Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν εισαι σιγουρος οτι θα κανεις overclock τοτε γιατι αγοραζεις αυτον τον επεξεργαστη και μητρικη ? Δεν εχει νοημα.

γιατι πρεπει να κανεις oc για να παρεις τον 7700k και z270 ??

Stock δηλαδη δεν εχουν καλη αποδοση ? 

και στην τελικη ποσο παραπανω να δωσει στα Games?

Δημοσ.

Στάθη οι περισσότεροι εδώ μέσα την βοήθεια τους την κάνουν αφιλοκερδώς χωρίς κάποιο κέρδος μόνο και μόνο για να βοηθάνε άτομα που έρχονται εδώ μέσα και θελουν την βοήθεια και την προτίμησή τους βάσει από τις οποίες εμπειρίες που κατέχουν. Τα άτομα που ζητάνε μαλιστα ένα PC build περιμένουν και απαιτούν να τους κάνουν ένα αντίστοιχο κουτί (κατά κάποιο μέρος τους) και μετα απ την στιγμή που το συναρμολογησουν "ξεχνάνε" την σελίδα και τα άτομα που τους βοήθησαν η ακόμη που τους "έκαναν" το build. Αυτό που σου λέει παραπάνω ο φίλος είναι με λίγα λόγια ότι δεν το "απαιτούν" να δούνε αν όντως έκαναν το build αλλά ποιο πολύ σαν προσωπική ευχαρίστηση όπου έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους σε αυτήν την όποια αγορά.

Απολύτως κατανοητό αυτό αλλά το άτομο στο οποίο απάντησα δεν έβαλε κανένα λιθαρακι στο τόπικ παρα μόνο απάντησε ειρωνικά οτι ο ΟP δεν πρόκειται να φτιάξει το build

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να λεμε κατι παραπανω πανω στο θεμα.Οποιος συμμετειχε πιο παλια που υπηρχε παραπανω κινηση στα gaming pc γνωριζει καλα την κατασταση. Επισης οπως αναφερθηκε οταν διαβαζεις συστημα οπως αυτο του ενδιαφερομενου που ειναι ισως οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα,τι ειναι για αλλαγη πολλα μπορει να περασουν απο το μυαλο του καθενος,ασχετως αν δεν αναφερθηκαν βασικα πραγματα οπως χρηση υπολογιστη και οθονη.

Δημοσ.

ακομα συνεχιζεται να τσακωνεστε ? θα ανεβασω φωτο με το που ερθουν τα πραγματα ηρεμηστε :P

ετσι οπως παμε ακομα δεν εχω βγαλει ακρη για τα πραγματα.. ο καθενας μπαινει και λεει οτι νανε 

Δημοσ.

Καλη συνεχεια .Δεν αξιζει τον κοπο/χρονο για απαντηση με τετοια νοοτροπια,ειδικα απο την στιγμη που το γυρνας σε προσωπικο θεμα χωρις λογο.

Πάλι δεν μου απάντησες όμως.

Μιλάς για τη δικιά μου νοοτροπία αλλά σε ένα τόπικ που κάποιος ζητάει μια συμβουλή εσυ απαντάς ότι δεν πρόκειται να το φτιάξει καν το pc...

Δημοσ.

Να περιμένουμε δηλαδή φωτογραφίες ; 

Εγινε η εξης ερωτηση για την οποια απαντηση δεν δωθηκε και εγω απαντησα σε αυτην την ερωτηση το αυτονοητο.Οτι για να μην απανταει στην ερωτηση αυτη,μαλλον να μην περιμενει τσαμπα.

Δηλαδη ποσο πιο απλο μπορει να γινει το πραγμα.

Πάλι δεν μου απάντησες όμως.

Μιλάς για τη δικιά μου νοοτροπία αλλά σε ένα τόπικ που κάποιος ζητάει μια συμβουλή εσυ απαντάς ότι δεν πρόκειται να το φτιάξει καν το pc...

Ειδες καπου να αναφερεται η χρηση του υπολογιστη,το συνολικο budget που υπαρχει,η οθονη/αναλυση του υπολογιστη για να καθησω να ασχοληθω παραπανω?

Η πρεπει να ξεκιναμε να ρωταμε αυτονοητα πραγματα?

Το εν λογω pc φοραει σχεδον οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα,τι παραπανω να πουμε εμεις πανω σε αυτο?

Ναι αν δεν γινει Overclock και η χρηση ειναι τα παιχνιδια εγιναν κακες επιλογες/αγορες σε μητρικη,ψυκτρα και ssd αλλα οι αγορες εχουν γινει αρα δεν εχει νοημα να πουμε κατι παραπανω.

Δημοσ.

Εγινε η εξης ερωτηση για την οποια απαντηση δεν δωθηκε και εγω απαντησα σε αυτην την ερωτηση το αυτονοητο.Οτι για να μην απανταει στην ερωτηση αυτη,μαλλον να μην περιμενει τσαμπα.

Δηλαδη ποσο πιο απλο μπορει να γινει το πραγμα.

Ειδες καπου να αναφερεται η χρηση του υπολογιστη,το συνολικο budget που υπαρχει,η οθονη/αναλυση του υπολογιστη για να καθησω να ασχοληθω παραπανω?

Η πρεπει να ξεκιναμε να ρωταμε αυτονοητα πραγματα?

Το εν λογω pc φοραει σχεδον οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα,τι παραπανω να πουμε εμεις πανω σε αυτο?

Ναι αν δεν γινει Overclock και η χρηση ειναι τα παιχνιδια εγιναν κακες επιλογες/αγορες σε μητρικη,ψυκτρα και ssd αλλα οι αγορες εχουν γινει αρα δεν εχει νοημα να πουμε κατι παραπανω.

δεν εχουν γινει οι αγορες ακομα δεν εχω βγαλει ακρη αν δεν σταματησετε να τσακωνεστε

Δημοσ.

Ειδες καπου να αναφερεται

η χρηση του υπολογιστη,

το συνολικο budget που υπαρχει,

η οθονη/αναλυση του υπολογιστη για να καθησω να ασχοληθω παραπανω?

Ωραια. Πλησιαζουμε 4η σελιδα και ακομα ομως ΔΕΝ γνωριζουμε τα βασικα πραγματα για να μπορει να γινει η οποια κουβεντα.

ο καθενας μπαινει και λεει οτι νανε 

Κοινως αν δεν βοηθησεις εσυ οσους συμμετεχουν ή θελουν να συμμετεχουν αναφεροντας βασικοτατες πληροφοριες,τι παραπανω περιμενεις να γραφτει?

Δημοσ.

Τι ακριβως περιμενες να διαβασεις αγαπητε εσυ που λες για τα περι οτι να ναι?

εγραψα τιτλο new gaming pc εβαλα specs και ρωτησα αν προτεινετε να κανω καμια αλλαγη στο συστημα και αν εχει bottleneck . 

παντος το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν περιμενω να μπεις εσυ εδω μεσα για να το παιξεις εξυπνος.. περιμενω να παρω γνωμες , και δεν υποχρεωσα κανενα να απαντησει με το ζορι.

Δημοσ.

Tι άλλο παραπάνω πρέπει να σου πεί?

Η ερώτησή του είναι αν θα υπάρχει Bottleneck (προφανώς και όχι) με το συγκεκριμένο hardware που αναφέρει στην 1η σελίδα..

Δημοσ.

Ωραια. Πλησιαζουμε 4η σελιδα και ακομα ομως ΔΕΝ γνωριζουμε τα βασικα πραγματα για να μπορει να γινει η οποια κουβεντα.

Κοινως αν δεν βοηθησεις εσυ οσους συμμετεχουν ή θελουν να συμμετεχουν αναφεροντας βασικοτατες πληροφοριες,τι παραπανω περιμενεις να γραφτει?

4η σελιδα τσακωνεστε εσεις.. δεν με ρωτησε καποιος κατι και να μην απαντησα..

Δημοσ.

Ωραια λοιπον,bottleneck δεν θα εχεις οχι.

Tι άλλο παραπάνω πρέπει να σου πεί?

Η ερώτησή του είναι αν θα υπάρχει Bottleneck (προφανώς και όχι) με το συγκεκριμένο hardware που αναφέρει στην 1η σελίδα..

Ρωτησε αν θα εχει bottleneck και αν ειναι κατι που δεν ταιριαζει συνολικα στο συστημα για αλλαγη....

Δεν νομιζω να εχω Bottleneck ετσι?

προτεινετε κατι αλλο να αλλαξω?

πειτε την γνωμη σας

Δημοσ.

Μια ειναι η ερωτηση, φιλε μου αν θες να βαλεις τα καλυτερα πανω στο πισι.Τοτε τραβα και αγορασε αυτα που εχεις βρει μονος σου. SSD vale samsung ,ram βαλε gskill 16gb 3200 cas 16, και μετα παρε και μια οθονη 500 ευρω με gsync. Τα αγορασεις ή μη, χεστηκε η μυγα στα αμπελι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...