defacer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αποτελεί παράρτημα της ΧΑΝ (Χριστιανική Αδελφότητα Νέων, YMCA), μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης (χριστιανικό κίνημα) που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 110 χώρες και ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1844. Του λες να στηλει 4,5 χρονων παιδι σε Χριαστιανικο κινημα; Μαλιστα. Δεκτο. Έχεις εσύ ή κάποιος γνωστός σου αντίστοιχη εμπειρία, ή απλά λέμε τώρα με βάση το Χ στο όνομα; Αυτό με ενδιαφέρει πειθαρχία..το θέμα είναι ότι ηγετικές τάσεις. Pro tip, αν θες το παιδί σου να είναι πειθαρχημένο μάντεψε ποιός είναι ο πρώτος που οφείλει να βγάλει το φίδι απ την τρύπα. 2
vairass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Έχεις εσύ ή κάποιος γνωστός σου αντίστοιχη εμπειρία, ή απλά λέμε τώρα με βάση το Χ στο όνομα; Pro tip, αν θες το παιδί σου να είναι πειθαρχημένο μάντεψε ποιός είναι ο πρώτος που οφείλει να βγάλει το φίδι απ την τρύπα. Δεν αντιλέγω, αλλά είναι δύσκολος, προφανώς στο σχολείο πρέπει να είναι πιο αυστηροί, εγώ τον βλέπω καθημερινές 2ωρες άρα μην το ρίχνεις σε εμένα.. Σχολείο πάει από 7 το πρωί έως 4. Πιθανόν θέλει κάποια εκπαίδευση η μπορεί να είναι πιο πίσω από την ηλικία του, δεν είναι καλό αυτό, χρειάζεται χρόνο και εκπαίδευση από έμπειρα άτομα, όταν κάνεις παιδί εσύ να σε δούμε. Από έξω κ εγώ μάγκας το παίζω.
g_alkis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ομαδικό άθλημα. Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει καλή οργάνωση. 1
splashboogie Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Έχεις εσύ ή κάποιος γνωστός σου αντίστοιχη εμπειρία, ή απλά λέμε τώρα με βάση το Χ στο όνομα; Pro tip, αν θες το παιδί σου να είναι πειθαρχημένο μάντεψε ποιός είναι ο πρώτος που οφείλει να βγάλει το φίδι απ την τρύπα. απλα το googlαρα, δεν το κρυβουν. Ειναι θρησκευτικη οργανωση που btw κανουν και σπορ.
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Έχεις εσύ ή κάποιος γνωστός σου αντίστοιχη εμπειρία, ή απλά λέμε τώρα με βάση το Χ στο όνομα; ότι να ναι λέει ο man μια χαρά είναι η ΧΑΝΘ έχω πολλούς γνωστούς που πηγαιναν η πηγαίνουν. 1
vairass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 απλα το googlαρα, δεν το κρυβουν. Ειναι θρησκευτικη οργανωση που btw κανουν και σπορ. Θρησκευτική δηλαδή; λεπτομέρειες; είναι φανατικοί; 1
splashboogie Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Θρησκευτική δηλαδή; λεπτομέρειες; είναι φανατικοί; Το παιδι πανω λεει οτι ειναι μια χαρα τι να σου πω. Εγω την γνωμη μου στην ειπα: να πας σε συλλογο παλιο και με ιστορια φιλε. Ο αθλητισμος και ειδικα τα μαχητικα αθληματα ειναι κουλτουρα, ειναι τροπος ζωης να πας σε σιγουρα και δοκημασμενα πραγματα. 1
De@th L0rd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Εγώ θα πρότεινα Judo, Karate, Ninjutsu. Eίναι αθλήματα με πειθαρχία. Μακριά από ομαδικά αθλήματα, όπως τον κόβω τον δικό σου θα αρχίζουν να πέφτουν μάπες μόλις του την πει κανένας συναθλητής. Επίσης μακριά από Boxing, Kickboxing. 2
Panikas13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Στειλτο στη λεγεώνα των σκιών να γίνει άντρας!!! Αυτά τα καρατε είναι για τούς εραστές της τουλουμπας! 5
defacer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δεν αντιλέγω, αλλά είναι δύσκολος, προφανώς στο σχολείο πρέπει να είναι πιο αυστηροί, εγώ τον βλέπω καθημερινές 2ωρες άρα μην το ρίχνεις σε εμένα.. Σχολείο πάει από 7 το πρωί έως 4. Πιθανόν θέλει κάποια εκπαίδευση η μπορεί να είναι πιο πίσω από την ηλικία του, δεν είναι καλό αυτό, χρειάζεται χρόνο και εκπαίδευση από έμπειρα άτομα, όταν κάνεις παιδί εσύ να σε δούμε. Από έξω κ εγώ μάγκας το παίζω. Κοίτα, δεν έχω καμία διάθεση να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη την πατρική ιδιότητα αλλά τελείως πληροφοριακά έχω δύο. Και ναι, καθημερινές 2 ώρες και πολύ είναι, τα χει αυτά η δουλειά. Επίσης άσε με εμένα, αλλά αυτά που θα κάνει το παιδί σου αργότερα θα τα ρίχνει ο κόσμος πάνω σου (και καλά θα κάνει κατά τη γνώμη μου) χωρίς να ρωτήσει ούτε πόσο τον έβλεπες ούτε ποιός ήταν ο δάσκαλός του. απλα το googlαρα, δεν το κρυβουν. Ειναι θρησκευτικη οργανωση που btw κανουν και σπορ. ΟΚ, φιλική συμβουλή λοιπόν από μένα και τον αποκάτω, αφού δεν ξέρεις μη κράζεις επειδή έκανες 5 δευτερόλεπτα googling. Η ιδέα που σχημάτισες στο μυαλό σου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα, και κακώς κρίνεις χωρίς να έχεις ίδια εμπειρία. ότι να ναι λέει ο man μια χαρά είναι η ΧΑΝΘ έχω πολλούς γνωστούς που πηγαιναν η πηγαίνουν. Το ξέρω, και γω και φίλοι μου μέσα σ' αυτούς. ;-)
logistoulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Εγώ θα πρότεινα Judo, Karate, Ninjutsu. Eίναι αθλήματα με πειθαρχία. Μακριά από ομαδικά αθλήματα, όπως τον κόβω τον δικό σου θα αρχίζουν να πέφτουν μάπες μόλις του την πει κανένας συναθλητής. Επίσης μακριά από Boxing, Kickboxing. το nin δεν είναι άθλημα ρε συ και καλύτερα πιο μεγάλος να ασχοληθεί αν ασχοληθεί με κάτι τέτοιο (έχοντας βάση από judo) 2
RedPriest Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 το nin δεν είναι άθλημα ρε συ και καλύτερα πιο μεγάλος να ασχοληθεί αν ασχοληθεί με κάτι τέτοιο (έχοντας βάση από judo) Οπως ειπες αρχικα Judo και αν του αρεσει και θελει να συνεχισει αργοτερα καλο θα ηταν να παει και Brazilian jiu jitsu. 1
vairass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Κοίτα, δεν έχω καμία διάθεση να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη την πατρική ιδιότητα αλλά τελείως πληροφοριακά έχω δύο. Και ναι, καθημερινές 2 ώρες και πολύ είναι, τα χει αυτά η δουλειά. Επίσης άσε με εμένα, αλλά αυτά που θα κάνει το παιδί σου αργότερα θα τα ρίχνει ο κόσμος πάνω σου (και καλά θα κάνει κατά τη γνώμη μου) χωρίς να ρωτήσει ούτε πόσο τον έβλεπες ούτε ποιός ήταν ο δάσκαλός του. ΟΚ, φιλική συμβουλή λοιπόν από μένα και τον αποκάτω, αφού δεν ξέρεις μη κράζεις επειδή έκανες 5 δευτερόλεπτα googling. Η ιδέα που σχημάτισες στο μυαλό σου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα, και κακώς κρίνεις χωρίς να έχεις ίδια εμπειρία. Το ξέρω, και γω και φίλοι μου μέσα σ' αυτούς. ;-) Σε ένα κομμάτι οκ έχεις δίκιο αυτό θριω θέλω να αποφύγω, επίσης και εγώ 2 έχω, το κοριτσάκι είναι σαν να μην υπάρχει, τα αγοράκια όπως ξέρεις είναι ζωηρά.
splashboogie Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Κοίτα, δεν έχω καμία διάθεση να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη την πατρική ιδιότητα αλλά τελείως πληροφοριακά έχω δύο. Και ναι, καθημερινές 2 ώρες και πολύ είναι, τα χει αυτά η δουλειά. Επίσης άσε με εμένα, αλλά αυτά που θα κάνει το παιδί σου αργότερα θα τα ρίχνει ο κόσμος πάνω σου (και καλά θα κάνει κατά τη γνώμη μου) χωρίς να ρωτήσει ούτε πόσο τον έβλεπες ούτε ποιός ήταν ο δάσκαλός του. ΟΚ, φιλική συμβουλή λοιπόν από μένα και τον αποκάτω, αφού δεν ξέρεις μη κράζεις επειδή έκανες 5 δευτερόλεπτα googling. Η ιδέα που σχημάτισες στο μυαλό σου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα, και κακώς κρίνεις χωρίς να έχεις ίδια εμπειρία. Το ξέρω, και γω και φίλοι μου μέσα σ' αυτούς. ;-) Καλα ενα χρονο ειχα να ποσταρω και θυμαμαι γιατι εφυγα.Παμε αργα και σταθερα μπας και καταλαβεις: απο χανθ δεν ξερω μαντεψε ομως απο τι ξερω; απο μαχητικα αθληματα. Ενας οργανισμος που κανει εκδρομες και το ενα και το αλλο δεν ειναι καθολου καταλληλος να σε μαθει π.χ. πυγμαχια. Θα σου αναφερω χαρακτηρηστηκα οτι δεν εχουν στα αγωιστηκα τους τμηματα διακρησεις. Στα ματια ενος ασχετου αυτο μπορει να μην παιζει ρολο. Ομως οι διακρισεις δειχνουν οτι ενας συλλογος μπορει να εμπνευσει τους αθλητες του και να τους δωσει αντοχη στο χρονο που στο χωρο αυτο ειναι το ζητουμενο. Φιλικη συμβουλη λοιπον μην κρινεις γενικοτερα φιλε.
simaras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Θρησκευτική δηλαδή; λεπτομέρειες; είναι φανατικοί; Χαχα τι φανατικοί ρε φίλε,10χρόνια έκανα άθλημα εκεί,ούτε έναν αγιασμό δεν κάναμε στην αρχή της χρονιάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις