Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσα όμως από το 10ρικο πχ που δίνω (με απόδειξη) του μένουν και πόσα πάνε σε ΦΠΑ/φόρους/εισφορές/κτλπ κτλπ ?

Αν δεν είναι μόνος του στο κουρείο/κομμωτήριο κι έχει πχ 1-2 ακόμα? 

συνηθως μονοι δουλευουν ή με συνετερους..

αν κοψουν αποδειξη απο τα 10 θα κοντεψουν να δωσουν τα 6 στο κρατος οποτε συμφωνω..

εγω κουρεομαι σε εναν με 8 ευρω αλλα ειναι τοπ, ο καλυτερος στην περιοχη και δουλευει συνηθως μεχρι τις 11 το βραδυ και μονο με ραντεβου 2-3 μερες πριν..

Δημοσ.

Εγώ με 7€ κουρεύομαι τώρα αλλα κακα τα ψεμματα,όταν έσκαγα 20ρια στις καλές,εποχές απο κουρέα καλλιτεχνη μου έκανε τρελο μαλλί, αρχιζε έκοβε έκοβε, σχήμα για το κεφάλι σωστό, καλύτερα από όσο το ήθελα. Αμα είναι ο άνθρωπος καλλιτεχνης και προσέξει και την τελευταία λεπτομέρεια είναι άλλο πράγμα. Και το styling που έκανε στο τέλος με ζελε/κερι ή λακ ήταν όλα τα,λεφτά για μπουζούκια φάση.

Τώρα πια λίγο πατ κιουτ το κούρεμα. Οσο για styling με την καμια μετά πάω σπίτι και τα φτιάχνω μόνος,μου.

Δημοσ.

Εγώ τι να πω που πληρώνω 17€ για ένα κούρεμα. 17€ είναι το ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ που μπορεί να βρει κάποιος εδώ που μένω.

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου στο κουκάκι είχα πετύχει δυο κουρεία που το πρώτο έγραφε

"Αντρικό κουρεμα 5ευρω"

και το δευτερο 2-3 στενά πιο πάνω

"Διορθώνουμε τα κουρέματα των 5 ευρω"

• Like 15
Δημοσ.

Ελα υπερβολές... δεν ξέρω κανένα που να τραυματίστηκε ή να μολύνθηκε σε κουρείο. Μόνο μια φίλη που έπαθε αλλεργικό σοκ την ώρα του ντεκαπάζ και την πήγε ο κομμωτής στα επείγοντα με τη μηχανή. Ο οποίος ήταν φάση αγάπη μόνο. Που σημαίνει, καμιά φορά σου ρχεται από κει που δεν το περιμένεις, και όχι από τον Πάκι.

Και φανταζομαι δεν προλαβε να ξεπλυνει το ντεκαπαζ οποτε εμεινε και φαλακρη.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποτε έδινα 10ε τώρα δίνω 8ε σε άλλο κομμωτήριο καλυτερο κουρεμα, πρεπει να το ψαξεις λιγο δεν σημαίνει επειδη ειναι ποιο ακριβο οτι θα κουρευει καλυτερα.

Δημοσ.

Χα, ας είναι καλά η ασύρματη Phillips με τα £20 πριν 10 χρόνια, και η φυσική φαλάκρα.
Τα πέρνω όλα με την κουρευτική χωρίς το πλαστικό για το μέγεθος της τρίχας, κάθε εβδομάδα και δεν έχει δει κανένας κουρέας λεφτά από το 2003 που έφυγα από Ελλάδα.

• Like 6
Δημοσ.

..και εγω 10 ευρω δινω για ενα κουρεμα καθε 1-1,5 μηνα τα τελευταια 10 χρονια ..αλλα ενταξει ο ανθρωπος ειναι καλλιτεχνης.Αξιζει καθε ευρω που του δινω.

Δημοσ.

Εγω παω σε ενα μπαρμπερη. 12€ κανει, 15€ αφηνω επειδη ειναι καλο τυπακι και εχει ωραιο μαγαζακι

Δημοσ.

Εχω αραιωση κ τα κοβω κοντα. Δινω δεκασ γιουρο κ τα θεωρω πολλα..νορμαλ τα 6-8€ στις μερες μας για δεκα λεπτα μαυρα φραγκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...