Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς δουλεύουν οι ειδοποιήσεις που βγάζει σε διάφορα sites, που χρησιμοποιούν υπηρεσίες όπως π.χ. η onesignal, αλλά και σε γνωστά email services (yahoo/gmail).

Έχω πατήσει το κουμπάκι "Επιτρέπεται" σε yahoo και gmail αλλά δεν πετάγεται καμία ειδοποίηση όταν έρχεται νέο email. Εμφανίζεται ΜΟΝΟ αν έχω π.χ. το yahoo ήδη ανοιχτό σε κάποιο άλλο tab και εγώ διαβάζω κάτι άλλο.

Ο σκοπός αυτών των notifications δεν είναι να τρέχουν συνεχώς από πίσω και να πετάγονται όποτε έρχεται ένα email, ή αναρτάται ένα άρθρο κλπ; Αλλιώς τι νόημα έχει αν έχω ήδη το site ανοιχτό, κάνω και refresh αν είναι έτσι...

Τα φώτα σας plz!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

μιλας για τις ειδοποιησεις του firefox καταλαβαινω και ναι, ετσι δουλευουν, αν δεν εχεις ανοικτο το site γιοκ ειδοποιηση

Δημοσ.

Και για τον Chrome. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει αν έχω ήδη ανοιχτή την σελίδα. Το θέμα είναι να κοιτάει και να σε ειδοποιεί μόλις ανοίγεις τον browser ή αν ήδη τον έχεις ανοιχτό αλλά έχεις κλείσει π.χ. το email.

Όσο για τις άλλες ειδοποιήσεις στυλ onesignal, pushcrew κλπ που χρησιμοποιούν ας πούμε κάποια ειδησεογραφικα site; Και εκεί πρέπει να τα έχω ήδη ανοιχτά;

Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος 100% για το τελευταιο, αλλα νομιζω πως ναι, εχω δωσει να στελνουν ειδοποιησεις ενα σωρο site,

αλλα παρολα αυτα τον τελευταιο καιρο παιρνω μονο απ τον inoreader που τον εχω συνεχεια ανοικτο,

κι αυτον αν τον κλεισω η ειδοποιηση "σφαζεται" και δεν ερχεται ποτε, λαθος, συμφωνω,

αλλα τετοια υλοποιηση που καναν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...