Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλαχιστον κατι κανεις σε αυτο το 33.3333 % .Aλλο τοσο ποσοστο τρωει ο υπνος .Βαλε φαγητο , μετακινησεις.Ζοριζουν δηλαδη τα πραγματα ακομα και για τα χομπυ.Μπορεις βεβαια να κανεις σεξ και ταυτοχρονα να περνας πιστες στο tomb raider ενω η γυναικα κανει ζαπινγκ στην απεναντι τηλεοραση.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πεστε σε κανενα ελευθερο επαγγελματια ή κανεναν που δουλευει στον ιδιωτικο τομεα και λιωνει το κορμι τους καθε μερα πως εσεις βαριεστε που καθεστε και τα ξυνεται...

Οτι θα νταντευαμε και δημοσιο υπαλληλο για το ποσο βαριεται να καθεται στη δουλεια, οταν χωρις να προσφερει κανενα προϊον παιρνει τριπλασιο μισθο απο εναν που πραγματικα εργαζεται και παραγει, με ξεπερνα. Μια μερα στον ιδιωτικο τομεα θελουν ολοι αυτοι και μετα θα γυρνανε γονατιστοι με την στολη πισω και θα ζητανε να καθαριζουν τουαλετες στο δημοσιο.

• Like 6
Δημοσ.

Ήμουν σε αυτήν την θέση πριν 5 χρόνια και κάτι, την έκανα με ελαφρά ( με διευκόλυνε στην απόφαση μου ότι ήθελα να είμαι με την γυναίκα μου , είναι Σλοβάκα ) και τώρα δουλεύω προγραμματιστής σε μεγάλη πολυεθνική , έκανα δλδ το χόμπι μου δουλειά , αλλά πάντα θα υπάρχουν μέρες που για τον έναν ή τον άλλον λόγο θα είναι βαρετές ( ευτυχώς όχι πολλές).
Δυστυχώς ο στρατός δεν θα αλλάξει ούτε σε 100 χρόνια, μπορείς φυσικά να πας σε ειδικές δυνάμεις αν το γουστάρεις πολύ , γιαυτο σε συμβουλεύω τις ελεύθερες ώρες σου να κανείς κάτι που σε ευχαριστεί .

Δημοσ.

Ήμουν σε αυτήν την θέση πριν 5 χρόνια και κάτι, την έκανα με ελαφρά ( με διευκόλυνε στην απόφαση μου ότι ήθελα να είμαι με την γυναίκα μου , είναι Σλοβάκα ) και τώρα δουλεύω προγραμματιστής σε μεγάλη πολυεθνική , έκανα δλδ το χόμπι μου δουλειά , αλλά πάντα θα υπάρχουν μέρες που για τον έναν ή τον άλλον λόγο θα είναι βαρετές ( ευτυχώς όχι πολλές).

Δυστυχώς ο στρατός δεν θα αλλάξει ούτε σε 100 χρόνια, μπορείς φυσικά να πας σε ειδικές δυνάμεις αν το γουστάρεις πολύ , γιαυτο σε συμβουλεύω τις ελεύθερες ώρες σου να κανείς κάτι που σε ευχαριστεί .

Καλά το έφτιαξες! Βέβαια εγώ δεν βρίσκομαι στο στρατό.

Δημοσ.

Στην Ελλαδα των μνημονιων οι περισσοτεροι ειναι απογοητευμενοι, αλλοι δουλευουν 12ωρα, αλλοι κανουν δουλειες διαφορετικες απο αυτες που τους εταξαν και αλλοι ειναι θυματα εκμεταλλευσης. Στην Ελλαδα σε πολλους κλαδους συνανταμε 'βυσματα'.

Μην νομιζεις οτι εισαι ο μοναδικος απογοητευμενος στην δουλεια του, απλα ψαχνε  αυτο που θα σε γεμιζει σαν ανθρωπο , καποια στιγμη θα το βρεις...

• Like 1
Δημοσ.

Να πω και εγώ τον πόνο μου :)

Στον ιδιωτικό είμαι, στο αντικείμενο μου, πληρώνομαι στην ώρα μου και σχετικά καλά για την εποχή.
Όμως είμαι σε ένα μέρος που δεν έχω ταιριάξει καθόλου, η δουλειά είναι 10-12 ώρες τη μέρα και πολλές φορές ξεμένω από όρεξη για το κάτι παραπάνω. Σε αυτό βάζει και το χεράκι του ενδοεταιρικες καταστάσεις με βύσματα κλπ.
Σχεδόν όλοι μου λένε ότι κάνω λάθος και ότι στην εποχή μας δεν πρέπει να μιλάω ..αλλά αλήθεια μου τρώει τα σωθικά. Καμία θεραπεία ;

Εννοείτε κοιτάω να βρω άλλου και φυσικά σε άλλο μέρος που θέλω

Δημοσ.

"Δεν πρέπει να μιλάς γιατί αλλού είναι χειρότερα" είναι χαζή και επικίνδυνη τοποθέτηση. Φυσικά ο καθένας παραπονιέται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος, όχι γι' αυτά που αντιμετωπίζει ο γείτονας.

"Σκέψου πως είσαι τυχερός που είσαι έτσι καλά" θα ήταν πολύ καλύτερη προσέγγιση, αλλά έχοντας ξεκαθαρίσει πως το σκέψου δε σημαίνει ότι προεξοφλούμε και το συμπέρασμα.

Και στην τελική, όπως λένε για αρκετά πράγματα: ο εχθρός του καλύτερου είναι το καλό.

Δημοσ.

Σωστά τα παραπάνω, αλλά όχι για όλους. Λίγοι είναι πλέον αυτοί που έχουν σπουδάσει ένα αντικείμενο και κάνουν καριέρα, ώστε να μη φοβηθούν να βγουν στην αγορά.

Όταν είσαι υπάλληλος κάπου και βγάζεις μια δουλειά που θα μπορούσαν να βγάλουν άλλοι 1000, καλό είναι να ζυγίζεις πολύ προσεκτικά τις καταστάσεις.

Δημοσ.

Όταν είσαι υπάλληλος κάπου και βγάζεις μια δουλειά που θα μπορούσαν να βγάλουν άλλοι 1000, καλό είναι να ζυγίζεις πολύ προσεκτικά τις καταστάσεις.

Σωστος!!!

Δημοσ.

Και στη NASA παίζει να περιμένουν καμιά χιλιάρα άτομα να μπουν.

Όποιος νομίζει ότι είναι αναντικατάστατος, πλανάται πλάνην οικτράν.

Αναντικατάστατος είναι πλέον αυτός που ανέχεται Έβερεστ σκατού σε καθημερινή βάση, κι αν.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι θα νταντευαμε και δημοσιο υπαλληλο για το ποσο βαριεται να καθεται στη δουλεια, οταν χωρις να προσφερει κανενα προϊον παιρνει τριπλασιο μισθο απο εναν που πραγματικα εργαζεται και παραγει, με ξεπερνα. Μια μερα στον ιδιωτικο τομεα θελουν ολοι αυτοι και μετα θα γυρνανε γονατιστοι με την στολη πισω και θα ζητανε να καθαριζουν τουαλετες στο δημοσιο.

Επειδή έχω βαρεθεί άπειρες φορές να ακούω την καραμέλα της παραγωγής. Μάθε οτι όποιος εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα δεν παράγει απαραίτητα. Έμαθαν τώρα όλοι να το παίζουν οι περήφανοι ιδιωτικοί υπάλληλοι της παραγωγής και της σκληρής εργασίας. Για να παράγεις πρέπει να είσαι συμμέτοχος σε κάποια εργασία η οποία αφορά την παραγωγή και δημιουργία ενός προϊόντος. Ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα δεν παράγουν λοιπόν, απλά εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή ως μισθωτοί στην παροχή υπηρεσιών. Όσο για τις τουαλέτες, πολύ θα το ήθελες, αλλά βάζω στοίχημα αν σε διατάξει ο εργοδότης σου μια χαρά θα καθαρίσεις εσύ τις τουαλέτες σαν καλό στρατιωτάκι του αφεντικού. Καταλάβετε κάποιοι οτι όσο και να κράζετε δεν αλλάζετε τίποτα, η ζωή σας θα μείνει σε ίδια ή και ακόμα χειρότερα επίπεδα.

• Like 3
Δημοσ.

Όσο για τις τουαλέτες, πολύ θα το ήθελες, αλλά βάζω στοίχημα αν σε διατάξει ο εργοδότης σου μια χαρά θα καθαρίσεις εσύ τις τουαλέτες σαν καλό στρατιωτάκι του αφεντικού.

Η διαφορά είναι ότι εκείνος «δε θα μπορεί να κάνει διαφορετικά», λόγω κρίσης και ανεργίας, ενώ εσένα δε σ' αγγίζουν αυτά, άνετα ρίχνεις άκυρο σε τέτοια περίπτωση και δε σ' ακουμπάει τίποτα, ακόμα κι αν είναι η πρώτη μέρα σου στη δουλειά.

Και όσο αστείο και χαζό κι αν σου φαίνεται, με διαφορετική ψυχολογία ξυπνάει να πάει στη δουλειά εκείνος, με διαφορετική εσύ.

Δημοσ.

Και στη NASA παίζει να περιμένουν καμιά χιλιάρα άτομα να μπουν.

Όποιος νομίζει ότι είναι αναντικατάστατος, πλανάται πλάνην οικτράν.

Αναντικατάστατος είναι πλέον αυτός που ανέχεται Έβερεστ σκατού σε καθημερινή βάση, κι αν.

Oύτε καν.

Όσοι κάνουν καριέρα και είναι καλοί στη δουλειά τους, έχουν μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με απλούς υπαλλήλους.

Δημοσ.

Επι 5 σελιδες προσπαθουν 2 βολεμενοι απο τους οποιους ο ενας εχει καταντησει εριστικος να μας πεισουν οτι ο ιδιωτικος τομεας ειναι ιδιος με τον δημοσιο.

Ο ενας παει σπιτι του στης 2μιση αφου εχει ριξει και καναν υπνακο στη δουλεια και ο αλλος παει σπιτι του ποιος ξερει ποτε,σιγουρα ποτε στην ωρα του...ο ενας παιρνει τις αδειες του και πληρωνεται και ο αλλος βλεπουμε,αναλογα τα κεφια του εργοδοτη...η μια αν μεινει εγκυος παιρνει 2 χρονια αδεια (τουλαχιστον στις ενοπλες) και πληρωνεται κανονικοτατα ενω η αλλη βολοδερνει στην ανεργια και με 80 ευρω επιδομα αν το θυμηθουν να το βαλουν και ας εκανε οτι δουλεια ηθελε.

Ο ενας προγραμματιζει τη ζωη του και τι θα κανει τα επομενα 20 χρονια και ο αλλος δε μπορει να βαλει προγραμμα ουτε για τον επομενο μηνα γιατι δε ξερει αν θα υπαρχει ακομα αυτη η δουλεια,ο ενας τα σαββατοκυριακα βολοδερνει και ο αλλος παει για freddo στη πλατεια.

Και τωρα τελευταια κατι εχουν παθει και παρα πολλοι ιδιοκτητες ενοικιαζομενων σπιτιων (εδω που μενω τουλαχιστον) και γραφουν στις αγγελιες τους "Μονο στρατιωτικοι,αστυνομικοι και δημοσιοι υπαλληλοι)"  :mellow:

Με ολους εσας τους βολεμενους φτασαμε εδω που φτασαμε γιατι οταν σε μια υπηρεσια χρειαζονται 10 ατομα και αυτοι βαζουν 100 ατομα αυτα παθαινεις.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...