Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάποιο ανθρωποειδές τέρας ...αφησε 4 γατάκια νεογέννητα 10-15 ημερών ,μέσα σέ χάρτινη κούτα στά πολυκλαδικά σχολεία ηλιούπολης (μένει εκεί κοντά η αδελφή μου κ μού τό ειπε σήμερα) ρέ ανθρωποειδές παλιάνθρωπε αφησέ τα νά μεγαλώσουν λίγο μαζί μέ την μάννα τους κ μετά διώξτα θά βρούν ισως τόν δρόμο τους ,τώρα ειναι καταδικασμένα 100% νά πεθάνουν χωρίς μητρικό γάλα κ φροντίδα από την μάννα τους

Δημοσ.

Ρε Αριστο έχω δει πολύ χειρότερα. Εχω βγαλει γατάκια μεσα απο κλειστες σακούλες σε κάδο σκουπιδιών.

Μπορεί να τα αφησε μήπως και τα πάρει κανείς.

Δημοσ.

Εδώ που το έγραψες φίλε μου θα το δει δηλαδή αυτό το τέρας;

γιατί τό αποκλείεις ? ανθρωπόμορφα τέρατα παντού υπάρχουν μπορεί κ εδώ μέσα  γιά αυτό κ εγραψα κ τό σημείο πού τά πέταξαν- κ τά  καταδίκασαν σέ αργό βασανιστικό  θάνατο...

Δημοσ.

Ρε Αριστο έχω δει πολύ χειρότερα. Εχω βγαλει γατάκια μεσα απο κλειστες σακούλες σε κάδο σκουπιδιών.

Μπορεί να τα αφησε μήπως και τα πάρει κανείς.

ρώτησα κτηνίατρο κ μού ειπε δυστυχώς θά πεθάνουν γιατί ειναι πολύ πολύ μικρά ,μόνο αν βρεθεί αλλη γάτα πού να εχει γεννήσει τώρα κ νά 

τά βάλεις με τά δικά της θά ζήσουν μέ μπιμπερά κ τέτοια μού ειπε ξεχασέ το 

Δημοσ.

εντωμεταξυ στην Ηλιουπολη γινονται πολλα τετοια τρελα εξ ου και οι αλλεπαλληλες διαφημισεις απο τη φιλοζωικη Ηλιουπολεως...

Καυτά προβλήματα στο Ινσομνια σημερα. Η κενωνια αγωνία για τα γατια... 

Σορρυ, αλλα i do not sympathise at all.

επειδη ειναι ΓΑΤΕΣ?

• Like 1
Δημοσ.

Καυτά προβλήματα στο Ινσομνια σημερα. Η κενωνια αγωνία για τα γατια... 

Σορρυ, αλλα i do not sympathise at all.

τί νά κάνουμε βρέ λεβεντόπαιδο...αν δέν τό γνωρίζεις σκυλάκια γατάκια κλπ , εχουν κ αυτά ψυχούλα...

• Like 6
Δημοσ.

Καπου πρεπει να ειδα ειδικο γαλα για γατια. Αντε σε ενα pet shop να βρεις.( πρεπει να εχω δει κα σε μεγαλα super market)

Αντε και τα σωσες, μετα θα τα φορτωσεις σε ολη τη γειτονια να κανουν βολτες και να χεζουν απο δω και απο κει;

Να τα παρεις σπιτι σου.

http://www.zooplus.gr/shop/gates/trofi_gia_gates_symplirwma/gala_gia_gates

Να πληρωσεις και να το παρεις, οχι μονο τρολοτοπικ.

Δημοσ.

Πιστεύω οτι ο κόσμος που γνωρίζει πραγματικά πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει ένα γατάκι μέχρι ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με την μητέρα του, είναι ελάχιστος.

Γάλα για γατάκια, υπάρχει όντως σε petshop, πρέπει να πάρουν μόνο από αυτό, οχι το γάλα που πίνει ο άνθρωπος.

Δημοσ.

Καπου πρεπει να ειδα ειδικο γαλα για γατια. Αντε σε ενα pet shop να βρεις.( πρεπει να εχω δει κα σε μεγαλα super market)

Αντε και τα σωσες, μετα θα τα φορτωσεις σε ολη τη γειτονια να κανουν βολτες και να χεζουν απο δω και απο κει;

Να τα παρεις σπιτι σου.

http://www.zooplus.gr/shop/gates/trofi_gia_gates_symplirwma/gala_gia_gates

Να πληρωσεις και να το παρεις, οχι μονο τρολοτοπικ.

Οποτε για να μη χεζουν απο δω και απο κει (σ.σ. οι γατες τα θαβουν), τις σκοτωνουμε ετσι;

Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει..

• Like 3
Δημοσ.

Πριν 3 βδομαδες ειχα βρει 4 γατακια πολυ μικρα,πρεπει να ηταν ημερων,παρατημενα στο αγαλμα της μητερας στον πειραια μεσα σε μια σακουλα σουπερ μαρκετ,τα πηρα σπιτι,μια βδομαδα αντεξανε τα κακομοιρα,αρχισανε να παθαινουνε αιμορραγια και ξεψυχησαν μεσα σε 2 μερες ολα για να μην πολυλογω.οποιος παραταει μωρα σκυλια γατια στο δρομο ειναι σαν να τους βαζει φολα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιστεύω οτι ο κόσμος που γνωρίζει πραγματικά πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει ένα γατάκι μέχρι ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με την μητέρα του, είναι ελάχιστος.

Γάλα για γατάκια, υπάρχει όντως σε petshop, πρέπει να πάρουν μόνο από αυτό, οχι το γάλα που πίνει ο άνθρωπος.

Κι είναι τρελή μανούρα να τα ταΐζει κάποιος με μπιμπερό, κάθε τρεις και λίγο, ακόμα και τη νύχτα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...