Προς το περιεχόμενο

Με το νέο Apple Clips app μπορείς να δημιουργήσεις video με εφέ και emojis


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Apple θα διαθέσει σύντομα ένα νέο app που έχει την ονομασία Clips. Δημιουργήθηκε για το iOS, και στόχος του είναι να ανταγωνιστεί εφαρμογές όπως εκείνες των Instagram, Facebook και Snapchat για την δημιουργία και των διαμοιρασμό βίντεο σε κοινωνικά δίκτυα.

Η εγγραφή υλικού με το Clips είναι ιδιαίτερα απλή υπόθεση: απλώς κρατάς πατημένο το πλήκτρο Record, το οποίο αφήνεις μόλις έχεις τελειώσει. Κάθε clip που τραβάς προστίθεται στο timeline σου, στο οποίο μπορείς επιπλέον να προσθέσεις φωτογραφίες και μουσική (στο Clips υπάρχουν πάντως προεγκατεστημένα κομμάτια που ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε βίντεο).

 

Μέσω του Clips μπορείς επίσης να καταγράψεις την φωνή σου και να δημιουργήσεις animated captions που συγχρονίζονται αυτόματα με την φωνή σου. Το νέο app της Apple υποστηρίζει όπως θα περίμενες emojis και όλα τα εφέ που είναι απαραίτητα για την δημιουργία του επόμενου viral video. Μόλις ο χρήστης δημιουργήσει το βίντεο του, μπορεί να το διαμοιραστεί σε όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

 

 

Το Apple Clips πρόκειται να διατεθεί τον ερχόμενο μήνα, και για την λειτουργία του απαιτείται iPhone 5S, ή iPad Air ή μία περισσότερο σύγχρονη συσκευή iOS.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάλε ρε Apple κι ένα file manager να ντύνουμε τα clipακια με μουσικη του Παντέλου (P.q) και άνοιξε κι αυτό το ρημάδι το bluetooth να τα στέλνουμε στα φιλαράκια μας εύκολα και γρήγορα!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα γκομενάκια θα ξετρελαθούν πάντως.

Να φανταστείς θα περπατάς στο δρόμο με ανοιχτή την εφαρμογή και κάθε γκομενάκι που θα σε βλέπει θα αντιδρά κάπως έτσι

giphy.gif

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βήμα 1) πάρε ένα οποιοδήποτε android Βήμα 2) κατέβασε τζαμπέ από YouTube (παράνομα) σε ποιότητες 128kbs Βήμα 3) στειλτο με BT σε οποιοδήποτε φίλο σου τζαμπέ Βήμα 4) μπες στα φόρουμ και γράψε ότι εσυ είσαι ο έξυπνος και εμείς τα πρόβατα που εμεις προτιμάμε να κατεβάζουμε με 0,99€ από iTunes και το έχουμε για πάντα σε όλες τις συσκευές μας με ποιότητα 256 AAC με εξώφυλλα κτλ, όπως πρέπει να είναι ένα τραγούδι, σεβόμενοι παράλληλα και όλους τους καλλιτέχνες που δημιούργησαν αυτό το κομμάτι (συνθέτες στιχουργούες ερμηνευτές ενορχηστρωτές παραγωγούς μουσικούς ηχολήπτες κ.α)

you-must-be-new-here-willy-wonka.jpg

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...