orestis000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, Είχα αγοράσει κάτι από ένα site πληρώνοντας με paypal. Τους έστειλα e-mail να το ακυρώσουν αλλά με έγραψαν και 2-3 μέρες αργότερα μου ήρθε e-mail ότι έκαναν shipped την παραγγελία μου. Τους έστειλα e-mail και μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και θα έχω επιστροφή χρημάτων μόνο εάν είναι κατεστραμμένο το προϊών. Υπάρχει τρόπος να ακυρώσω την πληρωμή μέσα από την paypal; Ευχαριστώ
chris5653 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μεσα απο το paypal κανε dispute και ανεφερε τους λόγους που αλαξες γνωμη η γραψε κατι που να μπορείς να το δικαιολογήσεις εχει αρκετά . Αλλη φορά φίλε οταν χρησιμοποιείς το paypal να διαβαζεις τις οδηγίες λειτουργίας του και τις δυνατότητες που εχεις .Δεν αγοραζουμε γουρουνι στο σακκι. Φιλικά Χρήστος 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Oχι δεν μπορείς, το δεμα εχει ταχυδρομηθεί
orestis000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 τελικά μίλησα με την εταιρία και βρήκα λύση. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα