stratos979 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 αγόρασα από Gearbest.com, ένα tablet - Teclast x16 plus - και είπα να κάνω ένα γρήγορο video unboxing όταν όμως το άνοιξα - παρόλο που ήταν με σφραγίδες, μέσα ήταν εμφανώς μεταχειρισμένο με παμπολες γρατζουνιές και δαχτυλιές. Όταν τους έστειλα λινκ με το βίντεο που είχα ανεβάσει αρχικά στο mediafire μου απάντησαν "we cannot open your video" , απλό mkv που παίζει παντού είναι το ανέβασα στο youtube για να μην δυσκολεύονται https://www.youtube.com/watch?v=I1DpJSTy-Uc Μεγάλη προσοχή στις αγορές από το μαγαζί αυτό.
billiboo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 αντι να ξεκινησεις το κραξιμο θα μπορουσες να περιμενεις την απαντηση του support και μετα να πραξεις αναλογος.
stelios18120 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ξαναστειλε το λινκ μέσω youtube ώστε να το "δουν" και πες μας τι σου είπαν τότε.
skiabox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ειδικά από το gearbest έχει ψωνίσει η μισή Ελλάδα και εγώ 2 φόρες. Αναμένω με περιέργεια τη συνέχεια.
theopan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Εγώ δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο tablet πάντως... Οι γρατζουνίτσες πρέπει να είναι πάνω στο screen protector που φαίνεται να είναι φορεμένο.
stratos979 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ξαναστειλε το λινκ μέσω youtube ώστε να το "δουν" και πες μας τι σου είπαν τότε. αυτό έκανα αμέσως μόλις το ανέβασα, η αλλαγή στάσης ήταν άμεση θα δεχτώ το partial refund που μου δίνουν και θα το κρατήσω, μου πούλησαν μεταχειρισμένο tab στην τελική @theopan, εμένα μου γύρισε το μάτι όταν είδα όλες αυτές τις γρατζουνιές και τις δαχτυλιές, ήταν και άλλοι στο σπίτι και το βλέπανε όπως το άνοιγα, (γι'αυτό έχω βγάλει τον ήχο) είναι σε όλη την επιφάνεια όχι σε μερικά σημεία μόνο, δεν μπήκαν καν στον κόπο να το καθαρίσουν έτσι για τα μάτια και δεν έχει screen protector στο video. Αν έχει κάποια σημασία πλήρωσα απευθείας με χρεωστική και όχι με paypal Πρώτη και τελευταία παραγγελία από gearbest χρόνια πελάτης σε ebay, amazon, banggood και minideal Συνιστώ οπωσδήποτε το video unboxing όταν αγοράζετε κάτι με σχετική αξία. αυτά και ευχαριστώ για την προσοχή σας 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δηλαδή εν ολίγοις τι refund θα σου δώσουν;
stratos979 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 κλείσαμε σε ένα 20άρικο επιστροφή στην κάρτα μου
toyotats Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 μια χαρα μαγαζι ειναι ρε φιλε το gearbest απο τα ποιο αξιοπιστα ειναι, απλα σου ετυχε αυτο τωρα!
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 κλείσαμε σε ένα 20άρικο επιστροφή στην κάρτα μου Πάλι καλά. Σε σχέση με τα 6$ που ήθελαν να δώσουν πάλι καλά να λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα