DhZou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Do not think so. Αναλώσιμα, πλυσίματα σε καθαριστήρια, κρέμες, λακ, σκατά μανά φατά* + φόροι και ενοίκια. Για να κάνει σωστά τη δουλειά του ένα κουρείο απαιτεί μια ελάχιστη βάση. Επίσης προσφέρει κατά κύριο λόγο προσωποποιημένη υπηρεσία και αυτό είναι επίσης μέρος της τιμής. Γι αυτό άλλωστε και (θα) πρέπει να δίνεις και μπουρμπουάρ εκτός από τις στάνταρ τιμές. Βγάζουν καλά λεφτά; Σαφώς αλλά και η ταλαιπωρία και η επιβάρυνση της υγείας με όλα αυτά τα αεροζόλ μπορούν εν τέλη να κοστίσουν ακριβά στο άτομο που παρέχει την υπηρεσία. Κλασσικά όσοι δεν την έχουν κάνει τη δουλειά θεωρούν ότι είναι κάτι "εύκολο" και είναι τζάμπα φράγκα, κάτι σαν τους σερβιτόρους ένα πράγμα. Δυστυχώς παιδιά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι... fixed να μιλάμε σωστά.
Vapir Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 10 euro και κάνει και γαμώ τα κουρέματα, με σβήσιμο , διαφορετικά μήκη και ότι σχέδιο γουστάρεις το κάνει για πλάκα. (ο συγκεκριμένος δίδασκε και σε σχολές κομμωτικής).Δεν έχω φύγει ποτέ δυσαρεστημένος. Φυσικά το μαλλί μεγαλώνει σωστά και ομοιόμορφα , όχι σαν κάτι μαλάκες που σε κουρεύουν κ μόλις μεγαλώσει λίγο είσαι για τα πανηγύρια . Μετά αμα γουστάρεις σου κάνει κ λούσιμο , σου βάζει κ ότι προϊόν styling γουστάρεις κ στο φτιάχνει κιόλας ,φεύγεις λες κ είσαι έτοιμος για φωτογράφιση , όχι να πρέπει να πας σπίτι κ μέχρι να πας να τινάζεις τρίχες αριστερά δεξιά. Αν και δεν παίζει μεγάλο ρόλο, ο χώρος ειναι ευχάριστος και με ωραία μοντέρνα διακόσμηση και μουσική όχι 10 , 15 θα έδινα για να πηγαίνω εκεί και θα ήμουν κ ευχαριστημένος. Αν για τον Α-Β λόγο καθυστερήσω να κουρευτώ 1-2 εβδομάδες και πάλι ωραίο θα ειναι το μαλλί μου, μεγαλώνει ομοιόμορφα γιατι κουρεύει ΣΩΣΤΑ. Στα μπαρμπέρικα της πλάκας με τα 5 euro που απλά έχουν μια μηχανή κ κουρεύουν λες κ κουρεύουν πρόβατα κ κατσίκια δεν θα πήγαινα ούτε τζάμπα 1
xgol Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Πηγαίνω στο ίδιο κουρείο 17-18 χρόνια. Δεν θυμάμαι πόσο πλήρωνα επι δραχμής αλλά από τότε που είχαμε ευρώ έδινα ένα 10ρικο πάντα με απόδειξη, απλό κούρεμα και οχι κάτι ειδικό. Γενικώς για μένα μια τιμή 10-15 ευρώ με απόδειξη την θεωρώ φυσιολογική. Τώρα με 5 ευρώ αμφιβάλλω τι ποιότητα υπηρεσιών προσφέρεται, τα 1.5 ευρώ το αφήνω ασχολίαστο. Για τα μικρόβια που είπε κάποιος και τις λεπίδες. Μου έχει τύχει κάποιες φορές να μου βάλει λεπίδα ο κουρέας για να μαζέψει κάτι τρίχες κοντά στις φαβορίτες, δυο φορές είχα κοπεί και έτρεχε αίμα, μου έβαλε οινόπνευμα. Μια φορά είχα προσπαθήσει να κουρευτώ και μόνος μου με μια προβληματική κουρευτική μηχανή, πάλευα 1.5 ώρα και τα έκανα μαντάρα και δεν ασχολήθηκα άλλη φορά, καλύτερα 10ευρώ τρεις φορές τον χρόνο που πάω παρά τζάμπα ταλαιπωρία με μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Κουρεύεσαι ανά 4μηνο?
opcorsa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Do not think so. Αναλώσιμα, πλυσίματα σε καθαριστήρια, κρέμες, λακ, σκατά μανά + φόροι και ενοίκια. Για να κάνει σωστά τη δουλειά του ένα κουρείο απαιτεί μια ελάχιστη βάση. Επίσης προσφέρει κατά κύριο λόγο προσωποποιημένη υπηρεσία και αυτό είναι επίσης μέρος της τιμής. Γι αυτό άλλωστε και (θα) πρέπει να δίνεις και μπουρμπουάρ εκτός από τις στάνταρ τιμές. Βγάζουν καλά λεφτά; Σαφώς αλλά και η ταλαιπωρία και η επιβάρυνση της υγείας με όλα αυτά τα αεροζόλ μπορούν εν τέλη να κοστίσουν ακριβά στο άτομο που παρέχει την υπηρεσία. Κλασσικά όσοι δεν την έχουν κάνει τη δουλειά θεωρούν ότι είναι κάτι "εύκολο" και είναι τζάμπα φράγκα, κάτι σαν τους σερβιτόρους ένα πράγμα. Δυστυχώς παιδιά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι... μαλιστα κυριε κουρεα
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αν δεν εχεις κοπελα, δεν χρειαζεται τοσο συχνα. Ή αν εχεις καμια σαν την φωτο που εχεις, παλι. Aκριβως το αναποδο ισχυει βασικα. Αν δεν εχεις κοπελα πρεπει να εισαι σενιαρισμενος μπας και βρεις καμια Απο κει και περα οσοι κοβετε κοντα τα μαλλια σας, εκμεταλλευτειτε το δωρο της φυσης να σας κανει αντρες και μη πηγαινετε χωρις λογο κουρειο. Με μια κουρευτικη μηχανη ειναι πανευκολο να κουρευεστε μονοι σας, απλα θελει εναν/μια για τον σβερκο. 1
Zerg13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 1,5 -3 ευρω ειναι. Ε οποτε δεν σε νοιαζει Σιγουρα κουρευουν καλυτερα απ την μηχανη και μονος σου & ενας για το σβερκο
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δινω 10 ευρω καθε μηνα. Κανονικα ειναι 15 αλλα σε μενα το κανει 10 (ή ετσι μου λεει και το κανει σε ολους ) λογω του οτι ειμαι παλιος πελατης. Δεν παιζει να ακουμπησω ο ιδιος ψαλιδι/μηχανη στα μαλλια μου, εδω τα γενια τριμμαρω και καποιες φορες ξεφευγει το χερι και ξενερωνω, στα μαλλια δεν το ρισκαρω με τιποτα. Και οντως, μετα απο καποιες μερες φαινεται η διαφορα αναμεσα σε καλο και κακο κουρεα, οταν μακραινει λιγο το μαλλι και γινεται χαλια αν δεν ειναι σωστα κομμενο. 1
Anorymous Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Εμένα παίρνει δέκα ευρώ κούρεμα και τριμάρισμα τα γένια και καθάρισμα σβέρκο και φαβοριτες. Πάω για κούρεμα στις γιορτές Χριστούγεννα και Πάσχα δηλαδή και το καλοκαίρι όταν πάω διακοπές.
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πάω για κούρεμα στις γιορτές Χριστούγεννα και Πάσχα δηλαδή και το καλοκαίρι όταν πάω διακοπές. Kαλός χαιταίος είσαι και συ
Anorymous Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Kαλός χαιταίος είσαι και συ αφού δεν μεγαλώνουν τι να κάνω
skiabox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 10 euro και κάνει και γαμώ τα κουρέματα, με σβήσιμο , διαφορετικά μήκη και ότι σχέδιο γουστάρεις το κάνει για πλάκα. (ο συγκεκριμένος δίδασκε και σε σχολές κομμωτικής). Δεν έχω φύγει ποτέ δυσαρεστημένος. Φυσικά το μαλλί μεγαλώνει σωστά και ομοιόμορφα , όχι σαν κάτι μαλάκες που σε κουρεύουν κ μόλις μεγαλώσει λίγο είσαι για τα πανηγύρια . Μετά αμα γουστάρεις σου κάνει κ λούσιμο , σου βάζει κ ότι προϊόν styling γουστάρεις κ στο φτιάχνει κιόλας ,φεύγεις λες κ είσαι έτοιμος για φωτογράφιση , όχι να πρέπει να πας σπίτι κ μέχρι να πας να τινάζεις τρίχες αριστερά δεξιά. Αν και δεν παίζει μεγάλο ρόλο, ο χώρος ειναι ευχάριστος και με ωραία μοντέρνα διακόσμηση και μουσική όχι 10 , 15 θα έδινα για να πηγαίνω εκεί και θα ήμουν κ ευχαριστημένος. Αν για τον Α-Β λόγο καθυστερήσω να κουρευτώ 1-2 εβδομάδες και πάλι ωραίο θα ειναι το μαλλί μου, μεγαλώνει ομοιόμορφα γιατι κουρεύει ΣΩΣΤΑ. Στα μπαρμπέρικα της πλάκας με τα 5 euro που απλά έχουν μια μηχανή κ κουρεύουν λες κ κουρεύουν πρόβατα κ κατσίκια δεν θα πήγαινα ούτε τζάμπα Ισχύει και με μεγάλα ποσοστά μάλιστα. Υπολογίζω περίπου ένα 5% των κομμωτών να σε κουρεύει σωστά. Εμένα το μαλλί μετά από 7 με 10 μέρες αρχίζει να πετάει πίσω και πάνω. 1
txcellas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Κουρεύομαι σε πακιστανομαγαζο με 5 ευρώ. Σου ξυρίζει και σβέρκο με οινοπνευματα-καινούργια λεπίδα κλπ αλλά πλέον τους λέω να μην το κάνουν. Παλιότερα κουρευομουν μόνος αλλά λόγο έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνω. Τα θεωρώ τσάμπα λεφτά πάνω από 10 ευρώ αν δεν έχει και πλύσιμο και τα πάρελπτομενα.
doubtful Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 μιλάμε γιά ανδρικό κούρεμα κ γιά αθήνα , σέ κουβέντα μέ φίλους μού ειπαν οτι οι τιμές εχουν πέσει παρα πολύ,κ οτι εχουν βρεί γιά νά κουρεύονται κουρεία μέ 5 ευρώ αλλά κ μέ 3 ευρώ αλλά κ ενας μού ειπε προχθές κουρεύτηκε στόν κολωνό μέ 1.50 ευρώ (οχι δέν ειναι τυπογραφικό λάθος ) βέβαια τό ειχαν ξεφτυλίσει μέχρι πρίν 4-5 χρόνια κουρεία πού ζηταγαν 12 -15 -20 ευρώ γιά ενα απλό κούρεμα ... Σε αλλον πλανητη ζεις? εγω κουρευομαι μονος εδω και 10 χρονια. Λογικο ειναι να πεφτουν οι τιμες. Οι μονοι ανδρες που πανε σε κουρεα ειναι τα ανηλικα και οι ευκαταστατοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα