Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχολείο πάει από 7 το πρωί έως 4.

Τι εννοείς πάει σχολείο; Είναι είπες 4,5 χρονών;

Ακόμη και νήπιο να πηγαίνει, 7 με 4 είναι πολύ. Γιατί όχι ηρεμία μετά;

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς πάει σχολείο; Είναι είπες 4,5 χρονών;

Ακόμη και νήπιο να πηγαίνει, 7 με 4 είναι πολύ. Γιατί όχι ηρεμία μετά;

Παιδικο παει , 7 ξεκιναω για δουλεια τον αφηνω και φευγω, μετα τους βαζουν για υπνο 2 ωρες οποτε παιρνει ενεργεια και δεν ξερει τι να την κανει !! Του χρονου θα παει προνηπια...ειναι τελη του 2012 γεννημενος αρα νομιζω χανει χρονια .

Δημοσ.

Γενικά αν είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του τότε από πολεμικές τέχνες μάλλον θα τον τραβήξει κάποια από αυτές που έχουν και κάποια ιδεολογία μέσα τους. Οχι δηλαδή καθαρά πρακτικές πολεμικές τέχνες. Το καράτε, jiu-jitsu, judo, ελληνορωμαϊκή πάλη από κάποιον σωστό δάσκαλο με σεβασμό στη διδασκαλία και την τέχνη θα καταφέρει πολλά προς τον χαρακτήρα του παιδιού και επειδή σε sparring καταστάσεις θα τον βάζει αντιμέτωπο με πιο μεγάλους/έμπειρους μαθητές το "εγώ" του θα μικρύνει αρκετά έτσι ώστε να ξεφύγει από το "νταηλίκι" που τον διακατέχει τώρα. 

• Like 2
Δημοσ.

^^αυτό βασικά.

Και επιπλέον μία ερώτηση την οποία θα πρέπει να απαντήσεις πριν αποφασίσεις που θα τον γράψεις είναι αν όντως - εφόσον θέλει να είσαι πάντα πρώτος σε ό,τι κι αν κάνει - είναι καλή ιδέα να το ενισχύσεις αυτό με πολεμικές τέχνες που προσφέρουν διακρίσεις (καράτε, τζούντο κτλ) ή όχι. Σε κάθε περίπτωση (ο καθένας μιλάει γι αυτά που ξέρει - ή έτσι θα έπρεπε τουλάχιστον) εγώ θα σου πρότεινα να μην το ενισχύσεις και να αρχίσει με κάτι που βάσίζεται κυρίως στην αυτοπειθαρχία. Το τάι τσι και ίσως για παιδιά περισσότερο το κουνγκ φου είναι μία καλή πρώτη κίνηση. Μπορεί - αν του αρέσει - να το εξελίξει και να κάνει παράλληλα τάι τσι αργότερα ή να περάσει σε κάτι πιο χάρντκορ αν το χρειάζεται στην εφηβεία. Το αικίντο που ανέφερε ο παραπάνω είναι επίσης καλή ιδέα.

Δημοσ.

Ταε κβο ντο, ο,τι πρεπει για πιτσιρικι και αρκετα διαδεδομενο στην χωρα μας ωστε να υπαρχουν πολλες σωστες σχολες και δασκαλοι που το κατεχουν. 
Σχετικα με το νταϊλικι το μονο που μπορω να πω σαν προσωπικη αποψη ειναι οτι εχω γνωρισει παρα πολλα ατομα που κανουν ταε κβο ντο, απο μικρα παιδια μεχρι 35αρηδες που ασχολουνται χρονια και κανενας δεν ειχε την ψευτομαγκια ή την καγκουρια που συνανταμε πιο συχνα σε πυγμαχους, καρατιστες κλπ, ουτε καν για πλακα του τυπου "εγω κανω αυτο οποτε προσεχε μην τις φας". 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό θέλω να αποφύγω

Περιμένω Πρόταση

Μπάσκετ στην μπάλα όλοι @@κια ειναι αλητάκια και δεν συμμαζεύεται... volley θα γίνει φλώρος.. κολύμβηση οκ θα έχει και περισσότερο επιτυχία με τις κοπέλες αλλα δεν ξέρω πάντα μου φαινόταν περίεργοι οι του κολυμβητηρίου... :P

Ταε κβο ντο, ο,τι πρεπει για πιτσιρικι και αρκετα διαδεδομενο στην χωρα μας ωστε να υπαρχουν πολλες σωστες σχολες και δασκαλοι που το κατεχουν. 

Σχετικα με το νταϊλικι το μονο που μπορω να πω σαν προσωπικη αποψη ειναι οτι εχω γνωρισει παρα πολλα ατομα που κανουν ταε κβο ντο, απο μικρα παιδια μεχρι 35αρηδες που ασχολουνται χρονια και κανενας δεν ειχε την ψευτομαγκια ή την καγκουρια που συνανταμε πιο συχνα σε πυγμαχους, καρατιστες κλπ, ουτε καν για πλακα του τυπου "εγω κανω αυτο οποτε προσεχε μην τις φας". 

ναι θα συμφωνήσω η πιο άχρηστη πολεμική τέχνη (συγκριτικά) οπότε αφού το αρέσει να δέρνει γνωρίζοντας αυτή θα δυσκολευτεί αρκετά άρα θα ισοφαρίσει η ψυχολογία του :P

Δημοσ.

Μπάσκετ στην μπάλα όλοι @@κια ειναι αλητάκια και δεν συμμαζεύεται... volley θα γίνει φλώρος.. κολύμβηση οκ θα έχει και περισσότερο επιτυχία με τις κοπέλες αλλα δεν ξέρω πάντα μου φαινόταν περίεργοι οι του κολυμβητηρίου... :P

ναι θα συμφωνήσω η πιο άχρηστη πολεμική τέχνη (συγκριτικά) οπότε αφού το αρέσει να δέρνει γνωρίζοντας αυτή θα δυσκολευτεί αρκετά άρα θα ισοφαρίσει η ψυχολογία του :P

Δεν μπορεί να πάει ακόμα ούτε μπάλα ούτε μπάσκετ ούτε βόλευ λόγο ηλικίας,ειναι μικρός.

Αύριο Δευτέρα θα τον πάω σε σχολή tae-kwon-do κ βλέπουμε.

Προσοχή: δεν του αρέσει να δέρνει αλλά βλέπω ότι για την ηλικία του είναι πολύ δυνατός, όταν ρίχνει κάτω 9 χρόνων αγόρι που τον χτύπησε σημαίνει ότι έχει δύναμη.

Δεν κάνει ποτέ μαγκιές έξω, πρώτα οι άλλοι του ορμάνε επειδή έχει όψη για 5-6 ετών παιδάκι.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να πάει ακόμα ούτε μπάλα ούτε μπάσκετ ούτε βόλευ λόγο ηλικίας,ειναι μικρός.

Αύριο Δευτέρα θα τον πάω σε σχολή tae-kwon-do κ βλέπουμε.

Προσοχή: δεν του αρέσει να δέρνει αλλά βλέπω ότι για την ηλικία του είναι πολύ δυνατός, όταν ρίχνει κάτω 9 χρόνων αγόρι που τον χτύπησε σημαίνει ότι έχει δύναμη.

Δεν κάνει ποτέ μαγκιές έξω, πρώτα οι άλλοι του ορμάνε επειδή έχει όψη για 5-6 ετών παιδάκι.

Σε ψυχίατρο να πας, μαζί με το παιδί σου.

• Like 2
Δημοσ.

Έκανα (πιτσιρικάς, μέχρι τέλη λυκείου) πολεμική τέχνη για περίπου 5 χρόνια.

Αν καταφέρεις να περάσεις στο παιδί σου ότι δεν πάει για να μάθει να χτυπάει, είναι εξαιρετική γυμναστική.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

volley θα γίνει φλώρος

Έλα ρε σκληρέ, σοβαρά; Για πες κάνα "αντρικό" άθλημα να πάμε εκεί τότε, μην είμαστε και φλώροι τόσα χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Θα εβαζα τον γιο μου που ειναι 4μιση να του σπασει τα μουτρα

να τον τσακισει στο ξυλο και να παει στον μπαμπακα του κλαιγοντας

και εαν θες ελα να μου ζητήσεις τα ρεστα μετα.

Το επομενο νημα που περιμενω να διαβασω στο ινσο ειναι

πολεμικη τεχνη για αγέννητο

• Like 1
Δημοσ.

Θα εβαζα τον γιο μου που ειναι 4μιση να του σπασει τα μουτρα

να τον τσακισει στο ξυλο και να παει στον μπαμπακα του κλαιγοντας

και εαν θες ελα να μου ζητήσεις τα ρεστα μετα.

Το επομενο νημα που περιμενω να διαβασω στο ινσο ειναι

πολεμικη τεχνη για αγέννητο

Αν μπορέσει..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...