Big Boss Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 i5 και τέλος Σιγά μη παρατάς τις σπουδές για το στρατό. 3 2
DrLo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 επισης αυτο που λενε καποιοι μετα το μεταπτυχιακο εχει ευκαιριες για δουλειες και αν εχεις μπροστα τον στρατο θα ειναι εμποδιο, δεν το καταλαβαινω. δηλαδη αν δεν κυνηγησω κατι εγω οσο κανω μεταπτυχιακο και απλα κανω τις σπουδες μου, θα ερθει καποιος και θα με παρακαλαει για δουλεια? Αυτό είναι ξεκάθαρο στη περίπτωση που το μεταπτυχιακό το κάνεις στο εξωτερικό όπου υπάρχει σωστό και συστηματικό on-campus recruitment. Στην Ελλάδα, όπως και σε όλα, είναι μπάχαλο η κατάσταση στο θέμα αυτό. Επίσης, δε χρειάζεται να καταλαβαίνεις κάτι για να ισχύει ούτε να είναι "αντικαιμενικά" λογικό ... οι άνθρωποι έχουνε τα δικά τους biases και ένα από αυτά είναι ότι αν μια εταιρεία ψάχνει graduate engineer πχ ψάχνει για κάποιον που τελείωσε το πτυχίο του μέχρι max 6-12 μήνες μετά ... μετά απλά το "σύστημα" δεν τον κατατάσει σαν "graduate" αλλά σαν άνεργο.
Kotsos87 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 δεν ξερω ειμαι σχετικα μπερδεμενος με το τι να κανω...ειμαι 50-50 ειναι η αληθεια.
-Dimitris- Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Κατα τη γνωμη μου καλυτερα να κανεις τη θητεια σου πρωτα. 9 μηνες ειναι πολυ μικρο διαστημα για να πεις οτι θα χασεις επαφη. Θα ειναι καλυτερα γιατι θα ξεκουραστει το μυαλο σου. Να υπολογιζεις παντα +1 ετος απο τη στιγμη που πιστευεις οτι θα τελειωσεις το μεταπτυχιακο σου εφ'οσον θελεις να το κανεις στην Ελλαδα. Σου γραφει ενας που πιστευε οτι θα καταφερει να τελειωσει το μεταπτυχιακο του πριν ερθει η ωρα και κατεληξε να παρουσιαζει την εργασια του με πολυ τρεξιμο, κουραση και αγχος ενω εκανε τη θητεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα