Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγόρασα από Gearbest.com, ένα tablet - Teclast x16 plus - και είπα να κάνω ένα γρήγορο video unboxing

όταν όμως το άνοιξα - παρόλο που ήταν με σφραγίδες, μέσα ήταν εμφανώς μεταχειρισμένο με παμπολες γρατζουνιές και δαχτυλιές.

Όταν τους έστειλα λινκ με το βίντεο που είχα ανεβάσει αρχικά στο mediafire μου απάντησαν "we cannot open your video" , απλό mkv που παίζει παντού είναι

το ανέβασα στο youtube για να μην δυσκολεύονται

https://www.youtube.com/watch?v=I1DpJSTy-Uc

Μεγάλη προσοχή στις αγορές από το μαγαζί αυτό.

Δημοσ.

αντι να ξεκινησεις το κραξιμο θα μπορουσες να περιμενεις την απαντηση του support και μετα να πραξεις αναλογος.

Δημοσ.

Ειδικά από το gearbest έχει ψωνίσει η μισή Ελλάδα και εγώ 2 φόρες.

Αναμένω με περιέργεια τη συνέχεια.

Δημοσ.

Εγώ δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο tablet πάντως... Οι γρατζουνίτσες πρέπει να είναι πάνω στο screen protector που φαίνεται να είναι φορεμένο.

Δημοσ.

Ξαναστειλε το λινκ μέσω youtube ώστε να το "δουν" και πες μας τι σου είπαν τότε.

αυτό έκανα αμέσως μόλις το ανέβασα, η αλλαγή στάσης ήταν άμεση

θα δεχτώ το partial refund που μου δίνουν και θα το κρατήσω, μου πούλησαν μεταχειρισμένο tab στην τελική

@theopan, εμένα μου γύρισε το μάτι όταν είδα όλες αυτές τις γρατζουνιές και τις δαχτυλιές, ήταν και άλλοι στο σπίτι και το βλέπανε όπως το άνοιγα, (γι'αυτό έχω βγάλει τον ήχο) είναι σε όλη την επιφάνεια όχι σε μερικά σημεία μόνο, δεν μπήκαν καν στον κόπο να το καθαρίσουν έτσι για τα μάτια και δεν έχει screen protector στο video.

Αν έχει κάποια σημασία πλήρωσα απευθείας με χρεωστική και όχι με paypal

Πρώτη και τελευταία παραγγελία από gearbest

χρόνια πελάτης σε ebay, amazon, banggood και minideal

Συνιστώ οπωσδήποτε το video unboxing όταν αγοράζετε κάτι με σχετική αξία.

αυτά και ευχαριστώ για την προσοχή σας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...