Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μου αρέσει καθόλου.

Τα υπόλοιπα (περι μη αγοράς που σου εγραφα) τα διαγραφω.

Επεξ/σία από Θεkλα
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση ότι τα ρολόγια χεριού είναι εκτός μόδας, μιας και υπάρχουν τα κινητά. Τουλάχιστον στην Αγγλία αυτό ισχύει.

Αλλά κάποιο έχουν περισσότερα λεφτά από λογική εκεί στην Ελλάδα.

Ε ναι οι καρμιρηδες οι Έλληνες βλέπουν ακόμα την ώρα με ρολόγια και δεν ακολουθούν τη μόδα

Να δω τι άλλο θα διαβάσουμε..

πλεον δεν το φορας για να βλεπεις την ωρα, παρα μονο σαν κοσμημα...

Και βέβαια το φοράς για να βλέπεις την ώρα ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ!

Αλλιώς φορά κάνα βραχιόλι ή ότι είναι στη μόδα αυτή την εποχή στην Αγγλία, κάνα smartwatch ίσως αν θες να φαίνεσαι γραφικός..

Δημοσ.

Οτι σου λενε καποιοι μη δωσεις 900 ευρω για ρολοι το οποιο με λιγη προσοχη θα το κρατησεις καμποσα χρονια ισως και για μια ζωη,ενω οι ιδιοι αγοραζουν κινητο των 1000 ευρω και σε ενα χρονο το βαζουν αγγελια στον ινσομνια για να παρουν το καινουριο των 1000ων ευρω με ξεπερναει.

• Like 2
Δημοσ.

Οτι σου λενε καποιοι μη δωσεις 900 ευρω για ρολοι το οποιο με λιγη προσοχη θα το κρατησεις καμποσα χρονια ισως και για μια ζωη,ενω οι ιδιοι αγοραζουν κινητο των 1000 ευρω και σε ενα χρονο το βαζουν αγγελια στον ινσομνια για να παρουν το καινουριο των 1000ων ευρω με ξεπερναει.

ε το κινητό κάνει και αλλα πράγματα απ το να λέει την ώρα.

το ρολόι λέει απλά την ώρα,θα δώσει καποιος δλδ 1000 ευρω για κάτι που λέει ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

φυσικά δικαιωμά του ,του καθενος.

Δημοσ.

ανοιξε καποιος θεμα που θελει ρολοι κ μερικοι πεσατε να τον φατε?δεν ειστε με τα καλα σας,απο εσας ζητησε τα λεφτα?

κ το καλυτερο ειναι οτι μερικοι αποφασιζετε τι να κανει,οχι μην παρεις ρολοι δωστα να πιασουν τοπο,που αλλου θελετε να δωσει?

ναι κ στην ελλαδα μπορει καποιος να παρει ρολοι 900 ευρω η κ 5000 ευρω ,να τον καψουμε?

ψαξε σαυτα 

https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia/m/1295_1296_31568/Tissot_or_Hamilton_or_Mido.html?keyphrase=%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1&price_max=900&price_min=600

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά τι μου προτείνετε? Δεν ξέρω πολλά από ρολόγια. Έλεγα να αγοράσω movado 0606879 αλλά θέλω κάτι πιο καθημερινό

φίλε γράψε και στο θέμα με τα ρολόγια, γιατί εδώ έπεσαν να σε φάνε...

λινκ: http://www.insomnia.gr/topic/275459-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%AF-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%B8%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5/page-207

Δημοσ.

Η επιλογή ρολογιου είναι θέμα καθατα προσωπικού γούστου άσκοπο είναι να σου προτείνει κάποιος οτιδηποτε. Σε πρωτη φαση μπες σε σάιτ καταστημάτων που πουλάνε ρολόγια και δες τι στυλ ρολόι θα σου άρεσε. Σε δεύτερη φαση επισκεψου και φυσικά καταστήματα να τα δεις και απο κοντά και πως σου φαίνονται φοροντας τα.

Δημοσ.

Προφανως να δωσεις 1k για ρολοι....αλλα σε παρακαλαω...ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.longines,tag heuer,raymond weil....να αξιζει τουλαχιστον τον κοπο.

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση ότι τα ρολόγια χεριού είναι εκτός μόδας, μιας και υπάρχουν τα κινητά. Τουλάχιστον στην Αγγλία αυτό ισχύει.

Αλλά κάποιο έχουν περισσότερα λεφτά από λογική εκεί στην Ελλάδα.

μα δεν το θέλω για να βλέπω την ώρα φίλε μου. Άμα ήταν ετσι δεν αγόραζα καν

Δημοσ.

η movado ειναι ιστορικη εταιρεια κ γνωστη στον χωρο κ σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακα ρολογια ,η αξια του συγκεκριμενου ειναι αυτα τα διαμαντακια που εχει ,αν σου αρεσει προχωρας

Δημοσ.

ανοιξε καποιος θεμα που θελει ρολοι κ μερικοι πεσατε να τον φατε?δεν ειστε με τα καλα σας,απο εσας ζητησε τα λεφτα?

κ το καλυτερο ειναι οτι μερικοι αποφασιζετε τι να κανει,οχι μην παρεις ρολοι δωστα να πιασουν τοπο,που αλλου θελετε να δωσει?

ναι κ στην ελλαδα μπορει καποιος να παρει ρολοι 900 ευρω η κ 5000 ευρω ,να τον καψουμε?

ψαξε σαυτα

https://www.skroutz.gr/c/334/andrikarologia/m/1295_1296_31568/Tissot_or_Hamilton_or_Mido.html?keyphrase=%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1&price_max=900&price_min=600

Θανκς

Η επιλογή ρολογιου είναι θέμα καθατα προσωπικού γούστου άσκοπο είναι να σου προτείνει κάποιος οτιδηποτε. Σε πρωτη φαση μπες σε σάιτ καταστημάτων που πουλάνε ρολόγια και δες τι στυλ ρολόι θα σου άρεσε. Σε δεύτερη φαση επισκεψου και φυσικά καταστήματα να τα δεις και απο κοντά και πως σου φαίνονται φοροντας τα.

Απλά ήθελα να μου πείτε καμία μάρκα που τα αξίζει το λεφτά πρεμιουμ κατηγορία γιατί δεν έχω ασχοληθεί με τις μάρκες ακόμα και δεν ξέρω. Αλλά φυσικά θα επιλέξω κάτι που μου αρέσει.

Προφανως να δωσεις 1k για ρολοι....αλλα σε παρακαλαω...ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.longines,tag heuer,raymond weil....να αξιζει τουλαχιστον τον κοπο.

Θανκς ναι έχεις δίκιο το συγκεκριμένο μοβαδο το διαγράψα απο την λίστα. Απλά δεν ήξερα καμία καλή μάρκα.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσουν πολυ τα hamilton...Εχω ενα αυτοματο κ ειναι πανεμορφο.Αμα δεν το πολυφορας μην παρεις αυτοματο,καλυτερα με μπαταρια.Ριξε μια ματια να δεις

Οκ φίλε θα ψάξω να δω μήπως μου αρέσει κανα μοντέλο τις μάρκας αυτής

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...