heavyrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Έχετε δίκιο παιδιά,σήμερα,μετά από 5 καμμένα πιξελ που βρήκα και στην δεύτερη 603v (Ναι την έψαξα εξονυχιστικά μετά την πρώτη φορά)την επέστρεψα στον κουτσοβλαχο,έδωσα 60€ παραπάνω και πήρα τη ku6000,ήταν τελευταίο κομμάτι και το πήρα 549 από 599 που την είχαν,όλες οι άλλες οι ετοιμοπαραδωτες ξέφευγαν για την τσέπη μου. Εντυπώσεις δεν έχω ακόμα μιας και το μόνο που πρόλαβα ήταν να την πάω σπίτι να την στίσω και να φύγω για δουλειά. Το μονο που προλαβα να δω ηταν οτι δεν μπορουσα να ενεργοποιησω σε ολες της hdmi θυρες το UHD color όπως το είχα ενεργοποίηση και στην lg. ειπες πιο πανω, μεταξυ πολλων αλλων, "Δεν θα την πρότεινα για έναν λόγο μόνο,έχει edge light και όχι direct,αν θες hdr και 4Κ με καλή απόδοση δες κάποιες με direct." και τωρα λες την πηρες.... χωρις παρεξηγηση αλλα μηπως μας δουλευεις η τα φανταζεσαι ολα αυτα;
Drake27 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) ειπες πιο πανω, μεταξυ πολλων αλλων, "Δεν θα την πρότεινα για έναν λόγο μόνο,έχει edge light και όχι direct,αν θες hdr και 4Κ με καλή απόδοση δες κάποιες με direct." και τωρα λες την πηρες.... χωρις παρεξηγηση αλλα μηπως μας δουλευεις η τα φανταζεσαι ολα αυτα; Όπως είπα,δεν είχε κάποια άλλη και αυτό το μοντέλο της LG που επέστρεψα δεν έχει διαθέσιμο κομμάτι, οπότε αναγκαστικά έδωσα λίγα λεφτά παραπάνω και την πήρα,δεν κατάλαβα,που το κακό,και ναι με χαλάει ο edge φωτισμός αλλά πάλι καλά δεν έχει light bleed αυτή που πήρα. Τα χρώματα τα βλέπω τα ίδια με της LG,δεν βλέπω καμιά διαφορά. Αν είχαν κάποια άλλη σε αυτά τα λεφτά με direct led light θα την επερνα,αλλά βλέπεις,είχαν από 700€ και πάνω, πράμα δύσκολο για την τσέπη μου.Οποτε η μοναδική μου επιλογή ήταν η ku6000. Τεσπα,κακος που εγραψα και εγω εδω στο ποστ του παιδιου τι εκανα,ας το αφησουμε εδω και ας συνεχισει κανονικα την ροη του και να βρει μια ακρη το παιδι με το τι θα τον καλυψει να παρει για αυτον. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2017 από Drake27
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα