Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους!

έχω ένα Link.png Site: HP6200 Pro SFF το οποίο δουλεύει μεν άψογα για αυτά που το χρειάζομαι (internet, office, μουσική κτλ), αλλά έχω κάποια παιχνίδια που κάθονται εδώ και καιρό και θα ήθελα να του κάνω μια αναβάθμιση μπας και μπορέσω να τα τρέξω. 

μιλάμε για σχετικά παλιά παιχνίδια όπως Dark Souls : Prepare to Die και Might And Magic VII, οπότε ούτε τρελές απαιτήσεις έχω ούτε περιμένω θαύματα. 

προσπάθησα να βρω κάποια κάρτα γραφικών που να ταιριάζει αλλά χαώθηκα, είμαι κατά βάση χρήστης Mac και η τελευταία φορά που έκανα αναβάθμιση σε PC ήταν πριν 11 χρόνια, οπότε ανήκω στην κατηγορία των άσχετων.

α, να σημειώσω ότι το αγόρασα με έξτρα 4 gb RAM (8 σύνολο) και μια Geforce GT 220 που την έβαλα για να έχω hdmi. επίσης τρέχει Windows 10.

μπορείτε να μου προτείνετε κάποια κάρτα γραφικών που να τη σηκώνει το pc μου και που θα μπορεί να τρέξει τα παραπάνω (και παρόμοια) παιχνίδια;

ευχαριστώ!

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση!

i3 2100 η cpu μου. 

υπάρχουν μήπως φθηνότερες λύσεις; μου φαίνεται λίγο σκότωμα τα 120 ευρώ για τέτοιο pc. 

Δημοσ.

<3 

στα ίδια χρήματα περίπου και αυτή με την GTX 1050, είναι σημαντικά καλύτερη η gtx ή να το γλιτώσω το 30άρι; τι λέτε;

Δημοσ.

Μια μεταχειρισμένη 260-270 amd ψάξε και θα είσαι μια χαρά.

Ειδικά για τα παιχνίδια που θες δεν καταλαβαίνω γιατί να πας σε καινούργια και να ξοδέψεις τόσα χρήματα.

Δημοσ.

<3 

στα ίδια χρήματα περίπου και αυτή με την GTX 1050, είναι σημαντικά καλύτερη η gtx ή να το γλιτώσω το 30άρι; τι λέτε;

είναι, βέβαια η συγκεκριμένη rx460 δεν είναι "στενή" low profile. Για πιο φτηνά πας σε low profile πάντα, gtx 740/750/ti  r7 250 όλες αυτές λογικά παίζουν τα παιχνίδια ικανοποιητικά.

• Like 1
Δημοσ.

Ειδικά για τα παιχνίδια που θες δεν καταλαβαίνω γιατί να πας σε καινούργια και να ξοδέψεις τόσα χρήματα.

δεν έχω απαιτήσεις για νεότερα παιχνίδια (έχω PS4 για αυτά) οπότε η ιδανική μου λύση είναι μια κάρτα γραφικών που να είναι όσο πιο φθηνή γίνεται και να σηκώνει τα παιχνίδια που ήδη έχω.

προτιμώ να είναι καινούρια και να μπορώ να την αγοράσω άμεσα, αλλά αν μπορώ να βρω παλιότερες και φθηνότερες δε με χαλάει!

σε καινούρια και φθηνότερη από αυτές που πρότειναν οι φίλοι παραπάνω έχω κάποια επιλογή;

Δημοσ.

Όχι δεν τις σηκώνει το psu του

δεν έχω απαιτήσεις για νεότερα παιχνίδια (έχω PS4 για αυτά) οπότε η ιδανική μου λύση είναι μια κάρτα γραφικών που να είναι όσο πιο φθηνή γίνεται και να σηκώνει τα παιχνίδια που ήδη έχω.

προτιμώ να είναι καινούρια και να μπορώ να την αγοράσω άμεσα, αλλά αν μπορώ να βρω παλιότερες και φθηνότερες δε με χαλάει!

σε καινούρια και φθηνότερη από αυτές που πρότειναν οι φίλοι παραπάνω έχω κάποια επιλογή;

Από καινούριες φθηνότερες αυτή https://www.skroutz.gr/s/5114138/Gainward-GeForce-GT740-2GB-LP-3187.html αλλά για μένα δεν αξίζει τα λεφτά της πλέον. 

ή αυτή αν και είναι άγνωστη για μένα η κατασκευάστρια https://www.skroutz.gr/s/10133615/His-Radeon-R7-250-2GB-LP-H250PFN25R.html , και θα ζοριστεί περισσότερο το τροφοδοτικό... 

Άρα αν δεν πας σε gtx1050 κοιτάς μεταχειρισμένες low profile

• Like 1
Δημοσ.

σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια!

η άλλη εναλλακτική που σκέφτομαι, αν πουλούσα το pc που έχω κάνα 150άρι (θα τα πιάσει νομίζω) θα μπορούσα να βρω κάποιο άλλο με 250-280 € που να είναι αρκετά καλύτερο; κοινώς τα λεφτά που θα έδινα για να αναβαθμίσω το υπάρχον να τα επενδύσω σε ένα πιο καινούριο; ή δεν αξίζει την ταλαιπωρία;

Δημοσ.

σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια!

η άλλη εναλλακτική που σκέφτομαι, αν πουλούσα το pc που έχω κάνα 150άρι (θα τα πιάσει νομίζω) θα μπορούσα να βρω κάποιο άλλο με 250-280 € που να είναι αρκετά καλύτερο; κοινώς τα λεφτά που θα έδινα για να αναβαθμίσω το υπάρχον να τα επενδύσω σε ένα πιο καινούριο; ή δεν αξίζει την ταλαιπωρία;

an κανεις και ενα search στης αγγελιες ολο και καποιο καλο pc θα βρεις 

Δημοσ.

Μια χαρα, χωρις να πληρωνεις υπεραξια.

Έχω την εντύπωση ότι δεν χωράει η συγκεκριμένη στο sff κουτί λόγω πλάτους. Είναι single slot gpu όχι low profile.

Χώρια που και να χωράει επειδή έχει λίγο παραπάνω κατανάλωση από την 1050 το 320W psu του θα τα βρει σκούρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...