AggTs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, Εχω τη πιστοποιηση ECDL Core την οποια απεκτησα στις 14/03/2010 (αναφερει στο κατω αριστερο μερος το ecdl ελλας και οτι ειναι φορεας πιστοποιημενος απο τον ΟΕΕΚ). Επισης κατω δεξια και το συμβολο του ΕΣΥΔ. Γνωριζεται αν θελει καποια ανανεωση ή αν ιχυει εφ'ορου ζωης ;;; Ευχαριστω εκ των προτερων
eidikos33 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 καθε 2-3 χρονια νομιζω....αλλα ποιος ασχολειται ειλικρινα?
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 καθε 2-3 χρονια νομιζω....αλλα ποιος ασχολειται ειλικρινα? Φυσικά μόνο το αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο. Όλος ο πολιτισμένος κόσμος έχει πάψει να ασχολείται με την συγκεκριμένη πιστοποίηση εδώ και 10 χρόνια. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Φυσικά μόνο το αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο. Όλος ο πολιτισμένος κόσμος έχει πάψει να ασχολείται με την συγκεκριμένη πιστοποίηση εδώ και 10 χρόνια. xaxa η αθλιοτητα σε ολο της το μεγαλειο 1
AggTs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Εγω που καλεσα την εταιρεια που αντιπροσωπευει την ecdl στην ελλαδα και 2 φροντιστηρια, μου ανεφεραν ολοι οτι πλεον εχουν ισχυ εφ' ορου ζωης. Οντως πριν 2-3 χρονια υπηρχει τετοιο μετρο που πηγε να περασει ο Μητσοτακης αλλα νομιζω οτι μετα το ειχε αποσυρει. Γι' αυτο σας ρωτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα