Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο αστεία και να σας φαίνεται η απορία του ts έχει δίκαιο να φοβάται με το θέμα αυτό, δεν είναι αστείο.

Είχα υποβληθεί σε εγχείρηση στις φωνητικές μου χορδές για τον λόγο που είχα 2 κάλους, η εγχείρηση απλή αν και δεν φοβόμουν το χειρουργείο γιατί ήταν αστέρι ο γιατρός. Αυτο που με φόβισε(αν και με διαβεβαίωσε πολλές φορές ο γιατρός οτι το ποσοστό να γίνει κάτι τέτοιο ήταν μηδαμινό) ήταν ότι μετά από το χειρουργείο αυτό μπορεί να έχανα την φωνή μου και μαζι με αυτή θα έχανα και το δώρο αυτό που μου χάρισε ο Θεός να τραγουδάω τόσα χρόνια.

Το είχα πάρει απόφαση ότι πρέπει να γίνει γιατί κινδύνευα με συνέπειες, έτσι και έγινε λοιπόν.

Η αποκατάσταση ήταν το πιο δύσκολο απο οτι εχω περάσει έως και σήμερα, ήμουν σε πλήρη αφωνια για 35 ημέρες, αυτό σημαίνει δεν βγάζεις ούτε κιχ γιατί κινδυνεύεις να ξανα μπεις χειρουργείο και να ξανα επαναλάβεις την εγχείρηση με αμφίβολα αποτελέσματα(μεσα στις άκρες σας τα λέω)

Ε λοιπόν μόλις μου έδωσε το οκ ο γιατρός ότι μπορώ πάλι να ξανά αρχίσω να μιλάω, η φωνή δεν έβγαινε, και σας μιλάω σοβαρά, μιλούσα και η φωνη μου ήταν σαν ενός μικρού κουταβιου που μόλις γεννήθηκε,χρειάστηκε προσπάθεια πάνω απο τρεις μήνες με τον δασκάλο φωνητικής μου να το παμε βημα βήμα για να φτάσω πάλι στο επίπεδο αυτό που ήμουν πριν μπω για εγχείρηση, του χρωστάω πολλά αυτού του ανθρώπου που μπόρεσε να αντέξει εμένα τις φοβίες τις γκρίνιες μου και όλα αυτά τα τρελά μου και μου δίνε motivation καθε μέρα ακόμα και όταν δεν είχαμε μάθημα.

Είναι δύσκολο ολο αυτό με την φωνή, όταν δεν την χρησιμοποιείς επι καθημερινης βάσης υπάρχει ο κίνδυνος ατροφιας φωνητικων χορδών όπως μου είπε και ο γιατρός μου και ο δάσκαλος μου, θέλετε το πιστεύετε θέλετε όχι(για αυτο και το παραπάνω ιστορικό για να καταλάβετε) θέλει προσοχή μεγάλη, και δεν κάνουμε αστεία με τέτοια θέματα, αν δεν γνωρίζουμε απλά δεν χλευαζουμε.

Όπως σου πρότεινε ένα μέλος πάρα πανω σωστά, μιλά μόνος σου μεσα στο σπίτι όταν δεν έχεις μιλήσει με κανέναν επι μια δυο μέρες, τραγούδησε κάτι ρε παιδι μου, μονο και μόνο για να ξυπνήσεις τις χορδές σου.

Ελπίζω να βοήθησα, καλα να περνάς!

ps: δεν έχω ξεχάσει τη season από SURVIVOR που σου χρωστάω .

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και ανοίχτηκε τέτοιο τοπικ να πω και εγώ ότι έχει χαθεί το volume της φωνής μου, τώρα ή συμβαίνει γιατί όλοι μου έλεγαν να μιλάω ποιο σιγά ή είναι θέμα γήρανσης

Δημοσ.

Μιας και ανοίχτηκε τέτοιο τοπικ να πω και εγώ ότι έχει χαθεί το volume της φωνής μου, τώρα ή συμβαίνει γιατί όλοι μου έλεγαν να μιλάω ποιο σιγά ή είναι θέμα γήρανσης

αν καπνίζεις κιόλας.....

Δημοσ.

Πωπω φίλε να σαι καλά που το μοιράστηκες. Πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία σου. Ελπίζω να έχεις επανέλθεις στα επίπεδα που ήθελες.

Ξεκινάω αμέσως τραγούδια στο μπάνιο κλπ τις "νεκρές μέρες"!

Δημοσ.

Όπως σου πρότεινε ένα μέλος πάρα πανω σωστά, μιλά μόνος σου μεσα στο σπίτι όταν δεν έχεις μιλήσει με κανέναν επι μια δυο μέρες, τραγούδησε κάτι ρε παιδι μου, μονο και μόνο για να ξυπνήσεις τις χορδές σου.

Σ' ευχαριστώ, δεν μ' αρέσει να περιαυτολογώ -με ξέρετε- αλλά  ΠΑΛΙ ΕΔΩΣΑ ΤΗ ΛΥΣΗ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...