύτερο ζευγαρι και για τις πολλές ωρες ορθοστασίας στην δουλειά και επειδη μου άρεσε πολυ και το adidas σκέφτομαι να τo παρω και αυτο. Και θελω να ρωτησω τους ιδικους του φορουμ σχετικα με τα adidas , απο το καταστημα heavenofbrands μου ειπαν οτι το http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/222708 ειναι νεοτερο μοντελό και εχει την επιπλεον τεχνολογια απο το προηγούμενο . Οπως επισης υπαρχει και αυτο http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/222702Ξερει κανεις τι παιζει με τα συγκεκριμένα? ειναι το ιδιο παπουτσι και απλα αλλαζει το χρώμα? η ειναι διαφορετικά μοντελα? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2017 από ababapanos
Sheogorath Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Θα με κράξουν ίσως μερικοί, αλλά τα ημιάρβυλα είναι απίστευτα άνετα, και η σόλα μαλακιά. Με 40-45 ευρώ παίρνεις ένα ζευγάρι και σου κρατάει κανα χρόνο. Τα φοράω σχεδόν καθημερινά, αλλά και σε τρέξιμο. Στα συν, το απίστευτο grip παντού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα