vrwmiaris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλημέρα, στο θέμα που έγραψα, ξέχασα τον κωδικό.δεν δέχεται τον παλιό και δεν μπορώ να τον ανακτησω.τι κάνω;
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Τίποτα. Είχα το ίδιο θεμα τις προάλλες , ξέχασα τον κωδικό και δε θυμόμουν ουτε τον κωδικό του δεύτερου mail που ειχα βάλει ως back up Αν δεν έχεις λοιπόν κωδικό δεύτερου mail ώστε να σου στείλουν εκει το κλειδί, ή δεν έχεις βάλει αριθμό κινητού ή ερωτήσεις ασφαλείας, δε μπορείς να κανεις τίποτα.
vrwmiaris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Έχω βάλει μα δεν το δέχεται, στην εφαρμογή που το έχω περασμένο έρχονται κανονικά μειλ, απλά θέλω να δω τα σπαμ ή ανεπιθύμητα γιατί περιμένω κάτι
eliasjuve Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλά η yahoo είναι εντελώς για τα πανηγύρια. Μόνο για spam-κάδος αχρήστων είναι. Την έχουν χακάρει διακόσιες φορές και ίσως να σου έχουν αλλάξει τον κωδικό για λόγους ασφαλείας. Εμένα έτσι έγινε πριν λίγο καιρό. Προσπαθώ να την περάσω στον thunderbird και δεν μπαίνει χωρίς λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα