Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ακουστει, αστειο, ισως και να ναι αλλα ερωτευτηκα. Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ερωτευομαι (σχεσεις εχω κανει, υπηρχε αισθημα κτλ, αλλα ερωτας νομιζω δεν υπηρχε). Δεν εχω ξανανιωσει ετσι στη ζωη μου. Να σκεφτομαι καποιον συνεχεια. Δε ξερω αν ειναι αμοιβαιο, ειμαι σε φαση που αφουγκραζομαι την κατασταση. Δε ξερω αν μαρεσει η οχι η ιδεα του να μαι ερωτευμενος. Το μυαλο μου ολο ταξιδευει. Απο τη μια θυμωνω με τον εαυτο μου που ειμαι στην κοσμαρα μου, απο την αλλη θεωρω οτι μια φορα και εγω μπορω να κανω κατι διαφορετικο τη ζωη μου απο το να διαβαζω και να δουλευω. Την ολη φαση για διαφορους λογους δε μπορω να την πω σε κανεναν αν και οι φιλοι μου κατι εχουν ψιλοκαταλαβει. Φοβαμαι την προσγειωση, αν δεν υπαρξει ανταποκριση αλλα νομιζω αυτο που νιωθω ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Νιωθω μια καταταση που δε μπορω να την περιγραψω. Σαν να ειμαι μονιμως  ευτυχισμενος, σαν να μη με πειραζει τιποτα, σαν να χω παρει ναρκωτικα (δεν εχω παρει ποτε αλλα μαλλον καπως ετσι πρεπει να νιωθουν για αυτο και κολλανε).. Δε ξερω αν χρειαζομαι καποια συμβουλη, η αν θα επρεπε καποιος να μου πει τη γνωμη του απο εδω, πιο πολυ ηθελα να εκφρασω εστω και ανωνυμα απο εδω αυτο που νιωθω. Ευχαριστω οποιον διαβασε το κειμενο μου.

tumblr_nio3w0O98K1sw6awyo1_500.jpg

Κάνε σεξ, θα συνέλθεις

• Like 6
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

tumblr_nio3w0O98K1sw6awyo1_500.jpg

Κάνε σεξ, θα συνέλθεις

επίσης σωστό...

ρε ο μόνος τρόπος να σου φύγει αυτό είναι να απομυθοποιήσεις τον άλλον.

όποτε καλά είναι να τον ζεις τον έρωτα όταν σου συμβαινει, να συναντας τον άλλον συχνά,να μιλάτε και θα σου περάσει. θα είσαι κομπλέ μετα

Δημοσ.

δε νομίζω να γυρίσω

για ένα one night stand ήρθα

΄Όσον αφορά τον έρωτα έχω πολύ κακή εντύπωση....

όσοι με ερωτεύτηκαν μου συμπεριφέρθηκαν απαίσια, λες και ήθελαν να με εκδικηθούν για το κακό που τους έκανα.

Αυτό που δείχνουν δηλαδή οι ταινίες ο άλλος να σε ερωτεύεται και να σου συμπεριφέρεται πολύ όμορφα δεν το έχω ζήσει, εμένα όσο με ερωτεύονταν τόσο πιο απαισια μου συμπεριφέρονταν. Λες και με μισούσαν γι'αυτό που πάθαν.

Να, κάτι τέτοια λες και πληγώνεις την αγάπη μου.

Δημοσ.

Θα ακουστει, αστειο, ισως και να ναι αλλα ερωτευτηκα. Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ερωτευομαι (σχεσεις εχω κανει, υπηρχε αισθημα κτλ, αλλα ερωτας νομιζω δεν υπηρχε). Δεν εχω ξανανιωσει ετσι στη ζωη μου. Να σκεφτομαι καποιον συνεχεια. Δε ξερω αν ειναι αμοιβαιο, ειμαι σε φαση που αφουγκραζομαι την κατασταση. Δε ξερω αν μαρεσει η οχι η ιδεα του να μαι ερωτευμενος. Το μυαλο μου ολο ταξιδευει. Απο τη μια θυμωνω με τον εαυτο μου που ειμαι στην κοσμαρα μου, απο την αλλη θεωρω οτι μια φορα και εγω μπορω να κανω κατι διαφορετικο τη ζωη μου απο το να διαβαζω και να δουλευω. Την ολη φαση για διαφορους λογους δε μπορω να την πω σε κανεναν αν και οι φιλοι μου κατι εχουν ψιλοκαταλαβει. Φοβαμαι την προσγειωση, αν δεν υπαρξει ανταποκριση αλλα νομιζω αυτο που νιωθω ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Νιωθω μια καταταση που δε μπορω να την περιγραψω. Σαν να ειμαι μονιμως  ευτυχισμενος, σαν να μη με πειραζει τιποτα, σαν να χω παρει ναρκωτικα (δεν εχω παρει ποτε αλλα μαλλον καπως ετσι πρεπει να νιωθουν για αυτο και κολλανε).. Δε ξερω αν χρειαζομαι καποια συμβουλη, η αν θα επρεπε καποιος να μου πει τη γνωμη του απο εδω, πιο πολυ ηθελα να εκφρασω εστω και ανωνυμα απο εδω αυτο που νιωθω. Ευχαριστω οποιον διαβασε το κειμενο μου.

Ποσο χρονον εισαι?...

Αν οντως ερωτευτηκες, ζησε το... αν και το τελος δεν θα ειναι τοσο ομορφο.

Σε γενικες γραμμες η σχεση των δυο φύλων φτανει στο τελος της. Και δεν προκειται να ερθουν καλυτερες μερες.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο χρονον εισαι?...

Αν οντως ερωτευτηκες, ζησε το... αν και το τελος δεν θα ειναι τοσο ομορφο.

Σε γενικες γραμμες η σχεση των δυο φύλων φτανει στο τελος της. Και δεν προκειται να ερθουν καλυτερες μερες.

Αν γουσταρει και η αλλη εννοειται να το ζησει.Αν δεν γουσταρει να τρεξει οσο μακρια γινεται για την ψυχικη του υγεια.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε ενα ρολόι μέχρι 900 ευρώ να τα ξεχάσεις όλα..

• Like 1
Δημοσ.

Όταν είναι έρωτας το καταλαβαινεις, είναι αυτή η μια η μοναδική ολα τα αλλά είναι μαλακίες. Άλλο το θέλω να της κάνω μετατόπιση πλακούντα και άλλο ερωτεύτηκα .

• Like 3
Δημοσ.

Θα ακουστει, αστειο, ισως και να ναι αλλα ερωτευτηκα. Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ερωτευομαι (σχεσεις εχω κανει, υπηρχε αισθημα κτλ, αλλα ερωτας νομιζω δεν υπηρχε). Δεν εχω ξανανιωσει ετσι στη ζωη μου. Να σκεφτομαι καποιον συνεχεια. Δε ξερω αν ειναι αμοιβαιο, ειμαι σε φαση που αφουγκραζομαι την κατασταση. Δε ξερω αν μαρεσει η οχι η ιδεα του να μαι ερωτευμενος. Το μυαλο μου ολο ταξιδευει. Απο τη μια θυμωνω με τον εαυτο μου που ειμαι στην κοσμαρα μου, απο την αλλη θεωρω οτι μια φορα και εγω μπορω να κανω κατι διαφορετικο τη ζωη μου απο το να διαβαζω και να δουλευω. Την ολη φαση για διαφορους λογους δε μπορω να την πω σε κανεναν αν και οι φιλοι μου κατι εχουν ψιλοκαταλαβει. Φοβαμαι την προσγειωση, αν δεν υπαρξει ανταποκριση αλλα νομιζω αυτο που νιωθω ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Νιωθω μια καταταση που δε μπορω να την περιγραψω. Σαν να ειμαι μονιμως ευτυχισμενος, σαν να μη με πειραζει τιποτα, σαν να χω παρει ναρκωτικα (δεν εχω παρει ποτε αλλα μαλλον καπως ετσι πρεπει να νιωθουν για αυτο και κολλανε).. Δε ξερω αν χρειαζομαι καποια συμβουλη, η αν θα επρεπε καποιος να μου πει τη γνωμη του απο εδω, πιο πολυ ηθελα να εκφρασω εστω και ανωνυμα απο εδω αυτο που νιωθω. Ευχαριστω οποιον διαβασε το κειμενο μου.

Καλησπερα.ποσο χρονων ειπαμε εισαι;να υποθεσω 16-17;εαν θες αδερφε να μαθεις τι ειναι ο πραγματικος ερωτας δωσε 200-300 ευρω...φωναξε 2 γυναικες σπιτι σου και πιστεψε με...για 1 εβδομαδα θα νιωθεις πραγματικα ερωτευμενος...

μην ανησυχεις είναι μεχρι να φας το ακυρο.

Μεχρι να του κατσει θες να πεις..
Δημοσ.

Αν γουσταρει και η αλλη εννοειται να το ζησει.

Δεν έχει διευκρινίσει εαν έχει ερωτευτεί γυναίκα ή άνδρα.

Μέχρι να το κάνει αράξτε με τις ετεροκανονικές φλόμπες 

• Like 4
Δημοσ.

Τώρα δέσαμε... ^^

εμένα όσο με ερωτεύονταν τόσο πιο απαισια μου συμπεριφέρονταν.

Μιλάς γι' αυτούς που σε κλείδωναν ε; έλα μωρέ πώς κάνεις έτσι.. η πρώτη είσαι ή η τελευταία που έφαγε λουκέτο; 

και μια που είπα λουκέτο κάτι ακούω

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...