Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πετυχει πωλητες σε διαφορα site που δεν στελνουν Ελλαδα ολα αυτα τα χρονια.Παρ'ολο που οπως ειπα ξεκινησα τα ψωνια τον τελευταιο καιρο,το θεμα των αγορων το ψαχνω για χρονια.Εχει αναφερθει αρκετες φορες το θεμα,και νομιζω οτι δεν ανεφερα πουθενα οτι πωλητες του ebay ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ δεν στελνουν Ελλαδα.Γενικο σχολιο εκανα

Δημοσ.

Θεωρητικά μπορείς σε καθε μη συστημένο δεμα να ανοίγεις dispute και να παίρνεις τα λεφτα σου πισω, το ππ όμως καταγράφει την συμπεριφορά των χρηστών, οπότε κάποια στιγμή θα σε τσιμπήσουν

Το κόλπο είναι να στέλνεις μήνυμα στον πωλητή πως δεν παρέλαβες. Θα σου κάνει refund χωρίς να χρειαστει να ανοίξεις dispute ώστε να κινήσεις υποψίες στο eBay PayPal λόγω της συμπεριφοράς σου.

Γιατί πολύ απλά ξέρει πως δεν έχει tracking και αν ανοίξεις dispute θα το κερδίσεις. Οπότε σου δίνει τα λεφτά πίσω για να του βάλεις θετικό feedback.

Το έχω κάνει

Απατη λεγετε αυτο ...Για αυτο δεν στελνουν αρκετοι Ελλαδα ..Για να αποφυγουν τον "Ελληναρα"
  • Like 1
Δημοσ.

Απατη λεγετε αυτο ...Για αυτο δεν στελνουν αρκετοι Ελλαδα ..Για να αποφυγουν τον "Ελληναρα"

Ναι τον Ελληναρα, στο χρήμα υπάρχουν πόντου και Ελληναραδες και Γερμαναραδες και κυρίως Νιγιριαναδες (χαχαααα)  άλλωστε για αυτο υπάρχουν και κανόνες, νομοι, κωδικοι, συστηματα ασφαλειας κλπ, λοιπον άφησε τα περι Ελληναραδων(δεν βαρεθικες) γιατί οι Γερμαναραδες ειναι χειρότεροι αν σε βρουν λάσκα

Δημοσ.

Καλησπέρα.Σε όλες τις αγορές βάζω από πριν το φίλτρο για free shipping.Δεν έχω μεταφορικά ποτέ ούτε διαθέσιμο tracking number.Δεν καταλαβαίνω γιατί απορείς,στη δικη μου γειτονιά στη Λάρισα η ταχυδρόμος χτυπάει κουδούνι και αν δεν είσαι εκεί,(πρώτη φορά στην περίπτωση μου λόγω ταξιδιού) το αφήνει προφανώς μαζί με τους υπόλοιπους φακέλους εφόσον είναι πολύ μικρό δέμα(θήκη κινητού στη συγκεκριμένη περίπτωση)

Γιατί σε εμένα ακόμα και την θήκη του κινητού που πήρα απο το ebay πήγα και την πήρα απο το ταχυδρομείο τίποτα δεν με φέρνει ο ταχυδρόμος, ακόμα και την ειδοποίηση την πετάει το χαρτάκι κάτω στην οικοδομή ούτε αυτο δεν φέρνει στα χεριά μου, άντε βγάλε άκρη τώρα, ΆΛΛΑ να είναι καμιά ΔΕΗ θα την φέρει σημαζεμενη και με λαστιχάκι κιόλας :devil:  :devil: 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί σε εμένα ακόμα και την θήκη του κινητού που πήρα απο το ebay πήγα και την πήρα απο το ταχυδρομείο τίποτα δεν με φέρνει ο ταχυδρόμος, ακόμα και την ειδοποίηση την πετάει το χαρτάκι κάτω στην οικοδομή ούτε αυτο δεν φέρνει στα χεριά μου, άντε βγάλε άκρη τώρα, ΆΛΛΑ να είναι καμιά ΔΕΗ θα την φέρει σημαζεμενη και με λαστιχάκι κιόλας :devil:  :devil:

Το κατήγγειλες στον διευθυντή του όπως έπρεπε; Κατήγγειλες στην ΕΕΤΤ τον διευθυντή του αν δεν του τράβηξε το αυτί; Πως περιμένετε να διορθωθεί το οτιδήποτε αν δεν κινηθείτε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω και εγω γνωστο που του το κανει αυτο ο ταχυδρομος αλλα η οικοδομη δεν εχει ουτε κουτια.Τους φακελους στο πατωμα τους αφηνουν απεξω

Γιατί σε εμένα ακόμα και την θήκη του κινητού που πήρα απο το ebay πήγα και την πήρα απο το ταχυδρομείο τίποτα δεν με φέρνει ο ταχυδρόμος, ακόμα και την ειδοποίηση την πετάει το χαρτάκι κάτω στην οικοδομή ούτε αυτο δεν φέρνει στα χεριά μου, άντε βγάλε άκρη τώρα, ΆΛΛΑ να είναι καμιά ΔΕΗ θα την φέρει σημαζεμενη και με λαστιχάκι κιόλας :devil: :devil:

Επεξ/σία από Elmago1925
Δημοσ.

Ναι τον Ελληναρα, στο χρήμα υπάρχουν πόντου και Ελληναραδες και Γερμαναραδες και κυρίως Νιγιριαναδες (χαχαααα)  άλλωστε για αυτο υπάρχουν και κανόνες, νομοι, κωδικοι, συστηματα ασφαλειας κλπ, λοιπον άφησε τα περι Ελληναραδων(δεν βαρεθικες) γιατί οι Γερμαναραδες ειναι χειρότεροι αν σε βρουν λάσκα
Αν και σε πολλα θεματα συμφωνουν οι αποψεις μας , εδω εισαι λαθος με χιλια...Και δεν βλεπω τον λογο να προσπαθησεις να αποδειξεις το αντιθετο μιας και ουτε και τον εαυτο σου δεν θα μπορεσεις να πεισεις..Καλο ειναι να κοιταμε τους εαυτους μας και μετα τους Γερμαναραδες κτλ.Οταν λοιπον δημοσια παραδεχεσαι και προτρεπεις σε "απατη" γιατι περι απατης προκειτε , τι θα ηθελες να γραψει ενας νορμαλ ανθρωπος ?Προχωρα σε θελει ολη η χωρα ?Με συγχωρεις αλλα δεν γινετε ...Το κανεις συστηματικα ? (Μεχρι απο τα report να γινεις ebay banned) . Μην το κραδενεις και μην το κανεις σημαια.. Κρατα το για εσενα μιας και ταπεινη μου αποψη δεν ειναι κατι για να υπερηφανευεσαι ουτε για να προτρεπεις και αλλους.1ον γιατι δεν ειναι σωστο μιας και προκειτε περι απατης2ον μπορει να μπλεξουν ...Ταπεινη μου αποψη ...ΥΓ λεξη Ελληναραδες πρωτη φορα χρησιμοποιωΜαλλον με μπερδευεις με αλλον απο το θεμα με τις νιγηριανες απατες
Δημοσ.

Το κατήγγειλες στον διευθυντή του όπως έπρεπε; Κατήγγειλες στην ΕΕΤΤ τον διευθυντή του αν δεν του τράβηξε το αυτί; Πως περιμένετε να διορθωθεί το οτιδήποτε αν δεν κινηθείτε;

Είπα στο ταχυδρομείο και με έδωσαν να πάρω στα  κεντρικά ένα τηλέφωνο, πήρα εκεί στην αρχή χτυπούσε κανονικά μετά το έβαλαν το ακουστικό στην άκρη σα να μιλάνε να μην τους ενοχλήσουμε κιόλας, ξέρει τι κάνει αυτός είναι όλοι καλοιμενοι στο δημόσιο οπότε άκρη δεν θα βρω

Εχω και εγω γνωστο που του το κανει αυτο ο ταχυδρομος αλλα η οικοδομη δεν εχει ουτε κουτια.Τους φακελους στο πατωμα τους αφηνουν απεξω

εμείς  έχει κουτιά κανονικά αλλα εντάξει πάλι εκει κάτω τα αφήνει δεν στρώνουν αυτοί

Δημοσ.

δεν ανεφερα πουθενα οτι πωλητες του ebay ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ δεν στελνουν Ελλαδα.Γενικο σχολιο εκανα

οκ ακυρο τοτε :P

Αν και σε πολλα θεματα συμφωνουν οι αποψεις μας , εδω εισαι λαθος με χιλια...Και δεν βλεπω τον λογο να προσπαθησεις να αποδειξεις το αντιθετο μιας και ουτε και τον εαυτο σου δεν θα μπορεσεις να πεισεις..Καλο ειναι να κοιταμε τους εαυτους μας και μετα τους Γερμαναραδες κτλ.Οταν λοιπον δημοσια παραδεχεσαι και προτρεπεις σε "απατη" γιατι περι απατης προκειτε , τι θα ηθελες να γραψει ενας νορμαλ ανθρωπος ?Προχωρα σε θελει ολη η χωρα ?Με συγχωρεις αλλα δεν γινετε ...Το κανεις συστηματικα ? (Μεχρι απο τα report να γινεις ebay banned) . Μην το κραδενεις και μην το κανεις σημαια.. Κρατα το για εσενα μιας και ταπεινη μου αποψη δεν ειναι κατι για να υπερηφανευεσαι ουτε για να προτρεπεις και αλλους.1ον γιατι δεν ειναι σωστο μιας και προκειτε περι απατης2ον μπορει να μπλεξουν ...Ταπεινη μου αποψη ...ΥΓ λεξη Ελληναραδες πρωτη φορα χρησιμοποιωΜαλλον με μπερδευεις με αλλον απο το θεμα με τις νιγηριανες απατες

δεν ηταν προτροπη σε απατη. ηταν συζητηση πανω στην κουβεντα με το τι γινεται γενικοτερα.

λες και οποιος ψαχνεται για απατη περιμενει να το διαβασει εδω

Δημοσ.

Τωρα μολις βρηκα εναν απο ebay παντως! Χαχαχαχ

οκ ακυρο τοτε :P

δεν ηταν προτροπη σε απατη. ηταν συζητηση πανω στην κουβεντα με το τι γινεται γενικοτερα.

λες και οποιος ψαχνεται για απατη περιμενει να το διαβασει εδω

Δημοσ.

Τωρα μολις βρηκα εναν απο ebay παντως! Χαχαχαχ

κοιτα και εγω εχω βρει ατομα στο ebay που δεν στελνουν ελλαδα, αλλα αμα τους στειλεις μηνυμα και τους ρωτησεις παιζει να σου πουνε πως στελνουν.

συνηθως ειναι οι μικροπωλητες.

Δημοσ.

Καταλαβα..

κοιτα και εγω εχω βρει ατομα στο ebay που δεν στελνουν ελλαδα, αλλα αμα τους στειλεις μηνυμα και τους ρωτησεις παιζει να σου πουνε πως στελνουν.

Δημοσ.

Αρκετοί αν επικοινωνήσεις μαζί τους στέλνουν. Και όχι μόνο μικροπωλητές. Το είχα κάνει με έναν έμπορο ειδών κήπου από Γερμανία  για ένα μικροαντικείμενο ο οποίος έγραφε ότι δεν στέλνει αρχικά και μου έστειλε paypal invoice τελικά με ασήμαντο κόστος μεταφορικών (κάπου 1,5€ επιπλέον).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...