Donalhioy Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 αφηστε τα νεανικα σας κομπλεξ με το ξυλο.... καμμενα χαρτια απο χερι θα τα μεγαλωσετε ετσι να το πας ποδοσφαιρο-μπασκετ, και να του μαθεις να σεβεται και ασε χαζομαρες τυπου ειναι δυνατο παιδι δερνει μεγαλυτερους και δεν βαραει πρωτος... θα βαρεθεις να το λες οταν παει σχολειο και τον πετανε απο το ενα στο αλλο... 1
vairass Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 αφηστε τα νεανικα σας κομπλεξ με το ξυλο.... καμμενα χαρτια απο χερι θα τα μεγαλωσετε ετσι να το πας ποδοσφαιρο-μπασκετ, και να του μαθεις να σεβεται και ασε χαζομαρες τυπου ειναι δυνατο παιδι δερνει μεγαλυτερους και δεν βαραει πρωτος... θα βαρεθεις να το λες οταν παει σχολειο και τον πετανε απο το ενα στο αλλο... Όταν τον χτυπάνε θα χτυπάει έτσι πάει. Μπάσκετ και μπάλα μετά τα 6.
Zerg13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Όταν τον χτυπάνε θα χτυπάει έτσι πάει. Μπάσκετ και μπάλα μετά τα 6. Εγω στο εγραψα απο την αρχη οτι δεν ειναι στραβος ο γιαλος, στραβα αρμενιζεις. Οχι μονο δεν θα λυσεις κανενα προβλημα, θα δημιουργησεις νεα.
vairass Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Εγω στο εγραψα απο την αρχη οτι δεν ειναι στραβος ο γιαλος, στραβα αρμενιζεις. Οχι μονο δεν θα λυσεις κανενα προβλημα, θα δημιουργησεις νεα. Θα δείξει φίλε μου
Donalhioy Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Όταν τον χτυπάνε θα χτυπάει έτσι πάει. Λείναι πολύ δυνατός και του αρέσει να μαλώνει γενικά. το καταλαβαινεις οτι αυτα τα 2 μαζι δεν βγαζουν νοημα?
Dark_Duck Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δεκα χρονών είμουν το παιδάκι που έδερνε ολα τα άλλα παιδάκια. Μιλάμε πήγαινε η φάπα σύννεφο. Τότε οι γονείς μου είχαν την ιδέα να ξεκινήσω πολεμικές τέχνες και για την ακριβεια καράτε. Μέσα σε ένα χρόνο έγινα το πιο ηρεμο παιδί στο σχολείο δεν απλωνα χερι η ποδι σε κανέναν και οταν εβλεπα καυγα ετρεχα να του χωρίσω. Για όλα αυτά ευθύνεται αποκλειστικά ο δάσκαλος που είχαμε στην σχολή, ο οποίος μας εκανε να καταλάβουμε πως η βία δεν ειναι λύση παρα μόνο αν δεν υπάρχει αλλος δρόμος. Αν μπορείς να φύγεις από εναν καυγά φύγε μας ελεγε και αν ποτέ χρειαστεί να χτυπήσεις κάποιον κοιτα να του κάνεις οσο λιγότερο κακό γίνεται. Ειμαι απολυτα σίγουρος πως αν ηταν κάποιος αλλος ανθρωπος στην θέση του με διαφορετικές αντιλήψεις για το ποια προβλήματα λύνονται με το ξύλο μπορει να είχα γίνει διαφορετικό παιδί. Επιλογή μιας αμυντικής τέχνης που να προάγει την πειθαρχία με έναν καλό δάσκαλο και ακόμα και το πιο καυγαντζίδικο παιδί θα ηρεμήσει μεσα σε χρόνο μηδεν. 2
logistoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 μιας αμυντικής τέχνης αυτό πάντα μου ακουγόταν λάθος, είτε πολεμική τέχνη είτε πολεμικό άθλημα μια χαρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και επιθετικά εκτός αν μιλάμε για περιπτώσεις όπως aikido που νομίζω ότι φιλοσοφικά/θρησκευτικά στηρίζεται στην άμυνα
Dark_Duck Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 αυτό πάντα μου ακουγόταν λάθος, είτε πολεμική τέχνη είτε πολεμικό άθλημα μια χαρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και επιθετικά εκτός αν μιλάμε για περιπτώσεις όπως aikido που νομίζω ότι φιλοσοφικά/θρησκευτικά στηρίζεται στην άμυνα Φυσικά και μπορεί, αν μάθεις να ρίχνεις σωστά μια γροθιά η μια κλωτσιά όπως και να την αμολύσεις επιθεση ειναι. Ενας καρατεκα δεν ειναι λιγοτερο επικινδυνος απο ενα Kick boxer. Το θέμα ειναι πως απο τα γενοφάσκια του το καράτε εχει αμυντικές καταβολές πχ η στάση του σώματος σε θέση μάχης. Το βάρος στο πίσω ποδι με το πέλμα κάθετα στο μπροστινό και το σωμα σε αναμονή επίθεσης για να εξαπολύσεις αντεπίθεση. Δες τώρα εναν πυγμάχο, και τα δυο πόδια στραμένα προς τα μπροστά τα χέρια ψηλά και το βάρος ισομοιρασμένο στα πόδια, με την όλη στάση του σώματος να σε σπρώχνει μπροστά για επίθεση. Και οι δύο μιά χαρά θα σε δείρουν η διαφορά ειναι πως η όλη φιλοσοφία του ενος ειναι στημένη επάνω στην άμυνα και του αλλου επανω στην επίθεση.
pontez2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Θα εβαζα τον γιο μου που ειναι 4μιση να του σπασει τα μουτρα να τον τσακισει στο ξυλο και να παει στον μπαμπακα του κλαιγοντας και εαν θες ελα να μου ζητήσεις τα ρεστα μετα. Το επομενο νημα που περιμενω να διαβασω στο ινσο ειναι πολεμικη τεχνη για αγέννητο Και μετα ουγκ, θα έφερνε τη παρέα , ουγκ και θα τους κάνανε ντα, ουγκ 1
logistoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Φυσικά και μπορεί, αν μάθεις να ρίχνεις σωστά μια γροθιά η μια κλωτσιά όπως και να την αμολύσεις επιθεση ειναι. Ενας καρατεκα δεν ειναι λιγοτερο επικινδυνος απο ενα Kick boxer. Το θέμα ειναι πως απο τα γενοφάσκια του το καράτε εχει αμυντικές καταβολές πχ η στάση του σώματος σε θέση μάχης. Το βάρος στο πίσω ποδι με το πέλμα κάθετα στο μπροστινό και το σωμα σε αναμονή επίθεσης για να εξαπολύσεις αντεπίθεση. Δες τώρα εναν πυγμάχο, και τα δυο πόδια στραμένα προς τα μπροστά τα χέρια ψηλά και το βάρος ισομοιρασμένο στα πόδια, με την όλη στάση του σώματος να σε σπρώχνει μπροστά για επίθεση. Και οι δύο μιά χαρά θα σε δείρουν η διαφορά ειναι πως η όλη φιλοσοφία του ενος ειναι στημένη επάνω στην άμυνα και του αλλου επανω στην επίθεση. καλά σε αυτό που μου δείχνεις και οι δύο σε kamae βρίσκονται ο καθένας στη τέχνη του ο μποξέρ όμως που θεωρητικά έχει την πιο "λάθος" αφήνει τελείως απροστάτευτο το κάτω μέρος του γιατί δε πρόκειται να χρησιμοποιήσει πόδια ή να δεχτεί χτύπημα από πόδια και επίσης ακόμα και να τον χτυπήσεις στα χέρια τα γάντια που φοράει δε θα του τραυματίσουν το πρόσωπο οπότε τα έχει κολλημένα στη μούρη του άφοβα ο καρατέκα έχει πάρει μία στάση που είναι έτοιμη να δεχτεί πολύ μεγαλύτερη ποικιλία χτυπημάτων από τα 3-4 που έχει η πυγμαχία τη στάση σου την παίρνεις και αν πρόκειται να επιτεθείς γιατί διαφορετικά μένεις απροστάτευτος, δεν μπορεί να κάθεσαι σαν αγγούρι κάπως πρέπει να στέκεσαι και η κάθε τέχνη ανάλογα με τις ανάγκες της κυρίως (πρακτικοί τελείως λόγοι) έχει και τη βέλτιστη στάση
Getta Robo Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 vairass Επειδη υπηρξε πριν λιγο καιρο αντιστοιχο θεμα, θα επαναλαβω λιγο πολυ και αυτα που ειχα πει σε εκεινο. Καταρχας να ξερεις πως απειροελαχιστοι γυμναστες/δασκαλοι, ξερουν πως να συμπεριφερθουν και να διαχειριστουν τα παιδια. Δεν μιλαω μονο για πολεμικες τεχνες, αλλα για τα αθληματα γενικοτερα. Εχω κοντα μου γηπεδο μπασκετ και ποδοσφαιρου, και βλεπω πχ προπονητες εντελως λαθος με τα παιδια. Τα ιδια και χειροτερα απο δασκαλους πολεμικων τεχνων που εχουν και παιδικα τμηματα. Το να σου πει πχ κανεις πηγαινε εκει γιατι αυτη η τεχνικη τσακιζει, ενω ο δασκαλος μπορει να ειναι ανικανος, η και ακαταλληλος για να κανει μαθηματα σε παιδια, ειναι πολυ μεγαλη πιθανοτητα. Απο εκει και περα, γνωμη μου ειναι να πας τον μικρο σε καποιο γυμναστηριο οπου να ειδικευεται με τα παιδια. Ας πουμε με την ενοργανη και θα ξεδινει ο μικρος και σπουδαια γυμναστικη ειναι. Σε καθε περιπτωση οτι και να κανεις, πρωτου πας να ρωτησεις, πηγαινε δες μια τυχαια προπονηση στο παιδικο τμημα, ετσι μονο θα βγαλεις καποια συμπερασματα. 2
michael92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Όταν τον χτυπάνε θα χτυπάει έτσι πάει. Μπάσκετ και μπάλα μετά τα 6. Ποδόσφαιρο και basketball μετά τα 6 αλλά πολεμικές τέχνες στα 4.5. Seriously wut.
vairass Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ποδόσφαιρο και basketball μετά τα 6 αλλά πολεμικές τέχνες στα 4.5. Seriously wut. Είσαι χαζός η τον κάνεις; αφού δεν τον παίρνουν ούτε σε μπάλα ούτε μπάσκετ λόγο ηλικίας, είναι τέλη 2012 δηλαδή ούτε καν 4.5. Γιατί γράφετε χωρίς καν να ξέρετε γιατί ;; ;;;;
doubtful Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ε αφού του αρέσει να μαλώνει ας μάθει και να δέρνει κιόλας. Makes sense. Aηδιαστικο σχόλιο... μου αρεσει που εχει και 27 Likes. Η αγνοια σας εχει καταστρεψει την κοινωνια. Για αρχη για να μορφωθειτε λιγο, δειτε αυτο. https://www.youtube.com/watch?v=gpOXYQXDwFQ Ολα τα υγιες αγορακια εχουν περισσοτερη ενεργεια απο τα υγιες κοριτσακια. Τα δυο φύλα ειναι διαφορετικα, σωματικα και εγκεφαλικα. Απλα facts of life. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις