Allotropicus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Λοιπόν δεν ειμαι παλιός στο spotify γιαυτό δεν ξέρω...θυμάμαι όμως γιατι το είχα κατεβάσει πριν μερικά χρόνια (ήταν άσπρο αν θυμάμαι καλά) έτσι για πλάκα γιατι άκουγα απο δικά μου mp3 τοτε.. και θυμάμαι είχε πολύ ωραίες συλλογές με ελληνικά και ειδικά αυτά που μου αρέσουν απο ελληνικά κλασικά λαϊκά ροκ και έντεχνα πχ είχε τα πάντα απο Καζαντζίδη απο δεληβοριά κτλπρόσφατα που το κατέβασα (και ειναι μαύρο ) εκτός απο ότι παίζει το mad και γενικά τα ελληνάδικα δεν βρίσκω εύκολα άλλα...πχ πριν απο λίγο πληκτρολόγησα "στο κελι 33" και δεν έβγαλε τίποτα πληκτρολόγησα Μαργαρίτης στο search πάλι τίποτα μετά Καζαντζίδη και έβγαλε 8 κομμάτια!!! ΟΧΤΩ! Εντάξει τους άλλος αλλα Καζαντζίδη έλεος ειναι σαν να μην έχουν πχ αρμστρονγκ ή σινάτρα για τους ξένους...ντροπή Αν σεβόταν τον εαυτό τους θα έπρεπε να είχαν το μεγαλύτερο μέρος αν όχι όλό το έργο του και ας ζημιωνόταν απλά για να μπορούν να λένε ότι το έχουν!και γενικά πολύ φτώχεια ή δεν θα έχει τιποτα ή θα έχει πολύ λίγα απο ελληνικά ... τζάμπα λεφτά... εγώ αγόρασα συνδρομή με την θύμηση που είχα πριν χρόνια που είχε πάρα πολλά και τα έβαζε όλα διπλα διπλα σε κατηγορίες δεν χρειαζόταν να ψάχνω στο search ή στο προσωπικό playlist κάποιου για να βρω ενα κομμάτι!!!Άλλαξε τίποτα;; μαλώσανε με τις ελληνικές δισκογραφικές;; κάνω κάτι λάθος;; το μετάνιωσα πάντως... άκου εκει 8 κομμάτια Καζαντζίδη... αν ήθελα να ακούσω τρέντι κλάιν μαιν έβρισκα όπου ήθελα πλήρωσα για να ακούω κλασικά κομμάτια κτλ σε πολύ υψιλή ποιότητα (όχι σαν αυτή στο youtube που έχει μεν μερικά σε καλή ποιότητα αλλά τα περισσότερα τα σηκώνουν μπάρμπες και ειναι ότι νάναι συμπίεση... )
angmar Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δοκίμαζε να ψάχνεις με λατινικούς χαρακτήρες. Στον Καζαντζίδη πχ γίνεται χαμός https://open.spotify.com/artist/5BJ7GXyi2tVyoKMQM7cSpM 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα