Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω κάτι αυτές τις μέρες απο gearbest αλλά το χρειάζομαι πριν τις 10 του μήνα.
Το πρόβλημα είναι ότι γίνομαι 18 στις 14 του μήνα και θέλω ο λογαριασμός να είναι στο όνομα μου. Σκέφτηκα να στείλω mail στο support του paypal με ταυτότητα και λοιπά στοιχεία και να ζητήσω να γίνει καμία εξαίρεση, ΑΛΛΑ για να επικοινωνήσω μέσω email πρέπει να συνδεθώ..
Έχει κανείς καμία ιδέα?

Δημοσ.

to gearbest δεν υποστηρίζει χρεωστική κάρτα?

Νομιζω ναι.. Αλλά δεν έχω χρεωστική. Μόλις φτιάξω λογαριασμό, θα μου μπουν 20$ από Αμερική.. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω κάτι αυτές τις μέρες απο gearbest αλλά το χρειάζομαι πριν τις 10 του μήνα.

Το πρόβλημα είναι ότι γίνομαι 18 στις 14 του μήνα και θέλω ο λογαριασμός να είναι στο όνομα μου. Σκέφτηκα να στείλω mail στο support του paypal με ταυτότητα και λοιπά στοιχεία και να ζητήσω να γίνει καμία εξαίρεση, ΑΛΛΑ για να επικοινωνήσω μέσω email πρέπει να συνδεθώ..

Έχει κανείς καμία ιδέα?

"Eξαιρέσεις" φίλτατε γίνονται μόνο στο Ελλάντα...στο εξωτερικό οι κανόνες ... είναι απλά κανόνες και εφαρμόζονται πάντα ότι και να γίνει. 

Δεν μπορείς να ανοίξεις καινούργιο λογαριασμό paypal στο όνομά σου; Δεν νομίζω να σου ζητήσουν ταυτοποίηση αμέσως, εκτός και αν έχουν αλλάξει τα πράγματα.  

Αν τελικά γίνεται πρόσεξε να βάλεις τα πραγματικά σου στοιχεία (ονοματεπώνυμο) με λατινικούς χαρακτήρες όπως είναι ή θα είναι στην ταυτότητά σου.

Δημοσ.

"Eξαιρέσεις" φίλτατε γίνονται μόνο στο Ελλάντα...στο εξωτερικό οι κανόνες ... είναι απλά κανόνες και εφαρμόζονται πάντα ότι και να γίνει. 

Δεν μπορείς να ανοίξεις καινούργιο λογαριασμό paypal στο όνομά σου; Δεν νομίζω να σου ζητήσουν ταυτοποίηση αμέσως, εκτός και αν έχουν αλλάξει τα πράγματα.  

Αν τελικά γίνεται πρόσεξε να βάλεις τα πραγματικά σου στοιχεία (ονοματεπώνυμο) με λατινικούς χαρακτήρες όπως είναι ή θα είναι στην ταυτότητά σου.

Σε φίλο που μένει στα Σκόπια, του ζήτησαν κατευθείαν ταυτοποίηση. (δεν ξέρω βέβαια τι στοιχεία έβαλε)

Δεν μπορώ να προχωρήσω στο επόμενο "στάδιο" αν βάλω κανονική ημερομηνία γέννησης. 

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά τη είδους ταυτοποίηση ζητούν? Εγώ έχω κάνει λογαριασμό εδώ και έναν μήνα… έχω κάνει αγορές αλλά ταυτοποίηση καμία…

Δημοσ.

Θα του τον κλείσουν το λογαριασμό μόλις αντιληφθούν ότι την ημερομηνία που τον είχε ανοίξει (ασχέτως του πότε θα κληθεί να κάνει ταυτοποίηση) ήταν ανήλικος! Έχει αναφερθεί ξανά ίδιο περιστατικό αν θυμάμαι καλά που έκλεισαν λογαριασμό όταν έγινε γνωστό μετά από χρόνια!

Δημοσ.

Να αναφέρω κι εγώ την εμπειρία μου. Είχα ανοίξει το λογαριασμό μου στο Paypal πριν χρόνια, όσο ακόμα δεν ήμουν 18. Πλέον είμαι κανονικά άνω των 18 και πριν καμιά εβδομάδα μου ζήτησαν στοιχεία ταυτοποίησης για να μου αυξήσουν κάποια όρια στο λογαριασμό.Όταν αντιλήφθηκαν οτι δεν ήμουν 18 όταν άνοιξα το λογαριασμό, μου ζήτησαν να ανοίξω καινούργιο με καινούργιο e-mail και να μου μεταφέρουν το υπολοιπόμενο balance στο νέο μου λογαριασμό, όπως και έγινε μέσα σε διάστημα ελάχιστων ημερών.

Δημοσ.

Και να συμπληρώσω στα προηγουμενα (ολα σωστά) οτι ακομα και σήμερα να παραγγείλεις, δεν θα το έχεις στις 10 του μηνός, εκτός αν βάλεις dhl που οριακά προλαβαίνει συν οτι αμα ξεπερασει τα 22 ευρω (μαζί με μεταφορικά) θα πληρώσεις τελωνειακά έξοδα στην dhl.

Με λίγα λόγια, περιμενε μέχρι τις 15 του μηνός, κάνε λογαριασμους, κάνε τις αγορές και περιμενε 1 μήνα να ερθουν τα πράγματα. Αν τώρα βιάζεσαι για xvz λόγους, βρες κάποιον δικό σου με paypal και κάνε παραγγελία απο ευρωπαικό ebay να ερθει πιο γρηγορα

Δημοσ.

Και να συμπληρώσω στα προηγουμενα (ολα σωστά) οτι ακομα και σήμερα να παραγγείλεις, δεν θα το έχεις στις 10 του μηνός, εκτός αν βάλεις dhl που οριακά προλαβαίνει συν οτι αμα ξεπερασει τα 22 ευρω (μαζί με μεταφορικά) θα πληρώσεις τελωνειακά έξοδα στην dhl.

Με λίγα λόγια, περιμενε μέχρι τις 15 του μηνός, κάνε λογαριασμους, κάνε τις αγορές και περιμενε 1 μήνα να ερθουν τα πράγματα. Αν τώρα βιάζεσαι για xvz λόγους, βρες κάποιον δικό σου με paypal και κάνε παραγγελία απο ευρωπαικό ebay να ερθει πιο γρηγορα

Απο ευρωπαικη αποθηκη δεν παιζει να ερθει πριν τις 10? Λιγο χλωμο το κοβω.. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Πολλά sites λενε οτι εχουν ευρωπαική αποθήκη αλλά κάνουν τριγωνική αποστολή απο Κίνα, οποτε μπορει εσυ να παραλαμβάνεις απο ΕΕ, ωστόσο το προϊόν μπορεί αργεί να ερθει. Αν τώρα το εχουν στοκ σε ευρωπαική αποθήκη και φύγει την επομενη εργάσιμη, μάλλον θα ειναι εδω στις 10 του μηνός. 

Δημοσ.

Απο ευρωπαικη αποθηκη δεν παιζει να ερθει πριν τις 10? Λιγο χλωμο το κοβω.. 

Μην το κόβεις χλωμό. Άκου τι σου λέμε εφόσον ρωτάς και ζητάς συμβουλές από παλιότερους στις αγορές από εξωτερικό. Από πουθενά στο εξωτερικό -πλην λίγων εξαιρέσεων- δεν παραλαμβάνεις σε μόλις 10 ημερολογιακές μέρες με συστημένο ταχυδρομείο. π.χ. από Γερμανία με dhl (όχι το κούριερ αλλά το Γερμανικό ταχυδρομείο) κάνει και 15-20 μέρες. Από Αγγλία με ταχυδρομείο θέλει 20 μέρες ακατέβατες. Οι χρόνοι που απαιτούνται είναι περίπου οι ίδιοι αν όχι και μεγαλύτεροι κάποιες φορές είτε στέλνεται κάτι από Κίνα και Αμερική είτε από Ευρώπη. Μόνο με κούριερ παραλαμβάνεις κάτι σε λιγότερο χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Μην το κόβεις χλωμό. Άκου τι σου λέμε εφόσον ρωτάς και ζητάς συμβουλές από παλιότερους στις αγορές από εξωτερικό. Από πουθενά στο εξωτερικό -πλην λίγων εξαιρέσεων- δεν παραλαμβάνεις σε μόλις 10 ημερολογιακές μέρες με συστημένο ταχυδρομείο. π.χ. από Γερμανία με dhl (όχι το κούριερ αλλά το Γερμανικό ταχυδρομείο) κάνει και 15-20 μέρες. Από Αγγλία με ταχυδρομείο θέλει 20 μέρες ακατέβατες. Οι χρόνοι που απαιτούνται είναι περίπου οι ίδιοι αν όχι και μεγαλύτεροι κάποιες φορές είτε στέλνεται κάτι από Κίνα και Αμερική είτε από Ευρώπη. Μόνο με κούριερ παραλαμβάνεις κάτι σε λιγότερο χρόνο.

Το έγραψα έτσι γιατί υποτίθεται πως σε διάφορα site ότι προϊόντα είναι σε ευρωπαϊκή αποθήκη κάνουν πολύ πιο γρήγορα. 

Πάντως έκανα ένα λογαριασμό με χθεσινή ημερομηνία τουλάχιστον να μπορώ να κάνω την παραγγελία, εύχομαι να μην ζητήσει ταυτοποίηση μέχρι τις 14

Δημοσ.

Το έγραψα έτσι γιατί υποτίθεται πως σε διάφορα site ότι προϊόντα είναι σε ευρωπαϊκή αποθήκη κάνουν πολύ πιο γρήγορα. 

Πάντως έκανα ένα λογαριασμό με χθεσινή ημερομηνία τουλάχιστον να μπορώ να κάνω την παραγγελία, εύχομαι να μην ζητήσει ταυτοποίηση μέχρι τις 14

Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις τι έγραψα. Δεν υποτίθεται τίποτα! Δεν κάνουν πιο γρήγορα τα προϊόντα από Ευρωπαϊκές αποθήκες (ο μόνος λόγος που κάποιες φορές τις προτιμάμε είναι για λόγους αποφυγής τελωνείου και τίποτα άλλο). Κάνουν τον ίδιο ή και ακόμα μεγαλύτερο χρόνο σε σχέση με το να πάρεις από κινέζικη αποθήκη. Ο λόγος είναι ότι οι καθυστερήσεις στα πακέτα (σε αντίθεση με τις επιστολές)  έχουν να κάνουν με τη διαχείριση. Το αεροπλάνο αν είναι από τη Γερμανία να φτάσει στην Αθήνα θα κάνει 4 ώρες, αν είναι από την Κίνα θα κάνει απλά 14. Η διαφορά αυτή είναι πρακτικά ανύπαρκτη. Ο χρόνος διαχείρισης (φορτώματα, ξεφορτώματα, καταγραφή δεμάτων κλπ.) είναι αυτός που φτάνει το χρόνο μέχρι την παράδοση στις 20 μέρες και στον 1 μήνα. Και αυτός δεν είναι συνήθως μικρότερος εσωτερικά στην Ευρώπη από όσος είναι από Κίνα--> Ευρώπη.

• Like 1
Δημοσ.

Μην το κόβεις χλωμό. Άκου τι σου λέμε εφόσον ρωτάς και ζητάς συμβουλές από παλιότερους στις αγορές από εξωτερικό. Από πουθενά στο εξωτερικό -πλην λίγων εξαιρέσεων- δεν παραλαμβάνεις σε μόλις 10 ημερολογιακές μέρες με συστημένο ταχυδρομείο. π.χ. από Γερμανία με dhl (όχι το κούριερ αλλά το Γερμανικό ταχυδρομείο) κάνει και 15-20 μέρες. Από Αγγλία με ταχυδρομείο θέλει 20 μέρες ακατέβατες. Οι χρόνοι που απαιτούνται είναι περίπου οι ίδιοι αν όχι και μεγαλύτεροι κάποιες φορές είτε στέλνεται κάτι από Κίνα και Αμερική είτε από Ευρώπη. Μόνο με κούριερ παραλαμβάνεις κάτι σε λιγότερο χρόνο.

Από αγγλικό αμαζον έχω λάβει σε λιγότερο από 10 εργάσιμες. Το 20 δεν ισχύει που λες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...