Kostas.karras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 ΠΟΣΤ οταν παραλαβεις με το καλο.. απο μητρικη θα σ ελεγα να δεις αυτην εδω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51963&cat=3&sub=404&pmanuf=2&sort=undefined&step=undefined cpu τον ι5 7400 Poy eixes prin Για πιο λογο ρε Σωτο? και ο 7500 στα υπερ του 7400 ειναι και η μητρικη που διαλεξε ειναι καλυτερη και με wifi αντιθετα με την πιο ακριβη gigabyte που δεν εχει.. 1
drafex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ναι θα ποσταρω. Θα το συνδυασω με Samsung ku6400 43" για gaming room...
dimoskoutr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Έτσι φίλτατε, μερακλής να είσαι με τις ίντσες...μακάρι να μπορούσα να χρησιμοποιήσω και εγώ την 55άρα μου, αλλά η μικρή μου σβούρα θα τα κάνει όλα άνω κάτω έτσι και εμφανίσω pc στο σαλόνι... ...γεια σου drafex μερακλή!!!
drafex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Έτσι φίλτατε, μερακλής να είσαι με τις ίντσες...μακάρι να μπορούσα να χρησιμοποιήσω και εγώ την 55άρα μου, αλλά η μικρή μου σβούρα θα τα κάνει όλα άνω κάτω έτσι και εμφανίσω pc στο σαλόνι... ...γεια σου drafex μερακλή!!!Και εγώ την 55αρα με τις σβουρες την έχω στο Disney Junior μόνιμα , οπότε φτιάχνω και ένα gaming room δίπλα για το μεράκι...θα στείλω φωτο μόλις είναι έτοιμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα