tanasen01 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 στα ίδια λεφτά με την rx 460. αξίζει; Site: αυτήεδώ τι είναι πάλι; Ε ναι no brainer που λένε. Πας για την RX460. Η ti είναι η καλύτερη κ ακριβότερη όμως, κάρτα που μπαίνει στο pc σου. Ούτε αυτή χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία.
maggotbeer Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 θενξ!γαμώτο θα την είχα πάρει ήδη αλλά διαβάζω κάτι τέτοια και φοβάμαι για θέματα με το bios ή με το τροφοδοτικό. Site: forumHP
tanasen01 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Για το bios μάλλον κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί, αλλά έχω δει πολλούς στο net να κουμπώνουν σε sff hp ή dell μέχρι κ την 1050ti χωρίς πρόβλημα. Για το τροφοδοτικό τσέκαρε το, άνοιξε το κουτί κ δες τα watt, αν είναι 320w είσαι οκ, αν είναι 240w όμως θα υπάρχει πρόβλημα.
maggotbeer Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Για το bios μάλλον κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί, αλλά έχω δει πολλούς στο net να κουμπώνουν σε sff hp ή dell μέχρι κ την 1050ti χωρίς πρόβλημα. Για το τροφοδοτικό τσέκαρε το, άνοιξε το κουτί κ δες τα watt, αν είναι 320w είσαι οκ, αν είναι 240w όμως θα υπάρχει πρόβλημα. είναι 240w =/ αυτό σημαίνει ότι θα έχω θέμα και με την gtx 1050 Low Profile (η οποία είναι άμεσα διαθέσιμη παρεμπιπτόντως);
maggotbeer Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 πήρα την gtx 1050 lp τελικάθα την εγκαταστήσω το βράδακι με τη βοήθεια ενός φίλου και θα σας πω πώς πήγε, σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας και για την ανοχή στο πρήξιμο μου εδώ και δυο βδομάδες, με βοηθήσατε πάρα πολύ! 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Άνετο είναι το τροφοδοτικό. Σε αντίστοιχα 6200 hp/ Lenovo m71e sff έχω βάλει αρκετές 1050ti gigabyte (η msi χωράει πολύ οριακά σε φάρδος). 1
maggotbeer Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 απλά να πω ότι την έβαλα και λειτουργεί τέλεια! είναι νωρίς ακόμα για να είμαι σίγουρος ότι δε θα έχω θέματα με το τροφοδοτικό ή με κάτι άλλο, αλλά έπειτα από ένα τρίωρο σερί Dark Souls όλα είναι μια χαρά. μου έχει ξεμείνει η gt 220 και δε τη χρειάζομαι, οπότε αν εσείς ή κάποιος γνωστός σας έχει παλιό υπολογιστή και χρειάζεται hdmi έξοδο, θα χαρώ να του τη χαρίσω!ευχαριστώ πολύ και πάλι! 2
maggotbeer Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!είχα ένα θέμα χθες και δε ξέρω τι συνέβη και θα ήθελα τα φώτα σας. χρησιμοποιούσα το pc και ξαφνικά η οθόνη μαύρισε και το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών (νομίζω) άρχισε να λειτουργεί σαν τρελό. έκανα restart το pc αλλά μόλις πήγαινε να μπουτάρει τα windows έδειχνε απλά 2 λευκές γραμμές στην οθόνη (ενώ τα windows συνέχιζαν να φορτώνουν κανονικά). μετά από κάνα δεκάλεπτο έφτιαξε μόνο του. την ώρα που έγινε αυτό το ζόριζα πολύ η αλήθεια είναι. (Might & Magic 7 σε ultra settings, με ταυτόχρονα ανοιχτό browser και onedrive να ανεβάζει φωτογραφίες, ενώ είχε προηγηθεί και ένα δίωρο Dark Souls)κάποια υπερθέρμανση φαντάζομαι αλλά τι μπορεί να φταίει; η χρήση μου ή κάτι άλλο;
tanasen01 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλύτερα να μην κάνεις πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Mini pc σε sff έχεις, όχι workstation. Λογικά η θερμοκρασία της gpu θα βάρεσε 100άρι. Όταν παίζεις έχε ανοικτό το msi afterburner και βάλε να φαίνονται οι θερμοκρασίες για να ξέρεις πότε θα πρέπει να σταματήσεις. Επίσης από το ίδιο app μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα της gpu ανάλογα με την θερμοκρασία της. Επίσης επειδή αυτά τα κουτιά δεν είναι σχεδιασμένα για gaming αφού ουσιαστικά δεν έχουν καθόλου airflow θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο για παραπάνω cooling, ενδεχομένως να χρειαστεί να ανοίξεις κάποια τρύπα κοντά στην gpu και να βάλεις εκεί κάπως ένα ανεμιστηράκι.... σε αυτή την περίπτωση ρώτα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/
maggotbeer Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλύτερα να μην κάνεις πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Mini pc σε sff έχεις, όχι workstation. Λογικά η θερμοκρασία της gpu θα βάρεσε 100άρι. Όταν παίζεις έχε ανοικτό το msi afterburner και βάλε να φαίνονται οι θερμοκρασίες για να ξέρεις πότε θα πρέπει να σταματήσεις. Επίσης από το ίδιο app μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα της gpu ανάλογα με την θερμοκρασία της. Επίσης επειδή αυτά τα κουτιά δεν είναι σχεδιασμένα για gaming αφού ουσιαστικά δεν έχουν καθόλου airflow θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο για παραπάνω cooling, ενδεχομένως να χρειαστεί να ανοίξεις κάποια τρύπα κοντά στην gpu και να βάλεις εκεί κάπως ένα ανεμιστηράκι.... σε αυτή την περίπτωση ρώτα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/ ευχαριστώ!
pita_kontosouvli Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλύτερα να μην κάνεις πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Mini pc σε sff έχεις, όχι workstation. Λογικά η θερμοκρασία της gpu θα βάρεσε 100άρι. Όταν παίζεις έχε ανοικτό το msi afterburner και βάλε να φαίνονται οι θερμοκρασίες για να ξέρεις πότε θα πρέπει να σταματήσεις. Επίσης από το ίδιο app μπορείς να ρυθμίσεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα της gpu ανάλογα με την θερμοκρασία της. Επίσης επειδή αυτά τα κουτιά δεν είναι σχεδιασμένα για gaming αφού ουσιαστικά δεν έχουν καθόλου airflow θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο για παραπάνω cooling, ενδεχομένως να χρειαστεί να ανοίξεις κάποια τρύπα κοντά στην gpu και να βάλεις εκεί κάπως ένα ανεμιστηράκι.... σε αυτή την περίπτωση ρώτα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/ Αυτές οι Low profile δεν ανεβάζουν θερμοκρασία γενικά. Τέσταρα από περιέργεια χθες ένα Lenovo m93p sff με i5-4590/32/500gb hdd + ssd / 1050ti 4gb. Furmark επί 4ώρες και δεν ανέβασε πάνω από 75 βαθμούς. Αλλού νομίζω πως έχει το θέμα το παιδί.
tanasen01 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μπορεί, έχει όμως και i3 2100 δηλ. όχι ό,τι καλύτερο για multitasking.
maggotbeer Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 τις προάλλες έψαχνα για πιθανές αναβαθμίσεις που θα μπορούσα να κάνω στο μέλλον και είδα ότι μπορώ να βάλω στο συγκεκριμένο pc έναν i5 2500 που βρίσκω με 60-70 €. θα έχει κάποια ουσιαστική διαφορά ή δεν αξίζει τον κόπο λέτε;καταλαβαίνω ότι το συγκεκριμένο setup δεν είναι για πολλά πολλά αλλά μου αρέσει η ιδέα του να το αναβαθμίζω σιγά σιγά, ανάλογα με τις ανάγκες μου, και να δω μέχρι πού μπορεί να φτάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα