Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ακουστει, αστειο, ισως και να ναι αλλα ερωτευτηκα. Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ερωτευομαι (σχεσεις εχω κανει, υπηρχε αισθημα κτλ, αλλα ερωτας νομιζω δεν υπηρχε). Δεν εχω ξανανιωσει ετσι στη ζωη μου. Να σκεφτομαι καποιον συνεχεια. Δε ξερω αν ειναι αμοιβαιο, ειμαι σε φαση που αφουγκραζομαι την κατασταση. Δε ξερω αν μαρεσει η οχι η ιδεα του να μαι ερωτευμενος. Το μυαλο μου ολο ταξιδευει. Απο τη μια θυμωνω με τον εαυτο μου που ειμαι στην κοσμαρα μου, απο την αλλη θεωρω οτι μια φορα και εγω μπορω να κανω κατι διαφορετικο τη ζωη μου απο το να διαβαζω και να δουλευω. Την ολη φαση για διαφορους λογους δε μπορω να την πω σε κανεναν αν και οι φιλοι μου κατι εχουν ψιλοκαταλαβει. Φοβαμαι την προσγειωση, αν δεν υπαρξει ανταποκριση αλλα νομιζω αυτο που νιωθω ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Νιωθω μια καταταση που δε μπορω να την περιγραψω. Σαν να ειμαι μονιμως  ευτυχισμενος, σαν να μη με πειραζει τιποτα, σαν να χω παρει ναρκωτικα (δεν εχω παρει ποτε αλλα μαλλον καπως ετσι πρεπει να νιωθουν για αυτο και κολλανε).. Δε ξερω αν χρειαζομαι καποια συμβουλη, η αν θα επρεπε καποιος να μου πει τη γνωμη του απο εδω, πιο πολυ ηθελα να εκφρασω εστω και ανωνυμα απο εδω αυτο που νιωθω. Ευχαριστω οποιον διαβασε το κειμενο μου.

Ναι ναι σχέσεις είχανε ξαναυπάρξει αλλά οχι έρωτας και μπλα μπλα μπλα

Άντε καληνύχτες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ποσο θα μαμουσε ομως να ανεβασει και αυτη σημερα θρεντ με τιτλο"ερωτευτηκα....το ξερω κ αυτος..αλλα ειναι λιγο χεστης και δεν το λεει"

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν το φανταζόταν ο θεματοθέτης ότι θα παρέμενε μία ολόκληρη μέρα ανοιχτό.. Και συνεχίζει!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...