randomcat Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Έχω ξοδέψει 0 ευρώ για κούρεμα στη ζωή μου (δεν μου λείπουν μαλλιά, ούτε είμαι και μακρυμάλλης). Τα κανονίζω μόνος μου με ψαλίδι και μηχανή. 1
isay Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Έχω ξοδέψει 0 ευρώ για κούρεμα στη ζωή μου (δεν μου λείπουν μαλλιά, ούτε είμαι και μακρυμάλλης). Τα κανονίζω μόνος μου με ψαλίδι και μηχανή. και μεχρι να μάθεις (γιατί όντως γίνεται) ... 1
McNerd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Έχω ξοδέψει 0 ευρώ για κούρεμα στη ζωή μου (δεν μου λείπουν μαλλιά, ούτε είμαι και μακρυμάλλης). Τα κανονίζω μόνος μου με ψαλίδι και μηχανή. Αμα πρέπει να κλειστώ σε κατακόμβη ένα μήνα πρώτα μέχρι να στρώσουν, καλύτερα να δώσω και 5 και 10 ευρώ
randomcat Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αμα πρέπει να κλειστώ σε κατακόμβη ένα μήνα πρώτα μέχρι να στρώσουν, καλύτερα να δώσω και 5 και 10 ευρώ Απλά θέλει εξάσκηση.
stelios18120 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Τα φοβάμαι εγώ αυτά. Προτείνω να δώσω 5-10€ παρά να γίνω playmobil 7
opcorsa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Τα φοβάμαι εγώ αυτά. Προτείνω να δώσω 5-10€ παρά να γίνω playmobil θυμαμαι μια φορα ειχα παει να κανω την μαλακια, λυκειο ημουν, και κυκλοφορουσα 1 ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ , μεχρι να ξαναβγουν :devil: ΝΟΤ COOL DUDE 4
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Θα κάνω κι εγώ την απόπειρα να κουρευτώ μόνος μου σε λίγες μέρες. Αν βγω έτσι θα παίξει φωτο στο φατσοθρέντ. 3
DhZou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αν βγεις έτσι θα 'ναι γαμώ τις φάσεις, να ρθεις να κάνεις και μένα μετά. Εγώ και αρκετοί φίλοι μου κουρευόμαστε μόνοι μας. Δεν είναι τίποτα αρκεί να τα κόβεις πολύ κοντά με τη μηχανή και να έχεις κάποιον να σε βοηθάει στο σβέρκο.
Big Boss Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 καλύτερα να δώσω 10 ευρώ παρα να γίνω πειραματόζωο πακιστανών.
Speculoos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Εγώ και αρκετοί φίλοι μου κουρευόμαστε μόνοι μας. Δεν είναι τίποτα αρκεί να τα κόβεις πολύ κοντά με τη μηχανή και να έχεις κάποιον να σε βοηθάει στο σβέρκο. Mόνο που αυτό δε θεωρείται κούρεμα.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ελαχιστα ομως φιλε.. εκτος ενοικιο τα αλλα ειναι μηδαμηνα... ρευμα δεν καινε τα μηχανηματα του, βαζω ενα 10ευρω ρευμα νερο τηλεφωνο ολα μαζι καθε μερα.. Do not think so. Αναλώσιμα, πλυσίματα σε καθαριστήρια, κρέμες, λακ, σκατά μανά + φόροι και ενοίκια. Για να κάνει σωστά τη δουλειά του ένα κουρείο απαιτεί μια ελάχιστη βάση. Επίσης προσφέρει κατά κύριο λόγο προσωποποιημένη υπηρεσία και αυτό είναι επίσης μέρος της τιμής. Γι αυτό άλλωστε και (θα) πρέπει να δίνεις και μπουρμπουάρ εκτός από τις στάνταρ τιμές. Βγάζουν καλά λεφτά; Σαφώς αλλά και η ταλαιπωρία και η επιβάρυνση της υγείας με όλα αυτά τα αεροζόλ μπορούν εν τέλη να κοστίσουν ακριβά στο άτομο που παρέχει την υπηρεσία. Κλασσικά όσοι δεν την έχουν κάνει τη δουλειά θεωρούν ότι είναι κάτι "εύκολο" και είναι τζάμπα φράγκα, κάτι σαν τους σερβιτόρους ένα πράγμα. Δυστυχώς παιδιά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι... 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Πηγαίνω στο ίδιο κουρείο 17-18 χρόνια. Δεν θυμάμαι πόσο πλήρωνα επι δραχμής αλλά από τότε που είχαμε ευρώ έδινα ένα 10ρικο πάντα με απόδειξη, απλό κούρεμα και οχι κάτι ειδικό. Γενικώς για μένα μια τιμή 10-15 ευρώ με απόδειξη την θεωρώ φυσιολογική. Τώρα με 5 ευρώ αμφιβάλλω τι ποιότητα υπηρεσιών προσφέρεται, τα 1.5 ευρώ το αφήνω ασχολίαστο. Για τα μικρόβια που είπε κάποιος και τις λεπίδες. Μου έχει τύχει κάποιες φορές να μου βάλει λεπίδα ο κουρέας για να μαζέψει κάτι τρίχες κοντά στις φαβορίτες, δυο φορές είχα κοπεί και έτρεχε αίμα, μου έβαλε οινόπνευμα. Μια φορά είχα προσπαθήσει να κουρευτώ και μόνος μου με μια προβληματική κουρευτική μηχανή, πάλευα 1.5 ώρα και τα έκανα μαντάρα και δεν ασχολήθηκα άλλη φορά, καλύτερα 10ευρώ τρεις φορές τον χρόνο που πάω παρά τζάμπα ταλαιπωρία με μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα. 1
Zerg13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δηλαδη 1.5 ευρω, ουτε καν 2 ευρω δηλαδη, σου δινουν ρεστα και 50 λεπτα. Οινοπνευμα βαζουν στα αξεσουαρ κουρεματος(ψαλιδι μηχανη) ή θα κολλησετε καμια αρρωστια εκει στον Κολωνό; 10 ευρω πληρωνω συνηθως μην πω και 12 καμια φορα.που τα βρησκετε αυτα τα πραματα... Καθε πότε κουρευεστε αλήθεια; Τα παίρνω κοντά, κάθε 3 βδομάδες. Υπερβολή;Αν δεν εχεις κοπελα, δεν χρειαζεται τοσο συχνα. Ή αν εχεις καμια σαν την φωτο που εχεις, παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα