vairass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ενα περιστροφο στην τσαντα του χωρις σφαιρες. Το καλυτερο απ ολα. Για....αμυνα παντα. Χάχα αν δεν τον σταματήσω παίζει MMA η ιδανικη λυση Το σκέφτηκα... Εχει στη Μαρτίου ένα πολύ καλό λένε Το βασικο ειναι να ειναι σοβαρος ο δασκαλος.Βασικα πρεπει να παρεις γνωμες γονεων για αυτο.Μην περιμενεις και καταιγισμο απο εδω ε... Ιαπωνική τέχνη νομίζω είναι πιο σοβαρή.. Τι λες; Ατομικά θα έλεγα κάποιο άθλημα στίβου ή κολύμβηση και ομαδικά μπάσκετ, ποδόσφαιρό, βόλευ, χάντμπολ κλπ. Αλλά πρέπει κάτι να τον τραβήξει για να ασχοληθεί με όρεξη, οπότε θέλει δοκιμές. Του έδειξα καράτε και τρελάθηκε...του αρέσει γιαυτό ρωτάω. Θα τον ηρεμήσει μια τέτοια τέχνη; Θέλει να είναι πρώτος σε όλα τα ομαδικά αν χάσει τρελαίνεται γιαυτό το φοβάμαι.
logistoulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Θέλει να είναι πρώτος σε όλα τα ομαδικά αν χάσει τρελαίνεται γιαυτό το φοβάμαι. άμα φάει λίγο ξύλο θα ηρεμήσει, εγγύηση 6
vairass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 άμα φάει λίγο ξύλο θα ηρεμήσει, εγγύηση Το εύχομαι Έχει φάει στις κουνιες από μεγαλύτερους και ανταποδίδει άγρια.
4saken Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Γιατι δεν βαζεις καποιο μεγαλυτερο παιδι να το πλακωσει στο ξυλο και μετα να του εξηγησεις οτι δεν κανει να παιζουμε ξυλο με τα αλλα παιδακια γιατι δεν ειναι ωραιο ουτε να χτυπαμε ουτε να μας χτυπανε? 3
logistoulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ίσως και σε ενόργανη κάτι να ήταν καλό.Ίσως και όχι 2
vairass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Γιατι δεν βαζεις καποιο μεγαλυτερο παιδι να το πλακωσει στο ξυλο και μετα να του εξηγησεις οτι δεν κανει να παιζουμε ξυλο με τα αλλα παιδακια γιατι δεν ειναι ωραιο ουτε να χτυπαμε ουτε να μας χτυπανε? Μα δεν χτυπάει αυτός πρώτος.. Τον χτυπάνε επίτηδες επειδή είναι μικρός, αν τον χτυπήσουν τότε γίνεται έξαλλος. Αυτό θέλω να αποφύγω, να μάθει με καλό τρόπο και όχι ξύλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Εξαρτάται τι χαρακτήρα θες να πλάσεις στο παιδί σου. Εγώ αν έβλεπα τις ενδείξεις που περιγραφεις θα το έβαζα σε ομαδικό άθλημα να μάθει να συνυπάρχει, να σεβεται κλπ Χαχα καλό. Ίσως και σε ενόργανη κάτι να ήταν καλό. Βάρβαρο άθλημα :3
zio10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Χαχα καλό. Βάρβαρο άθλημα :3 Τι βάρβαρο έχει; Εννοώ κάτι σε μονόζυγο κλπ.
Zerg13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μα δεν χτυπάει αυτός πρώτος.. Τον χτυπάνε επίτηδες επειδή είναι μικρός, αν τον χτυπήσουν τότε γίνεται έξαλλος. Αυτό θέλω να αποφύγω, να μάθει με καλό τρόπο και όχι ξύλο. Που ξερεις ποιος χτυπαει πρωτος; Εχετε κανει συμβολαιο;
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μα δεν χτυπάει αυτός πρώτος.. Τον χτυπάνε επίτηδες επειδή είναι μικρός, αν τον χτυπήσουν τότε γίνεται έξαλλος. Αυτό θέλω να αποφύγω, να μάθει με καλό τρόπο και όχι ξύλο. Κάτσε ρε συ δηλαδή άμα τον βαράνε τι πρέπει να κάνει; Πέρα απ' το να σηκωθεί να φύγει ή να προσπαθήσει να τους μιλήσει (εδώ γελάνε) τι άλλο μπορεί να κάνει;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Τι βάρβαρο έχει; Εννοώ κάτι σε μονόζυγο κλπ. Έχει σχέση ότι είναι από τα πιο πιεστικά αθλήματα η ενόργανη, πρακτικά ξεχνάς την παιδική σου ηλικία, με αυτήν την έννοια βάρβαρο. Δεν εννοώ ότι χτυπιούνται.
logistoulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 o,τι και να κάνει σε επίπεδο πρωταθλητισμού είναι βάρβαρο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Θεωρώ ότι στα ομαδικά αθλήματα τα πράγματα είναι κάπως πιο χαλαρά από ότι στα ατομικά, δηλαδή γενικώς οι ισορροπίες είναι καλύτερες. Στην ενόργανη σε βάζουν στα βαθιά από τα νήπια, στο μπάσκετ πάλι ας πούμε όχι. Δεν έχω ακούσει ποτέ εξάχρονο που παίζει μπάσκετ να κάνει 7 ώρες προπόνηση την ημέρα, έχω όμως ακούσει πολλές φορές για εξάχρονα στην ενόργανη που το κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις