Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ενα χρονο ειχα να ποσταρω και θυμαμαι γιατι εφυγα.Παμε αργα και σταθερα μπας και καταλαβεις: απο χανθ δεν ξερω μαντεψε ομως απο τι ξερω; απο μαχητικα αθληματα. Ενας οργανισμος που κανει εκδρομες και το ενα και το αλλο δεν ειναι καθολου καταλληλος να σε μαθει π.χ. πυγμαχια. Θα σου αναφερω χαρακτηρηστηκα οτι δεν εχουν στα αγωιστηκα τους τμηματα διακρησεις. Στα ματια ενος ασχετου αυτο μπορει να μην παιζει ρολο. Ομως οι διακρισεις δειχνουν οτι ενας συλλογος μπορει να εμπνευσει τους αθλητες του και να τους δωσει αντοχη στο χρονο που στο χωρο αυτο ειναι το ζητουμενο. Φιλικη συμβουλη λοιπον μην κρινεις γενικοτερα φιλε.

Εσύ τι προτείνεις ως πιο έμπειρος;

Εγώ θα πρότεινα Judo, Karate, Ninjutsu. Eίναι αθλήματα με πειθαρχία. Μακριά από ομαδικά αθλήματα, όπως τον κόβω τον δικό σου θα αρχίζουν να πέφτουν μάπες μόλις του την πει κανένας συναθλητής.

Επίσης μακριά από Boxing, Kickboxing.

Συμφωνώ μαζί σου μέχρι στιγμής.. Κάνει για ομαδικό άθλημα αλλά όχι τώρα, τώρα σκέφτεται σαν μωράκι ακόμα και θέλει να είναι πρώτος σε όλα και πάντα.

Δημοσ.

Εσύ τι προτείνεις ως πιο έμπειρος;

Σου ειπα σωματειο. Δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν καλες σχολες απο ιδιωτες υπαρχουν παντου αλλα θα ειναι δυσκολο να τις ξεχωρησεις φιλε. Το μαθαινεις φιλε να δερνεις και κυριως να σε δερνουν σε ενα πλαισιο με κανονες και σεβασμο δεν ευκολη υποθεση. Λεω κυριως να σε δερνουν διοτι απο τις ηττες φτιαχνεις χαρακτηρα οχι απο τις νικες. Π.χ. ο ηρακλης και αρης εχουν τμηματα καλα. Αυριο θα ρωτησω και για λλα και θα σου στηλω σε pm.
Δημοσ.

Μα δεν χτυπάει αυτός πρώτος.. Τον χτυπάνε επίτηδες επειδή είναι μικρός, αν τον χτυπήσουν τότε γίνεται έξαλλος. Αυτό θέλω να αποφύγω, να μάθει με καλό τρόπο και όχι ξύλο.

Αν υπάρχουν προβλήματα και στο σχολείο με άλλα παιδιά, καλό θα ήταν να το αναφέρεις στους δασκάλους και αν χρεισθεί να ενημερωθούν και οι γονείς των παιδιών αυτών.

Αυτό που λές ότι τον βλέπεις λίγες ώρες την ημέρα σίγουρα δεν έιναι ότι καλύτερο ...

Προσπάθησε τουλάχιστον τα ΣΚ να τα περνάς μαζί του δημιουργικά.

Για το θέμα της πολεμικής τέχνης κοίταξε και πρός Judo μεριά ...

Έχει κάμποσες απο ότι βλέπω στην Θεσσαλονίκη :

http://www.hjf.gr/judo_clubs.php

Δημοσ.

Σου ειπα σωματειο. Δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν καλες σχολες απο ιδιωτες υπαρχουν παντου αλλα θα ειναι δυσκολο να τις ξεχωρησεις φιλε. Το μαθαινεις φιλε να δερνεις και κυριως να σε δερνουν σε ενα πλαισιο με κανονες και σεβασμο δεν ευκολη υποθεση. Λεω κυριως να σε δερνουν διοτι απο τις ηττες φτιαχνεις χαρακτηρα οχι απο τις νικες. Π.χ. ο ηρακλης και αρης εχουν τμηματα καλα. Αυριο θα ρωτησω και για λλα και θα σου στηλω σε pm.

Ώραια για ενημέρωσε με αν θυμηθείς.. Σε ποια ομάδα από τις 2.

Ο Παοκ τίποτα σε αυτό το θέμα;

Δημοσ.

Καλα ενα χρονο ειχα να ποσταρω και θυμαμαι γιατι εφυγα.Παμε αργα και σταθερα μπας και καταλαβεις: απο χανθ δεν ξερω μαντεψε ομως απο τι ξερω; απο μαχητικα αθληματα. Ενας οργανισμος που κανει εκδρομες και το ενα και το αλλο δεν ειναι καθολου καταλληλος να σε μαθει π.χ. πυγμαχια. Θα σου αναφερω χαρακτηρηστηκα οτι δεν εχουν στα αγωιστηκα τους τμηματα διακρησεις. Στα ματια ενος ασχετου αυτο μπορει να μην παιζει ρολο. Ομως οι διακρισεις δειχνουν οτι ενας συλλογος μπορει να εμπνευσει τους αθλητες του και να τους δωσει αντοχη στο χρονο που στο χωρο αυτο ειναι το ζητουμενο. Φιλικη συμβουλη λοιπον μην κρινεις γενικοτερα φιλε.

Μάλλον δεν κατάλαβες ποιός από τους δύο κρίνει χωρίς να ξέρει και ποιός βγάζει συμπέρασμα από αυτά που έχουν ειπωθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Κανένας (μα κανένας) δάσκαλος πολεμικών τεχνών δε πρόκειται να προάγει τη βία. Όχι στους μαθητές του τουλάχιστον.

Θεσ/νικη έχει πάρα πολλούς συλλόγους για παιδιά. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλα ξέρω οτι ανατολικά γίνεται χαμός απο κόσμο σε αυτά

https://www.facebook.com/pg/tkdathloforos/about

https://www.facebook.com/%CE%A4%CE%91%CE%95-KWON-DO-DOJANG-181114442372/

Προφανώς έχει δεκάδες ακόμα συλλόγους που παίζει να σε βολεύουν περισσότερο.

Ο καλύτερος τρόπος για να έχεις ένα παιδί που θα ξέρει και να αμύνεται αλλα και να συγκρατείται είναι με σωστή εκμάθηση πολεμικών τεχνών. Ο σωστός δάσκαλος και τον τσαμπουκά θα του κόψει αλλα και θα τον κάνει να ξέρει πως να συμπεριφερθεί αν ποτέ του χρειαστεί.

Απο άποψη εκγύμνασης πάντως σε αυτή την ηλικία θα πρότεινα ένα κολυμβητήριο αν βολεύει στο ποσειδώνιο ας πούμε (και τώρα με τον καιρό είναι ότι πρέπει) και απο τον Σεπτέμβριο κάποια πολεμική τέχνη μιας και οι περισσότεροι σύλλογοι κλείνουν για καλοκαίρι και είναι ήδη "μπροστά".

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μη το λες αυτό με τη βία, είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν αρκετοί ψυχακηδες που επηρεάζουν αναλόγως και τους μαθητές τους

Ειδικά αν εσύ ο ίδιος δε μπορείς να φιλτραρεις κάποια πράγματα

• Like 1
Δημοσ.

Κανένας (μα κανένας) δάσκαλος πολεμικών τεχνών δε πρόκειται να προάγει τη βία. Όχι στους μαθητές του τουλάχιστον.

Θεσ/νικη έχει πάρα πολλούς συλλόγους για παιδιά. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλα ξέρω οτι ανατολικά γίνεται χαμός απο κόσμο σε αυτά

Ο καλύτερος τρόπος για να έχεις ένα παιδί που θα ξέρει και να αμύνεται αλλα και να συγκρατείται είναι με σωστή εκμάθηση πολεμικών τεχνών. Ο σωστός δάσκαλος και τον τσαμπουκά θα του κόψει αλλα και θα τον κάνει να ξέρει πως να συμπεριφερθεί αν ποτέ του χρειαστεί.

Απο άποψη εκγύμνασης πάντως σε αυτή την ηλικία θα πρότεινα ένα κολυμβητήριο αν βολεύει στο ποσειδώνιο ας πούμε (και τώρα με τον καιρό είναι ότι πρέπει) και απο τον Σεπτέμβριο κάποια πολεμική τέχνη μιας και οι περισσότεροι σύλλογοι κλείνουν για καλοκαίρι και είναι ήδη "μπροστά".

Καλή ιδέα το κολυμβητήριο.. Το εθνικό δεν αξίζει; με βολεύει.

Δημοσ.

Καλή ιδέα το κολυμβητήριο.. Το εθνικό δεν αξίζει; με βολεύει.

Μια χαρά είναι και το Εθνικό. Πρότεινα Ποσειδώνιο γιατί είπες οτι είσαι ανατολικά.

Δημοσ.

αρκετα σωστος φιλε. Ομως να σου πω οτι δεν αρκει το να μην προαγει την την βια. Πρεπει να την αποθαρυνει καταλληλα. Σκεψου ενα παιδι που κανει απο 5 εως 15 πυγμαχια ξερεις τι χερια εχει : D Το να μπορεσει αυτο το παιδι να καταλαβει οτι δεν στελνουμε το αλλον στα επιγοντα επειδη μας εβρησε την μανα δεν αρκει το δεν προαγω την βια. Καλο ειναι που κανει ομως απο τωρα μια ερευνα να ξερει τι παιζει.
Δημοσ.

Μια χαρά είναι και το Εθνικό. Πρότεινα Ποσειδώνιο γιατί είπες οτι είσαι ανατολικά.

Τούμπα είμαι περίπου αλλά καθημερινές πάω προς τα εκεί και με βολεύει.

Δημοσ.

Ρε ηρεμηστε για να μην δέρνει Θέλω να πάει εκεί, για να μάθει.

Σαν; πρόταση;

Eρωτηση, παιδικο σταθμό έχει πάει το παιδί;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...