Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις καποια εμπειρια απο το eshop σχετικα με τις επιστροφες? Τους πηρα τηλ, τους ειπα οτι θελω ενα ποντικι και μου ειπαν οτι αν θες να το επιστρεψεις ( 14 μερες ) πρεπει πρωτα να περασει απο το service για ελεγχο ( 2-3 μερες ) στην Αθηνα, ειμαι Θεσσαλονικη. Μετα μπορεις να παρεις μεχρι και τα λεφτα σου πισω... Καλα ακουγουνται ολα μεχρι να κανεις την αγορα αλλα οταν ειναι για επιστροφες... 

Δημοσ.

Δεν ειναι ιδια περιπτωση, αλλα εγω ενα μπ3, το οποιο ειχα κανα μηνα+.

Ηταν ελλατωματικο το πηραν στο σερβις και με τα χρηματα που εκανε πηρα αλλα πραγματα απο εσοπ.

Δημοσ.

Eπειδη ειχα e-shop,μπορεις να επιστρεψεις το προιον που αγορασες μεσα σε 15 μερες απο την αγορα αναφεροντας και την αιτια της επιστροφης.

Εαν προκειται για τεχνικο θεμα αυτο που σου ειπαν για τον ελεγχο ισχυει,απο εκει και μετα ειναι στην ευχερεια του πωλητη και του καταστηματος να σου πει οτι θελει εκτος εαν εσυ εχεις αποδειξης για το προιον ειτε με βιντεο ειτε με καποιο αλλο μεσο.

Απο την στιγμη που τα εχεις αυτα και εισαι εντος εγγυησης του προιοντος και μεσα στο χρονικο περιθωριο επιστροφης μπορεις να διεκδικησεις πισω τα χρηματα σου με καθε νομιμη οδο εαν ο πωλητης δεν τηρει αυτα που υποχρεωτικα πρεπει να γραφει στους ορους χρησης του e-shop σε ειδικο παραρτημα

Δημοσ.

Εχει κανεις καποια εμπειρια απο το eshop σχετικα με τις επιστροφες? Τους πηρα τηλ, τους ειπα οτι θελω ενα ποντικι και μου ειπαν οτι αν θες να το επιστρεψεις ( 14 μερες ) πρεπει πρωτα να περασει απο το service για ελεγχο ( 2-3 μερες ) στην Αθηνα, ειμαι Θεσσαλονικη. Μετα μπορεις να παρεις μεχρι και τα λεφτα σου πισω... Καλα ακουγουνται ολα μεχρι να κανεις την αγορα αλλα οταν ειναι για επιστροφες... 

Πρόσφατα ένα  φίλος επέστρεψε ένα προϊόν με ανοιγμένη συσκευασία και ήθελε να το αλλάξει (επειδή δεν του έκανε γιαυτό που ήθελε). Το πήγε πίσω και έκανε μια βδομάδα περίπου για έλεγχο και μετά του έκοψαν πιστωτικό με -20% στο ποσό αγοράς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...