chill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Τα 500€ δεν μου φαίνονται ουτε πολλα ουτε λίγα. Δεν ξέρουμε το μέγεθος της δουλειάς, φαντάζομαι ο υδραυλικός που έδωσε τιμη ξέρει καλυτερα. Κατα τα αν δεν βιάζεστε για την αποπεράτωση μιας εργασίας μιλήστε με οσους περισσότερους μπορείτε. Για τεχνική δουλεια μιλάμε την οποια κάνουν δεκάδες σε καθε μέρος και αρκετοί ξύνονται. Δεν ειναι πυρηνικός φυσικός να απαιτεί τον ουρανό με τα άστρα. Ανακαινίζω σπίτι και κουράστηκα να διεξάγω "διαγωνισμούς" μεταξύ τεχνιτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τοποθέτηση των εσωτερικών πορτών. Κάποιος ειχε το θράσος να πει 60€ ανά πόρτα και βλέπουμε στη γυναίκα μου Σε μένα είπε 40 και βλέπουμε....για να πάρει πληρωμένη απάντηση αν μειώνει την τιμη ανά μπάλα @@διου .@@δι και 10ευρω!!! 2
cheaptech Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Όχι απλά άλλες σωλήνες όμως είναι ακριβές και άλλες φθηνές έως πανφθηνες. Απλά ειπε πλακάκια,κολλες,είδη υγιεινής μεσα στη παρένθεση και φανταστικα είναι δικά του τα υλικά του πλάκα όχι του υδραυλικού. Απλά θα του πάει ο κούκος αηδόνι όπως υπολογίζω εγώ... Αλλά τεσπά Ναι τα υλικα δικα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα