therock Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Απο χθες οταν στελνω Mail με thunderbird Μου βγαζει smtp time out και δε μπορω να στειλω. Εκλεισα εφαρμογη, εκανα ρεσταρτ ελεγξα και τις ρυθμισεις απο το συνδεσμο παρακατω, και ειμαι κομπλε. Αλλαξε κατι στους server, τι μπορει να εχει φταιξει http://kb.mozillazine.org/Using_Gmail_with_Thunderbird_and_Mozilla_Suite
in2dark Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Με τι email? Κανα outlook / hotmail? Μου το κανε πριν κανα μηνα η κυρα ms... Εφτιαξε μετα απο 1 μερα
therock Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Thunderbird, αλλα οντως ρε μεγαλε σημερα που δοκιμασα στελνει. Οτι να ναι, αλλα παλι καλα
therock Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Επαναφερω καθως δεν λυθηκε. Κατι παιζει οταν στελνω απο γραφειο. Απο σπιτι και οπου αλλου συνδεθω τα mail φευγουν. Οταν ειμαι γραφειο, και συνδεομαι στο wifi εκει, δεν μπορω να στειλω. Μπορω να λαβω mail, Μπορω να αποθηκευσω στους server του gmail αλλα δε φευγει μυνημα με την καμμια. Υπαρχει περιπτωση να εχει μπλοκαρει ο isp μου τον smtp της gmail? Και αν ναι τι κανω για αυτο εκανα εννοειται επανεκκινησεις ρουτερ και υπολογιστη απειρες\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα