Dinos_12345 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Πριν την καθαρά Δευτέρα πήγα να φάω ένα κομμάτι σοκολάτα που είχα στο ψυγείο. Ασυναίσθητα, ενώ δεν έσπασε αμέσως, δάγκωσα πολύ δυνατά σε σημείο να με πονέσει το μπροστά δεξί δόντι, και αν συνέχιζα μπορεί να το έσπαγα. Ευτυχώς ο πόνος πέρασε σε 1-2 μέρες, λέω μαλακία της στιγμής ήταν, οκ. Τελευταία όμως με ενοχλεί λίγο το δόντι. Παρατήρησα ότι κουνιέται λίγο παραπάνω από το νορμάλ και θέλω να δω γιατρό μήπως είναι κάτι σοβαρό και το προλάβω. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι πιτσιρικάς με 0 εμπειρία σε τέτοια θέματα, καθώς ποτέ δεν είχα πρόβλημα εκτός από 1-2 σφραγίσματα. Πρέπει να πάω κατευθείαν οδοντίατρο ή μπορώ να πάω και σε νοσοκομείο; Προφανώς δεν μου τρέχουν αλλά επειδή με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε, απλά θέλω να δω τι γίνεται για να κοιμάμαι ήσυχος. Τέλος, η οδοντίατρος μου είναι 300χμ μακριά και δεν το ψήνω να ταξιδέψω μέχρι εκεί λόγω μαθημάτων. Ευχαριστώ
cosmos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Σε οδοντίατρο θα πας....τώρα σε ιδιωτη....σε νοσοκομείου...σε κέντρου υγείας...αναλογα τί σε βολεύει... Πέρνα απ το νοσοκομειο που είναι κοντά σου και ρώτα αν εχουν οδοντίατρο και αν θα σε δεχτεί.... 3
vairass Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Πριν την καθαρά Δευτέρα πήγα να φάω ένα κομμάτι σοκολάτα που είχα στο ψυγείο. Ασυναίσθητα, ενώ δεν έσπασε αμέσως, δάγκωσα πολύ δυνατά σε σημείο να με πονέσει το μπροστά δεξί δόντι, και αν συνέχιζα μπορεί να το έσπαγα. Ευτυχώς ο πόνος πέρασε σε 1-2 μέρες, λέω μαλακία της στιγμής ήταν, οκ. Τελευταία όμως με ενοχλεί λίγο το δόντι. Παρατήρησα ότι κουνιέται λίγο παραπάνω από το νορμάλ και θέλω να δω γιατρό μήπως είναι κάτι σοβαρό και το προλάβω. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι πιτσιρικάς με 0 εμπειρία σε τέτοια θέματα, καθώς ποτέ δεν είχα πρόβλημα εκτός από 1-2 σφραγίσματα. Πρέπει να πάω κατευθείαν οδοντίατρο ή μπορώ να πάω και σε νοσοκομείο; Προφανώς δεν μου τρέχουν αλλά επειδή με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε, απλά θέλω να δω τι γίνεται για να κοιμάμαι ήσυχος. Τέλος, η οδοντίατρος μου είναι 300χμ μακριά και δεν το ψήνω να ταξιδέψω μέχρι εκεί λόγω μαθημάτων. Ευχαριστώ Εγώ που είμαι παππούς το έπαθα αυτό σε πλάγιο δόντι ευτυχώς, προχτές έφαγα Corn flakes και κουνήθηκε αρκετά το δόντι όχι ολόκληρο όμως αλλά μόνο η μέσα πλευρά του. Πήγα στον γιατρό μετά από 8 ώρες και μου έβγαλε στο τσακ μπαμ το μικρό κομμάτι που κουνιόταν. Τώρα το δόντι θέλει θήκη η βγάλσιμο και νέο δόντι, οπότε πήγαινε σε γιατρό άμεσα.
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Εγώ που είμαι παππούς το έπαθα αυτό σε πλάγιο δόντι ευτυχώς, προχτές έφαγα Corn flakes και κουνήθηκε αρκετά το δόντι όχι ολόκληρο όμως αλλά μόνο η μέσα πλευρά του. Πήγα στον γιατρό μετά από 8 ώρες και μου έβγαλε στο τσακ μπαμ το μικρό κομμάτι που κουνιόταν. Τώρα το δόντι θέλει θήκη η βγάλσιμο και νέο δόντι, οπότε πήγαινε σε γιατρό άμεσα. Παππού με τρομάζεις... 1
vairass Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Παππού με τρομάζεις... Οχι ρε συ σιγά, δεν πόνεσα καν, πήγαινέ να δεις όμως τι ακριβώς έχει γίνει σε εσένα. Δεν πάθαμε απαραίτητα το ίδιο, εμένα το συγκεκριμένο δόντι έχει φάει απονεύρωση είναι άλλη περίπτωση, απλά και εμένα κουνιόταν ένα κομμάτι και το έβγαλε. Πήγαινε μην αφήνεις τα δοντάκια σου, τα ίδια μου λέγανε κ εμένα κ τώρα στα 42 μου λείπουν 2 δόντια, τα χάλασα από αμέλεια.
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Καλά μιλάμε για άλλες περιπτώσεις, εμένα έχουν και τα μισά χρόνια. Γενικά προσέχω, αλλά αυτό ήταν μεγάλη βλακεία, γιατί αν έχω κάνει κάτι, είναι κρίμα να πάθω ζημιά.
παπι Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Πανε οδοντιατρο, ιδιωτικο ή μη δεν θα πληρωσεις κατι για διαγνωση.
Georgepsidas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 συμβουλη : το ιντερνετ παραπληροφορει, μονο ο γιατρος μπορει να κανει διαγνωση κανενας αλλος!! Αναφερομαι για οποιοδηποτε θεμα ουτε τις γνωσεις εχετε για να κανετε διαγνωσεις μονοι σας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Εντάξει ρε παιδιά, για οδοντίατρο μιλάμε, όχι για επέμβαση ανοιχτής καρδιάς! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις