navigator0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλησπερα! Θα ηθελα να γνωρισω οσους εχουν εμπειρια απο κατασκευη blog ποια δωρεαν πλατφορμα να επιλεξω? Δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο και θελω κατι ευκολο αλλα και με καλη εμφανιση στο τελικο αποτελεσμα.
astrosunnefo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Με ποιο σκεπτικό ξεκινάς το blog; Εννοώ έχεις επαγγελματικές βλέψεις, ή θα μπλογκάρεις απλά για τη φάση σου; Για τη πρώτη περίπτωση, θα πρότεινα να πας σε wordpress. Για τη δεύτερη, μια χαρά είναι και το blogger - κι ίσως θα σου φαινόταν ευκολότερο/απλούστερο σαν πρώτη γνωριμία.
navigator0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Οχι επαγγελματικα. Για τη φαση μου που λες κι εσυ. Οποτε μαλλον το blogger. Διαβασα καλα σχολια για αρχαριους.
astrosunnefo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αφού το θες για τελείως απλά και βασικά πράγματα, τότε θα σε καλύψει το blogger. Και με το παραπάνω, θα έλεγα. Ναι, είναι μια χαρά γι' αρχάριους χρήστες. Είναι πολύ απλός στο μάτι και στη χρήση του ο πίνακας ελέγχου του. Κι άτομα που δεν τα πάνε και πολύ καλά με τη τεχνολογία, τα καταφέρνουν περίφημα στη χρήση του - ενώ το wordpress τους είχε φανεί κάπως ξενικό να το πω έτσι. Βέβαια, θα μπορούσες να δουλέψεις δοκιμαστικά και τις δύο πλατφόρμες, και να κατασταλάξεις σ' αυτή που σ' αρέσει και σε καλύπτει περισσότερο στις ανάγκες σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα