spirosR7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια ειμαι στην Αθηνα και τελη του μηνα θα πεταξω παλι για Αγγλια. Επειδη η ερωτηση ειναι πολυ γενικη θελω να ξερω απο ηλεκτρονικες συσκευες τι μπορω να περασω απο τον ελεγχο μαζι μου. Θλεω να περασω μια ξυριστικη μηχανη και ενα μικρο δορυφορικο δεκτη vu+zero http://www.skroutz.gr/s/5897062/VU-Zero.html ? Γνωριζει κανεις αν θα μου τα περασουν χωρις προβλημα?
Speculoos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Πολύ πρόσφατα η αγγλική κυβέρνηση απαγόρευσε τη μεταφορά σε χειραποσκευή όλων των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών (κινητά, τάμπλετ, κτλ) στις πτήσεις από και προς διάφορες χώρες όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Σ. Αραβία, η Τυνησία κτλ. Εφόσον δεν πετάς μέσω αυτών των χωρών στην Αγγλία τότε είσαι κομπλέ. Από το gov.uk: Για τον δέκτη δε θα έχεις θέμα έχω μεταφέρει σε χειραποσκευή από παρόμοιες συσκευές μέχρι κάρτες γραφικών, cpu, κτλ. Tη μόνη φορά που κάποιος ήθελε εξηγήσεις στο Χίθροου ήταν όταν είχα 2 ντιμς μνήμης γιατί τα πέρασε για ξυραφάκια.
spirosR7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. Σε περιπτωση που μου δημιουργησουν θεμα με τον δεκτη μπορει να ζητησει να το παρει καποιος γνωστος μου απο εκει που θα το κρατησουν?
Speculoos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Στο Βενιζέλος εννοείς; Ναι αλλά πληρώνεις για όσο στο κρατάνε, εκτός αν σε περιμένουν εκεί και γυρίσεις να το δώσεις.
spirosR7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ναι Βενιζελο. Αν ειναι εκεινη τη στιγμη παρων και τους ειδοποιησω γινετε να το παρουν ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα