mihalis19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Θα ήθελα αν ρωτήσω αν μια υπηρεσία vpn θα μπορούσε να βελτιώσει το online gaming στο οποίο έχω θέματα. Η σύνδεση μου είναι χαμηλή περίπου 4500down 900up Ένα vpn θα μπορούσε να μου δώσει καλύτερες ταχύτητες; μπορούμε να το χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο για την χρήση του PS4 και οποία άλλη συσκευή συνδέεται ατο router να συνδέεται κανονικά;
kodorevi8ulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 θα πω την γνώμη μου , μπορεί να είναι και λάθος πως ακριβώς το vpn θα σου δώσει καλύτερη ταχύτητα ; (αν υποθέσουμε ότι το βρίσκεις και το πληρώνεις κιόλας για να μην έχει limit σε ταχύτητα) άντε (λέμε τώρα) να σου βελτιώσει κάπως το Ping (αν είσαι τυχερός ή είναι τόσο "μάπα" ο isp σου) θαύματα δε μπορεί να κάνει αφού θες δε θες όλα θα περνάνε από την γραμμή σου η γραμμή σου γιατί είναι έτσι ; λόγω απόστασης ;
mihalis19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ναι κάτι τέτοιο πιστεύω και εγώ. το καλώδιο είναι καλώδιο πως θα αυξήσει το down το up. Όμως έτσι είδα σε κάποιες υπηρεσίες vpn. Πιστεύω και εγώ ότι το ping μπορεί να το φτιάξει. Πάροχος forthnet. Είμαι μακρυά από το δίκτυο. Όμως έχω και θέμα γενικότερα με την υπηρεσία τους. Μια μου λενε έχω βραχυκύκλωμα μια ότι δεν έχω και ένα σωρό άλλα. Λέω να δοκιμάσω και σε hol πλέον που μπορεί να με περάσει σε snr 6. και έχει και fast path.
kodorevi8ulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 μήπως στις υπηρεσίες vpn μιλούσαν για κάποιο πιθανό μπλοκάρισμα των isp ; γιατί εσένα το βασικό σου πρόβλημα είναι ότι έχεις κακή σύνδεση , όχι ότι σου μπλοκάρει / περιορίζει ο isp την ταχύτητα όσο για το Ping , μόνο με δοκιμές μπορείς να το δεις αυτό , η να πας σε cosmote που (έστω παλιά , τώρα δεν ξέρω τι γίνεται , έχω και καιρό να παίξω online παιχνίδια) έχει (συνήθως) καλύτερο από τους άλλους
mihalis19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 έχει καλύτερο ping όμως όταν δίνει snr 9 και εγώ είμαι στην forthent με 6 και έχω περίπου 5MB και 900kbps τότε σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι θα έχω χαμηλότερες ταχύτητες στον ΟΤΕ. μου το είπαν και οι τεχνικοί τους. Εκτός και αν υπάρχει κάποιος παράγοντας που αγνοώ. Λεω να δοκιμάσω hol - vodafone. Δίνει και snr 6 και fast path.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα