Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Ποια θεωρείτε τα καλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ελλάδα, για να κλείσει κάποιος ξενοδοχεία και μόνο, σε καλοκαιρινούς προορισμούς, εσωτερικου?

Ενδιαφέρει η ποικιλία, και σαφώς οικονομικές τιμές για 4αστερα τουλάχιστον !

**Θεωρείστε ότι θέλω να διοργανώσω μέσω εταιρίας, καλοκαιρινές διακοπές σε όλη την Ελλάδα, σε δικλινα και τετράκλινα, για σημαντικό αριθμό ατόμων, γιαυτό και δεν καταφεύγω σε booking, αλλά σε μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία.**

thanks!

Επεξ/σία από Xorxhs!
Δημοσ.

http://www.kanon.gr/

Οτι καλύτερο, οι τιμές σφαζουν

http://www.versustravel.eu/

Τιμιοτατατο. 

Αν κ για ορισμένα ταξιδια εξειδικεύονται διαφόρετικά πρακτορεία. Για μερικά ταξίδια δεν χρειάζεσαι πρακτορείο.

Π.χ Με άλλον θα πας Ταυλάνδη, με άλλον Αίγυπτο, με άλλο στο Περού.

Edit: Παρασύρθηκα και βγήκα τελείως εκτος θέματος. Ψαχνεις για εσωτερικό, να με συγχωρέσεις.

www.booking.com για όλες μου τις κρατήσεις ξενοδοχείων εσωτερικό κ εξωτερικο. Εχει reviews, χαρτες και ευκολο interface.

Δημοσ.

Μια ερώτηση δίχως ίχνος ειρωνείας:

Γιατί πρακτορείο και όχι μέσω ίντερνετ απευθείας;

Διότι δεν είδα προσωπικά διαφορά στις τιμές την τελευταία φορά που χρειάστηκε, ίσως επειδή είμαι εξωτερικό;

Δημοσ.

Μια ερώτηση δίχως ίχνος ειρωνείας:

Γιατί πρακτορείο και όχι μέσω ίντερνετ απευθείας;

Διότι δεν είδα προσωπικά διαφορά στις τιμές την τελευταία φορά που χρειάστηκε, ίσως επειδή είμαι εξωτερικό;

Θεωρείστε ότι θέλω να διοργανώσω μέσω εταιρίας, καλοκαιρινές διακοπές σε όλη την Ελλάδα, σε δικλινα και τετράκλινα, για σημαντικό αριθμό ατόμων, γιαυτό και δεν καταφεύγω σε booking, αλλά σε μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...