Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αγοράκι 4.5 ετών, 1.15 ύψος 22κιλα.

Λέω να τον πάω σε κάποια πολεμική σχολή είναι πολύ δυνατός και του αρέσει να μαλώνει γενικά.

Για πείτε; δεν έχω ιδέα από αυτά οπότε ας μιλήσουν οι έμπειροι.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ηρεμηστε για να μην δέρνει Θέλω να πάει εκεί, για να μάθει.

Γιατί οπωσδήποτε πολεμική τέχνη και όχι κάποιο άθλημα ομαδικό ή ατομικό;

Σαν; πρόταση;

Δημοσ.

Εξαρτάται τι χαρακτήρα θες να πλάσεις στο παιδί σου. Εγώ αν έβλεπα τις ενδείξεις που περιγραφεις θα το έβαζα σε ομαδικό άθλημα να μάθει να συνυπάρχει, να σεβεται κλπ

• Like 11
Δημοσ.

Ένας ανερχόμενος νταής του σχολείου...

Αυτό θέλω να αποφύγω

Εξαρτάται τι χαρακτήρα θες να πλάσεις στο παιδί σου. Εγώ αν έβλεπα τις ενδείξεις που περιγραφεις θα το έβαζα σε ομαδικό άθλημα να μάθει να συνυπάρχει.

Περιμένω Πρόταση

Δημοσ.

Το βασικο ειναι να ειναι σοβαρος ο δασκαλος.Βασικα πρεπει να παρεις γνωμες γονεων για αυτο.Μην περιμενεις και καταιγισμο απο εδω ε... :-D

Δημοσ.

Γιατί οπωσδήποτε πολεμική τέχνη και όχι κάποιο άθλημα ομαδικό ή ατομικό;

Ας δοκιμάσει και βλέπει, άλλωστε αν το'χει μέσα του καλύτερα να μάθει πάνω σε αυτό και να μάθει να συμπεριφέρεται γύρω από αυτό παρά να πάει να ασχολείται με μπαλες/μπαλάκια ή άλλα πράγματα που πιθανώς βρει βαρετά. Αν δε του αρέσει δοκιμάζει και κάτι άλλο
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε ηρεμηστε για να μην δέρνει Θέλω να πάει εκεί, για να μάθει.

Σαν; πρόταση;

Ατομικά θα έλεγα κάποιο άθλημα στίβου ή κολύμβηση και ομαδικά μπάσκετ, ποδόσφαιρό, βόλευ, χάντμπολ κλπ. Αλλά πρέπει κάτι να τον τραβήξει για να ασχοληθεί με όρεξη, οπότε θέλει δοκιμές.

• Like 4
Δημοσ.

MMA η ιδανικη λυση

αλήθεια υπάρχει mma για νήπια; 

αν και μπορεί να βγει μικρός κάγκουρας έτσι 

οπότε θέλει δοκιμές.

ναι αυτό πρέπει να ισχύει, μέχρι να βρεις τι του αρέσει

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα δοκίμαζα κολύμπι αλλά δες για αρχή καράτε. Το παν είναι να σε εμπνέει ο δάσκαλος ότι θα μάθει κάποια πράγματα όχι για να δέρνει αλλά για καλό σκοπό

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...