Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2017 [12 - 15 Ιουν]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hold your.... Οτι μπορείτε να κρατήσετε!! Γιατί αν ισχύει αυτό το leak, θα πάθουμε εγκεφαλικά φέτος στην E3!

Αρκετά παιχνίδια φαίνεται να διέρρευσε το περιοδικό U2Play αρκετά πριν την φετινή Ε3.

Λίγα παραδείγματα : Resistance 4, Tekken x Street Fighter, Bloodborne 2 αλλά και νέο Batman!

H E3 θα διεξαχθεί 13 με 15 Ιουνίου.

Όλο το πρόγραμμα της E3 με ελληνικές ώρες και links για κάθε παρουσίαση.

Σάββατο 10 Ιουνίου

Electronic Arts – 22:00 – EA Play | twitch

Δευτέρα 12 Ιουνίου

Microsoft – 00:00 – Xbox E3 | twitch

Bethesda – 05:00 – twitch

PC Gaming Show – 20:00 – PCGamingShow

Ubisoft – 23:00 – twitch

Τρίτη 13 Ιουνίου

Sony – 04:00 – PS Live | twitch

Nintendo – 19:00 – Nintendo at E3 | twitch

πηγή

Τίτλοι που αναμένεται να ανακοινωθούν:

• Like 1
Δημοσ.

Bloodborne 2 απλά φέρτε το.

Πάνω από όλα όμως περιμένω το Beyond Good & Evil 2 το οποίο προσεύχομαι κάθε μέρα να είναι καλό και να το παίξω και αυτό 20+ φορές όπως έπαιξα και αγάπησα το πρώτο.

Από εκεί και πέρα θέλω πολύ να δω το Spiderman Ps4 αλλά και το Resistance 4 μιας και μου άρεσαν αρκετά τα παλιά.

Όπως και να έχει προβλέπεται μια τρομερή Ε3 φέτος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύετε ότι η Microsoft θα μας δείξει τίποτα από το Scorpio?

Παίζει να το δούμε και νωρίτερα με event.

fake. η σειρα εχει επισημα ολοκληρωθει.

Sony και να μην "αξιοποιήσει" όνομα; :P Επεξ/σία από JohnVani18
Δημοσ.

Οι αστερισκοι που υπαρχουν σε αρκετους τιτλους τι ειναι δεν μας λενε..

Και επισης WTF???? Bloodborne 2.. Death Stranding.. Cyberpunk 2077????  Αποκλειεται παιδια κατι δεν παει καλα εδω..

Για το Death Stranding τωρα προσφατα κατασταλαξαν σε ποια μηχανη γραφικων θα χρησιμοποιησουν, και το Cyberpunk ειναι ακομα στην αναπτυξη.. καλα για το Bloodborne δεν εχουμε ακουσει ουτε φημη.. και ξαφνικα θα μας τα πεταξουν αυτα τα 3 στη μουρη απο το πουθενα? Πολυ κουλο μου φαινεται το leak..

Αν σπασει ο διαολος το ποδι του και ισχυουν ολα αυτα, οχι εγκεφαλικα αλλά "take my money from now and stfu"..

..ξαναλεω βαστατε πολυ μικρό καλάθι..

Δημοσ.

Εδώ είδαμε trailers για το Death Stranding πριν κατασταλάξουν σε μηχανή, τώρα δε θα δούμε; :P

Και να είναι στη σκηνή τα υπόλοιπα που αναφέρεις, κάνα trailer θα δούμε ή teaser, όχι in-game υλικό.

υγ : δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή όχι, αλλά γουστάρω αυτό το σκηνικό με hype και διαρροές, είτε ισχύουν είτε όχι :)

2i8wxhv.jpg

Δημοσ.

Δεν τα μπορω αυτα... δεν τα μπορω καθολου αυτα... οχι hype οχι trailers οχι screenshots οχι leaks.. Να κλειδωθει το θεμα παρακαλω..

Δημοσ.

Φερτε bloodborne 2 και το days gone ( και rdr2 και και και) και παρτε τη πιστωτικη μου!!! Bloodborne 2 λεειιιιιιιιιι!!!!!! Τρελενομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...