Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα και χρόνια πολλά 

έχω δυο λογαριασμούς στο outlook.com ξέρετε εάν μπορώ να τους ενώσω ακόμα και σαν alias π.χ έχω δυο email account costas.*******@outlook.com & kostas*********@outlook.com να μου στέλνουν email και από τους δυο σε έναν αλλά εγώ να απαντάω από αυτόν που έχω ως προεπιλογή. 

Δημοσ.

δυστηχώς δε χρησιμοποιώ καθόλου το outlook ούτε και έχω εύκαιρο κάποιο account για να δω ακριβώς τι έχει στις ρυθμίσεις

Να τα ενώσεις δε νομίζω αλλά να μεταφέρεται όλο το inbox του ενός στον άλλο θα σε βολέψει φαντάζομαι

δε ξέρω λεπτομέρειες για outlook αλλά ψάξε από ρυθμίσεις θα πρέπει να έχει forwarding

θα βάλεις forward όλο to inbox από αυτόν που δε χρησιμοποιείς στο "κύριο" e-mail σου

ή

από το κύριο account σου, δες αν μπορείς να κάνεις import το mailbox του άλλου

εδώ λογικά θα τραβήξει ΟΛA τα μηνυματα και τα παλιά

τα λόγια μου είναι του αέρα, δες για αρχή τι έχει στις ρυθμίσεις :D

καλή σου μέρα

Δημοσ.

δυστηχώς δε χρησιμοποιώ καθόλου το outlook ούτε και έχω εύκαιρο κάποιο account για να δω ακριβώς τι έχει στις ρυθμίσεις

Να τα ενώσεις δε νομίζω αλλά να μεταφέρεται όλο το inbox του ενός στον άλλο θα σε βολέψει φαντάζομαι

δε ξέρω λεπτομέρειες για outlook αλλά ψάξε από ρυθμίσεις θα πρέπει να έχει forwarding

θα βάλεις forward όλο to inbox από αυτόν που δε χρησιμοποιείς στο "κύριο" e-mail σου

ή

από το κύριο account σου, δες αν μπορείς να κάνεις import το mailbox του άλλου

εδώ λογικά θα τραβήξει ΟΛA τα μηνυματα και τα παλιά

τα λόγια μου είναι του αέρα, δες για αρχή τι έχει στις ρυθμίσεις :D

καλή σου μέρα

θα στείλω ένα email στην microsoft  να δω εάν θα γίνει κάτι 

Δημοσ.

τι να κάνει η ms αν δεν κάνεις εσύ πρώτα; :D

λοιπόν έκανα λογαριασμό και αμέσως αμέσως βρήκα και τα δύο που σου λέω

από τη σελίδα του outlook πας δεξιά στο γρανάζι -> options

εκεί κάπου στη μέση υπάρχουν τα forwarding και imported connected accounts (?) καπως έτσι

και λειτουργούν όπως ανέφερα πιο πάνω

όντας κυριακή απόγευμα, καλή ώρα να αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις τα mail σου μέχρι πρωϊας :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι να κάνει η ms αν δεν κάνεις εσύ πρώτα; :D

λοιπόν έκανα λογαριασμό και αμέσως αμέσως βρήκα και τα δύο που σου λέω

από τη σελίδα του outlook πας δεξιά στο γρανάζι -> options

εκεί κάπου στη μέση υπάρχουν τα forwarding και imported connected accounts (?) καπως έτσι

και λειτουργούν όπως ανέφερα πιο πάνω

όντας κυριακή απόγευμα, καλή ώρα να αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις τα mail σου μέχρι πρωϊας :P

καλημέρα 

δυστυχώς δεν κατάφερα να συνδέσω του λογαριασμούς outlook μεταξύ τους , έκανα δοκιμές και με gmail και otenet mail και ήταν επιτυχής άρα μάλλον δεν θα υποστηρίζεται όποτε θα διαγράψω τον έναν από τους δυο και μόλις περάσει ο χρόνος για να αποδεσμευτούν θα προσθέσω το παλιό username ως alias 

ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Δημοσ.

Στον έναν από τους 2 λογαριασμούς θα πας στο γρανάζι και μετά εκεί που λέει Συνδεδεμένοι λογαριασμοί.

Εκεί έχει δεύτερη επιλογή που λέει Προώθηση και εκεί θα καταχωρήσεις την διεύθυνση του άλλου λογαριασμού που έχεις.

Με αυτόν τον τρόπο ότι σου στέλνουν στον 1ο λογαριασμό αυτόματα θα προωθήτε και θα το βλέπεις στον 2ο από όπου θα κάνεις και όλη την διαχείρηση.

Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Δημοσ.

Στον έναν από τους 2 λογαριασμούς θα πας στο γρανάζι και μετά εκεί που λέει Συνδεδεμένοι λογαριασμοί.

Εκεί έχει δεύτερη επιλογή που λέει Προώθηση και εκεί θα καταχωρήσεις την διεύθυνση του άλλου λογαριασμού που έχεις.

Με αυτόν τον τρόπο ότι σου στέλνουν στον 1ο λογαριασμό αυτόματα θα προωθήτε και θα το βλέπεις στον 2ο από όπου θα κάνεις και όλη την διαχείρηση.

Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

δεν με βολεύει αυτό διότι θα ήθελα και οι δυο λογαριασμοί να είναι σε μια ταυτότητα ευχαριστώ για τον χρόνο σου  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...