Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παραγγειλει κανεις απο το diktyo.xyz και αν ειναι αξιοπιστο για αγορες!?

Δημοσ.

ναι το εχω δει αυτο αλλα καμια φορα τετοια μαγαζια δε μπορουν να σου κανουν "πουστια" ? επειδη θελω να κανω μια μεγαλη παραγγελια!

Δημοσ.

κανα 1000αρικο. κανω καινουριο υπολογιστη!

Πόσο μεγάλη δηλαδή; Πόσα €€€ παραγγελία θα κάνεις;

εε κανα χιλιαρικο. κανω καινουριο υπολογιστη!

Δημοσ.

Είσαι μακριά από το εν λόγω κατάστημα;

Γτ καλύτερα σε τόσα €€€ να πηγαίνεις από το κατάστημα να δεις και τι "ρόλο" παίζει.

Πάντως επειδή δεν είναι και κανένα γνωστό κατάστημα εγώ τόσα € δεν έδινα,και ας είχε κομμάτια σε καλές τιμές.προτιμω να δώσω κάτι παραπάνω και να τα έπαιρνα από γνωστό κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι μακριά από το εν λόγω κατάστημα;

Γτ καλύτερα σε τόσα €€€ να πηγαίνεις από το κατάστημα να δεις και τι "ρόλο" παίζει.

Πάντως επειδή δεν είναι και κανένα γνωστό κατάστημα εγώ τόσα € δεν έδινα,και ας είχε κομμάτια σε καλές τιμές.προτιμω να δώσω κάτι παραπάνω και να τα έπαιρνα από γνωστό κατάστημα.

Δεν υπαρχει μαγαζι απο οτι βλεπω,Ειναι ατομικη επιχηριση στο σπιτι, Εμενα το θεμα μου ειναι να μην παρω πετρες αντι για το προιν

Δημοσ.

Ααα μάλιστα..Δεν έχει φυσικό κατάστημα..

Και θα δώσεις 1000€ έτσι άνετα σε κάποιον που έχει την επιχείρηση στο σπίτι; Εντάξει δεν λέω μπορεί να είναι σωστός και τίμιος αλλά εγώ δεν έδινα τόσα χρήματα.

Καλύτερα από ένα επώνυμο καταστημα που αν γίνει κάτι μπορείς να πας από εκεί.

Δημοσ.

Ναι εχετε δικιο.Δε θα το ρισκαρω και ας πληρωσω κανα 50αρι παραπανω μεταφορικα κτλ ;)Ευχαριστω μαγκες

• Like 1
Δημοσ.

Αγορα απο το καταστημα XFX RX 480 GTR χωρις κανενα προβλημα περαν μια μικρης καθηστερησης απο μεταφορικες το ιδιο και ο αδερφος μου μια RX 460 και τις δυο περιπτωσεις με αντικαταβολη χωρις να υπαρχει κανενα θεμα.και πολυ γρηγορα παραδωση απο μερια του καταστηματος 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το bastprice ειναι ενα εναλλακτικο skroutz. Και τα δυο ειναι αξιοπιστες πλατφόρμες για τη δουλεια που κάνουν.

Και στα δυο φιλοξενουνται μαγαζιά που άλλα ειναι αξιοπιστα και άλλα οχι.

Πλέον κοιτώ περισσότερο το bestprice γιατί εχω παρατηρήσει οτι εχει περισσότερα μαγαζια. Προφανως το skroutz εχει αυξήσει πολύ τα pay click views και πολλούς δεν τους συμφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...