cheaptech Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Χαίρεται, έφτασε η ώρα να κάνω ανακαίνιση μπάνιου λόγο ενός προβλήματος που πρόεκυψε. Σήμερα φώναξα μάστορα για να μου δώσει μια πρόσφορα, η οποια είναι περίπου 500€ με όλα τα υλικά δικά μου ( πλακάκια, ειδή υγιεινής, κόλλες). Θα ήθελα λοιπόν τις εμπειρίες σας και τις γνώμες σας για το τι υλικά θα χρειαστώ και τι να διαλέξω για κόλλες, ίσως τσιμέντο αλλά και για πλακάκια ( ο χώρος είναι μικρός και δεν ταιριάζουν όλα τα πλακάκια) ποιότητες, τιμές κτλ. οι διαστάσεις του μπάνιου είναι : 1.50 x 1.70 x 1.92υψος (μια πόρτα μόνο) .περιοχη Θεσσαλονίκη
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ο ίδιος θα σου βάλει και σωλήνες,είδη υγιεινής και πλακάκια; Είναι υδραυλικός δηλαδή και πλακας;;;
cheaptech Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Αυτος ειναι υδραυλικος και εχει μαζι του και πλακα.
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δηλαδή μέσα στα 500€ είναι η τιμή για ξηλωμα παλιες σωλήνες,ξηλωμα παλιών αποχετευσεων στο έδαφος,ξηλωμα πλακάκια και μετα πέρασμα καινούργια πλακάκια και καινουργιοι σωλήνες και καινούριες αποχετεύσεις; Όλα μαζί αυτά 500€; 1
cheaptech Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ναι, φυσικά το πόσο είναι στο περίπου γιατί δεν έχω τα υλικά μου είπε. Αλλα πάνω κάτω ναι μαζι με τα μπαζα.
cheaptech Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 κοιτάξτε το θέμα μου είναι τα υλικά, επειδή θα τα αγοράσω εγώ και δεν έχω ιδέα θα ήθελα τις γνώμες και τις εμπειρίες σας. Ο κυριος που καλεσα προσφατα ανελαβε την εργασια στον θειο και την μητερα μου και γιαυτο ισως μου κανει αυτη την τιμη.
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Τί να σου πω Ρώτησε τον από περιέργεια τι σωλήνες θα σου βάλει για το νερό. (Χαλκοσωλήνα επενδυμενη; Πολυστρωματικη; Πλαστική Έτσι από περιέργεια πες μου.
cheaptech Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ποια από τις δυο είναι καλύτερη και γιατί όμως;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Τί να σου πω Ρώτησε τον από περιέργεια τι σωλήνες θα σου βάλει για το νερό. (Χαλκοσωλήνα επενδυμενη; Πολυστρωματικη; Πλαστική Έτσι από περιέργεια πες μου. Από την στιγμή που τα υλικά είναι κόστος του πελάτη (γράφει δικά μου στο 1ο post) έχει διαφορά στα εργατικά το τι σωλήνα θα βάλει? Δεν γνωρίζω από περιέργεια ρωτάω...
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Όχι απλά άλλες σωλήνες όμως είναι ακριβές και άλλες φθηνές έως πανφθηνες. Απλά ειπε πλακάκια,κολλες,είδη υγιεινής μεσα στη παρένθεση και φανταστικα είναι δικά του τα υλικά του πλάκα όχι του υδραυλικού. Απλά θα του πάει ο κούκος αηδόνι όπως υπολογίζω εγώ... Αλλά τεσπά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ότι επιλέξει, θέμα δικό του είναι... Οι "καλύτερες" btw είναι οι πολυστρωματικές?
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ούτε καν Το καλύτερο (και ακριβότερο βέβαια) είναι ο επενδυμένος χαλκός. Μετα πολυστρωματικη και μετά πλαστική σωλήνα. Βέβαια πλέον οι νέοι υδραυλικοι δεν θα βρεις πολλούς να βάζουν επενδυμένο χαλκό επειδή είναι λίγο πιο δύσκολος στην χρήση στην δουλειά και ακριβός και δεν έχουν και γνώσεις ώστε να τον δουλέψουν,έτσι "βγήκε" η πολυστρωματικη που είναι πιο εύκολη και δεν θέλει και "ιδιαίτερες" γνώσεις και μαστοριά 1
Zerg13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Η πλαστικη με καντραν εχει την δυνατοτητα να την αλαζει ο υδραυλικος, χωρις να σπας. Και ο επενδεδημενος Χαλκοσωληνας, που οταν χαλασει, θελει αλλαγη αλλα, σπας. Λογικα δεν θα ζεις οταν θα γινει αυτο, ισως και τα εγγονια, τριςσεγγονα σου δεν χρειαστει. Ο χαλκος αντεχει 1000 χρονια αν δεν ηλεκτρολυθει.( θελει προσοχη μονο απο ηλεκτρολυση) Μην βαλεις πολυστροματικη. Την βαζουν για δικη τους ευκολια οι υδραυλικοι. Πλαστικη ή χαλκοσωληνας. 3
lary7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Κολα C2TE για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, αν και αμα βαλεις μικρο πλακακι οτι κολα και να βαλεις δεν θα εχεις θεμα. Πλακακια μπορει να δεις και τιποτα πορσελανατα που εχουν μεγαλυτερη αντοχη αλλα θα γκρινιαξει ο μαστορας. Γενικα πανε σε 2-3 μαγαζια και δες και τα β' διαλογης, αλλα εχεις λιγα μετρα και δεν θα βγει μεγαλη διαφορα. Ειδη υγιεινης παρε κατι επωνυμο, η ΤΕΜΑ εχει αξιοπρεπη πραγματα με καλες τιμες και σε πορσελανες και σε βρυσες, αν εχεις καλο μπατζετ πανε σε grohe Σωληνες θερμοκολητη ή πιο σωστα PPR, μεγαλυτερη αντοχη εχει η ΡΡR πολυστροματικη με φραγμα οξυγόνου. Απο εκει και περα τα 500 μου φαίνονται πολυ λιγα για ολη την δουλεια, ειτε επεσες οντος σε φθηνο μαστορα είτε θα σου βγάλει κρυφά κοστη είτε η δουλεια θα ειναι οτι ναναι. Στα πλακάκια να ζητησεις να μπουν και πλαστικές γωνιες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα