Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να προσθεσω στο google maps παιδικη χαρα που δεν υπαρχει  στο εξοχικο μου , κατι γηπεδα τενις και ποδοσφαιρου , αλλα και ενα αστικο κεντρο οτε , αλλα θελω να τα βλεπει ο κοσμος αμα μπει στο google maps μπορω να το κανω; 

ή οχι; 

οσο για το αστικο κεντρο οτε κανει να το ανεβασω ή οχι; εχει πνευματικα δικαιωματα ο οτε; , με βοηθαει ομως για να βρω κατι στην περιοχη που δεν υπαρχει δυνατοτητα να το βρω με τον δρομο διοτι δεν υπαρχουνε διευθυνσεις και πως γινεται κατι τετοιο;. 

ειναι σημεια που δεν τα ξερει καποιος επισκεπτης αλλα και κατοικος για αυτο και θελω να τα περασω . .

επισης παρατηρησα κατι μικρα κυκλακια οταν παω το ανθρωπακι του google street view και ενω δεν περασει η google να κανει χαρτογραφηση , μονο οταν παω το ανθρωπακι στο δρομο μου βγαζει το κυκλακι και μου εμφανιζει την φωτογραφια που εχει ανεβασει καποιος. ενω αμα κανεις ζουμ δεν εμφανιζεται στον χαρτη γιατι; .

Δημοσ.

Αν κανεις tag πανω στον χαρτη (κοκκινη κουκιδα) και scrollαρεις κατω θα δεις την επιλογη "add a missing place".

Προφανως θα περιμενεις λιγες μερες επειδη πρεπει να το κανουν approve. Γενικα ομως αν κανεις 2-3 μετα τα κανουν approve πιο γρηγορα (ή τουλαχιστον ετσι γινεται σε εμενα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...